iant Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Παιδιά, τώρα που βλέπω καλά τον desktop, δεν υπάρχει η χαρακτηριστική μπάρα κάτω με τα προγράμματα και ο κάδος κάπου έχει πάει;;; Πως να τα επαναφέρω;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ---------- Άκυρο... επανέφερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Χμ... Κάτι σε free σαν το Steermouse που ποσταρίστηκε παραπάνω έχουμε; Θέλω μόνο να κάνω adjust to tilt wheel για page back/front και το sensitivity του mouse... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δυστηχως δεν εχω βρει καποιο αλλο προγραμμα που να εχει ελεγχο στο sensitivity. Αν ψαξεις στο version tracker βαζωντας "mouse driver" για mac θα σου βγαλει καποια freeware αρκετα καλα αλλα οχι οσο το steermouse.. Χμ... Κάτι σε free σαν το Steermouse που ποσταρίστηκε παραπάνω έχουμε; Θέλω μόνο να κάνω adjust to tilt wheel για page back/front και το sensitivity του mouse... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 άντε πάλι με το mighty, το θεωρώ από τα ποιο βολικά που είχα, αν και η ποιότητα κατασκευής (το γνωστό πρόβλημα με την μπίλια που δεν γυρνάει) δεν είναι τόσο καλή. Περί ορέξεως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ πάντως με ένα logitech v320 στο ίδιο χρώμα με το macbook είμαι υπερ-ευχαριστημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 άντε πάλι με το mighty, το θεωρώ από τα ποιο βολικά που είχα, αν και η ποιότητα κατασκευής (το γνωστό πρόβλημα με την μπίλια που δεν γυρνάει) δεν είναι τόσο καλή. Περί ορέξεως.... Eιδικα η μπιλια με το scrolling προς ολες τις κατευθυνσεις ειναι ολα τα λεφτα, παρ'ολα τα προβληματα της τα οποια λυνονται παντα σε 1-2 δευτερολεπτα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Eιδικα η μπιλια με το scrolling προς ολες τις κατευθυνσεις ειναι ολα τα λεφτα, παρ'ολα τα προβληματα της τα οποια λυνονται παντα σε 1-2 δευτερολεπτα .. Η μετριοτατη κινηση ομως κ τα αθλια κουμπια δεν λυνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 mighty mouse... η μπίλια σε όλες τις κατευθύνσεις όλα τα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 mighty mouse... η μπίλια σε όλες τις κατευθύνσεις όλα τα λεφτά... [offtopic] might mouse +1 μια συνήθεια είναι [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.