sotris99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Έχω αγοράσει το Contacts+ για το iphone μου αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο iphone του αφεντικού μου, παρόλο που του έχω περάσει την εφαρμογή να εγκαθιστά το λογισμικό χωρίς να ελέγχει μου βγάζει ότι δεν είμα authorized να την εγκαταστήσω...
sotris99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Έχω αγοράσει το Contacts+ για το iphone μου αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο iphone του αφεντικού μου, παρόλο που του έχω περάσει την εφαρμογή να εγκαθιστά το λογισμικό χωρίς να ελέγχει μου βγάζει ότι δεν είμα authorized να την εγκαταστήσω...
loucas_gl2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν το έχεις αγοράσει νόμιμα μέσω Itunes, καλό θα είναι να συνδέσεις το Iphone του αφεντικού σου, στο pc που έκανες την αρχική εγκατάσταση. Στη συνέχεια το δεύτερο κάνε authorize και αφού έχεις κάνει sing in μπορείς να το περάσεις. Πάντως γίνεται να ξέρεις γιατί έτσι έχω περάσει και εγώ εφαρμογές σε δεύτερο Iphone 3g αλλά και σε Ipod touch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.