Προς το περιεχόμενο

600€ για κατεβαστηρι , σερφαρισμα , office

psaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις για το παρακάτω μηχάνημα εάν γνωρίζετε παρακαλώ να με φωτίστε

COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP ELITE 335 BLACK

CHIEFTEC CTP-500-12G GREEN SERIES 500W

INTEL CORE 2 DUO E7400 2.80 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX +AC FREEZER 7 PRO S775

ASUS P5QL-E

ADATA 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 VITESTA EXTREME SERIES 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516197

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

LG GH22NS30 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

1. Τι κατανάλωση ρεύματος σε βατ θα έχει το μηχάνημα

εάν είναι 24 ώρες ανοιχτό ,με κλειστή οθόνη

2. Αν αποφασίσω μελλοντικά για OC γίνετε κάτι?

Ευχαριστώ

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για καταναλωση δεν ξερω αλλα για o/c καλα θα εισαι,καλος ειναι ο 7400 κ το mb σου δεν ειναι χαλια,κατι θα κανεις!!!αλλα αυτα τα 2 που ρωτας δεν συμβαδιζουν ,ελπιζω να το καταλαβαινεις!!

Δημοσ.

Το μηχάνημα έχει αρκετά καλή κατανάλωση, αν και δύσκολο να δώσει κάποιος definite number. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο 7400 σε idle καίει πολύ λίγο με EIST ενεργοποιημένο, ή 4670 κάνει γενναίο underclock (που μπορείς να επιτείνεις με λίγο σκάλισμα στο bios και το P43 είναι το πιο οικονομικό σε ρεύμα mainstream chipset της intel. Επίσης, το τροφοδοτικό είναι 80+ certified, με μέσο efficiency στα ρεύματα που θα είσαι 24/7 γύρω στα 82%.

Για OC, ο 7400 ανεβαίνει όπως ο κάθε C2D της σειρας 7ΧΧΧ (δλδ σαν τρελός), την στιγμή που θα το θελήσεις στο μέλλον. Οι μνήμες φτάνουν στα 1000mhz@CL5/2.1v με λίγο σπρώξιμο, ενώ η p5ql-e ανεβάζει FSB πάνω από 400 εύκολα.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως γνωρίζετε αυτην την περίοδο στο eshop πόσο μια παραγγελία μπορεί να μείνει σε αυτην την κατάσταση / Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων?

Δημοσ.

Το μηχάνημα μετά από 7 εργάσιμες ημέρες έφτασε.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Μπήκε λειτουργικό και όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι αρκετά γρήγορα, πολύ ποιο γρήγορο από ότι περίμενα .

Το μοναδικό αρνητικό είναι ο θόρυβος που έρχεται από τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών

GIGABYTE RADEON HD4670 GV-R467D3-512I 512MB PCI-E RETAIL που δυστυχώς είναι πολύ ενοχλητικός .

Δεν ξέρω εάν ζορίζετε λόγω 22αρας οθόνης και δουλεύει στο φουλ συνεχώς ?

Ξέρετε εάν μπορώ να λιγοστέψω τοις στροφές του ανεμιστήρα ?

αν δεν τα καταφέρω μάλλον πάω για κάρτα με παθητική ψύξη ?

Περιμένω κάποια ιδέα

Ευχαριστώ όλοι την παρέα για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον dante

Δημοσ.
Ορίστε ένα κατεβαστήρι:http://www.monoware.gr/index.php?target=products&product_id=30106 και τα υπόλοιπα τα παίρνεις από το e-shop!!!

Φίλε δεν μπορώ να μαντέψω τι θέλεις να πεις

δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει το ότι η κάρτα γραφικών κάνει θόρυβο με το eshop ,

από το οποίο πρέπει να πω ότι προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο σε αμέτρητες αγορές μου !!!

Δημοσ.
Φίλε δεν μπορώ να μαντέψω τι θέλεις να πεις

δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει το ότι η κάρτα γραφικών κάνει θόρυβο με το eshop ,

από το οποίο πρέπει να πω ότι προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο σε αμέτρητες αγορές μου !!!

Δεν έχει να κάνει με το e-shop απλά σου προτείνει μια άλλη λύση! Αφού ήθελες κατεβαστήρι, σερφάρισμα και office!!

Δημοσ.

Ξέρετε εάν μπορώ να λιγοστέψω τοις στροφές του ανεμιστήρα ?

αν δεν τα καταφέρω μάλλον πάω για κάρτα με παθητική ψύξη ?

Περιμένω κάποια ιδέα

Δεν μπορείς καθώς δεν έχει header για τις στροφές απ' ότι βλέπω (Καμία 4670 δεν έχει τελικά). Μπορείς να βγάλεις όμως το καλώδιο από την κάρτα και να το συνδέσεις στο τροφοδοτικό στα 5 ή 7 βολτ ή σε κάποιο fan controller σαν κι αυτό (πρέπει να έχει το e-shop αλλά είναι down).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...