Προς το περιεχόμενο

pc με 2000 ευρω,αξιζει;

aloisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε αντι 9650 βάλε έναν ci7 920 και μητρική giagabyte τα ίδια λεφτά θα σου έρθει δε συμφωνώ με τον 9650 καλός έιναι αλλά στη τιμή αυτή παίρνεις το πολύ καλύτερο ci7 920 που έχεις και στη σύνθεση σου!ΕΙΖΟ αν έχεις λεφτα είναι με διαφορά οι καλυτερες οθόνες αν όμως θες για παιχνίδια η lg που λες είναι μια χαρά!οι ΕΙΖΟ έίναι περισσότερο για εκέινους που δουλευουν σε μεγάλες αναλύσεις και δεν είναι τόσο γρήγορες σε παιχνίδια!Αν παρεις καλή οθόνη θα την έχεις καιρό ίσως το μόνο πράγμα στον υπολογιστή που δεν χρειάζεται συχνή αλλαγή!

Δημοσ.

φίλε αντι 9650 βάλε έναν ci7 920 και μητρική giagabyte τα ίδια λεφτά θα σου έρθει δε συμφωνώ με τον 9650 καλός έιναι αλλά στη τιμή αυτή παίρνεις το πολύ καλύτερο ci7 920 που έχεις και στη σύνθεση σου!ΕΙΖΟ αν έχεις λεφτα είναι με διαφορά οι καλυτερες οθόνες αν όμως θες για παιχνίδια η lg που λες είναι μια χαρά!οι ΕΙΖΟ έίναι περισσότερο για εκέινους που δουλευουν σε μεγάλες αναλύσεις και δεν είναι τόσο γρήγορες σε παιχνίδια!Αν παρεις καλή οθόνη θα την έχεις καιρό ίσως το μόνο πράγμα στον υπολογιστή που δεν χρειάζεται συχνή αλλαγή!

Δημοσ.

φτιαξε ενα υπολογιστη με 1000 ευρω ρε φιλε,και βαλε μια (4870vga 1γιγα) μια χαρα θα σε βγαλει, αφου του χρονου τετοιο καιρο 8α εχουν βγει καλητερες στην ιδια τιμη.παρε ενα quad επεξεργαστη και ενα full tawer κουτι, αυτο απαραιτητο γιατι το καλοκαιρι θες να εχει το κουτι χωρο για καλη ψυξη με αερα,και 4x1γιγα ddr2 mnhmes dual channel, corsair psu 600w & sumsung οθονη

ηχεια 2.0 αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802622 δε χρειαζονται 4 η 7 ηχεια πιανουν χώρο!.και μια asus η msi ή foxcon mobo και εισαι SUPER Και απο δεκεμβρη 2009 βλεπεις τι 8α κανεις

Δημοσ.

παιδία συγκνώμμη ορίστε και η οθόνη πιστεύω να σου αρέσει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168197 και για core i7 δεν έχουν βγει μητρικές ακόμα περιμένετε να βγουν και άλλες καλύτρες και μοντέλα επεξεργαστών και οι quad εδώ που τα λέμε είναι δοκιμασμένοι και ειδικά ο 9650 κάνει τα πάντα τι περιμένεισ από τον 920 μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ γιατί φτάνεις στο full τον 9650 έλα τώρα να μην τρελαθούμε (sorry για ύφος)

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας.

Εχω καταληξει σε καποια κομματια που ειναι:

core i7-920,asus p6t και ocz i7 3GB 1600MHZ γιατι πιστευω οτι με τοσα ευρω δεν ειναι δυνατον να φτιαξω συστημα με ddr2 και s775 που ειναι παλιοτερης τεχνολογιας.

Ειδα την οθονη που λεει ο metal και ειμαι αναμεσα σε αυτην και την LG.

Θα ηθελα ομως μια βοηθεια με την VGA γιατι νομιζω οτι ειναι πεταμενα λεφτα τα 500 για μια GTX295.

Δημοσ.

πάρε μία gtx285 kοντα στα 400 και θα είσαι μια χαρα . Στις κάρτες γραφικών τίποτα δεν κραταεί 3-4 χρόνια και έαν γουσταρεις και τα παρακουλουθείς μετά απο λίγο καιρό θα τρώγέσαι πάλι να την άλλαξεις γιατί θα έχουν βγεί 2-3 μοντέλα που θα έιναι πολύ καλύτερα από αυτή που θα έχεις ....... Με την 285 θα είσαι μια χαρα νομίζω ...

Εγώ έχω μία 4870 1gb άν και όχι πολύ φίλος των ati αλλά τώρα θα γούσταρα να την άλλαζα με μία 285 :-) Φαντάσου μετά από 1 χρόνο που θα έχει βγεί η 385 485 585 και εγώ δεν ξέρω τι .....

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε και κατι σχετικα με τις μνημες,δηλαδη εαν αξιζει να παρω μνημες με μεγαλυτερη συχνοτητα απο 1333 ενω ο cpu θα τις δουλευει μεχρι εκει;Μου αρεσουν οι OCZ I7 3GB 1600.Eπισης λεω να περιμενω λιγο γιατι η τιμη της SAPPHIRE 4870X2 πεφτει καθε μερα και πιστευω οτι αξιζει τα ευρω της.

Δημοσ.

ρε παιδια πειτε μου τι να κανω με την vga και τις μνημες γιατι απο βδομαδα παω στο πλαισιο να παρω τα κομματια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...