christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα, ανεπιτυχώς προσπαθώ να ξεκινήσω το σύστημά μου. Όποτε πάω να τον ξεκινήσω, λίγο πριν το boot screen των windows, δηλαδή αφού μου έχει δείξει τις συσκευές του υπολογιστή, μου βγάζει το μήνυμα: Disk Boot Failure, Insert System Disk. Και κολλάει εκεί. Όταν όμως το βάζω να μπουτάρει από το dvd, ξεκινά κανονικά και μπαίνει στα windows. Αλλά και τότε, αφού έχει φορτώσει όλο το desktop, ξαφνικά μετά από λίγο κολλάει όλο το σύστημα και δε λειτουργούν τo usb keyboard και mouse. H mobo είναι GIGABYTE GA-G31M-S2C ολοκαίνουρια και γενικά το σύστημα δεν είναι σχετικά παλιό. Έχω κάνει clear cmos, έχω αλλάξει πολλές φορές το boot sequence...αλλά τίποτα, νομίζω φταίει το master boot record.... Δώστε μου τα φώτα σας.
christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα, ανεπιτυχώς προσπαθώ να ξεκινήσω το σύστημά μου. Όποτε πάω να τον ξεκινήσω, λίγο πριν το boot screen των windows, δηλαδή αφού μου έχει δείξει τις συσκευές του υπολογιστή, μου βγάζει το μήνυμα: Disk Boot Failure, Insert System Disk. Και κολλάει εκεί. Όταν όμως το βάζω να μπουτάρει από το dvd, ξεκινά κανονικά και μπαίνει στα windows. Αλλά και τότε, αφού έχει φορτώσει όλο το desktop, ξαφνικά μετά από λίγο κολλάει όλο το σύστημα και δε λειτουργούν τo usb keyboard και mouse. H mobo είναι GIGABYTE GA-G31M-S2C ολοκαίνουρια και γενικά το σύστημα δεν είναι σχετικά παλιό. Έχω κάνει clear cmos, έχω αλλάξει πολλές φορές το boot sequence...αλλά τίποτα, νομίζω φταίει το master boot record.... Δώστε μου τα φώτα σας.
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Την δισκέττα την έβγαλες; Δοκίμασε να μπείς με CD στο repair console και εκεί τρέξε την εντολή fixmbr
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Την δισκέττα την έβγαλες; Δοκίμασε να μπείς με CD στο repair console και εκεί τρέξε την εντολή fixmbr
christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Το drive εννοείς; Γιατί δεν έχω καμιά δισκέτα γενικά, πόσο μάλλον μέσα στο drive. Το θέμα είναι ότι δεν έχω repair console γιατί είναι πρόσφατα εγκατεστημένα τα windows και δεν πρόλαβα να την εγκαταστήσω. Εκτός αν λες κάτι άλλο.
christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Το drive εννοείς; Γιατί δεν έχω καμιά δισκέτα γενικά, πόσο μάλλον μέσα στο drive. Το θέμα είναι ότι δεν έχω repair console γιατί είναι πρόσφατα εγκατεστημένα τα windows και δεν πρόλαβα να την εγκαταστήσω. Εκτός αν λες κάτι άλλο.
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 βάζεις το Cd των XP και εκεί στην πρώτη οθόνη που σε ρωτάει τι να κάνεις πατάς R (epair). Θα μπεί σε repair console και εκει θα σου πει: 1) Διάλεξε ποια windows θες να φτιάξεις: Πατάς 1 και έντερ 2) Δώσε κωδικό αδμινιστρατορ: πατάς κωδικό εάν έχεις αλλιώς έντερ εκεί γραφεις fixmbr και μετά exit Με το drive δισκέτας προ δεκαετίας αυτό ήταν common error όταν ξέχναγες δισκέτα μέσα...
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 βάζεις το Cd των XP και εκεί στην πρώτη οθόνη που σε ρωτάει τι να κάνεις πατάς R (epair). Θα μπεί σε repair console και εκει θα σου πει: 1) Διάλεξε ποια windows θες να φτιάξεις: Πατάς 1 και έντερ 2) Δώσε κωδικό αδμινιστρατορ: πατάς κωδικό εάν έχεις αλλιώς έντερ εκεί γραφεις fixmbr και μετά exit Με το drive δισκέτας προ δεκαετίας αυτό ήταν common error όταν ξέχναγες δισκέτα μέσα...
christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Το είχα κάνει αυτό, αλλά δε θυμάμαι να είδα κάποια επιλογή repair. Για να συμβάινει αυτό πρέπει να έχω τα αυθεντικά windows? Αν τελικά δεν έχω αυτήν την επιλογή που λες, υπάρχει να κάνω κάτι άλλο;
christian-ago Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Το είχα κάνει αυτό, αλλά δε θυμάμαι να είδα κάποια επιλογή repair. Για να συμβάινει αυτό πρέπει να έχω τα αυθεντικά windows? Αν τελικά δεν έχω αυτήν την επιλογή που λες, υπάρχει να κάνω κάτι άλλο;
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Όλα την έχουν... http://www.youtube.com/watch?v=aU7qR21xeZw&feature=related
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Όλα την έχουν... http://www.youtube.com/watch?v=aU7qR21xeZw&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.