mindcrime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 έχω βάλει στο μάτι το Linksys WAG54G2 αλλά δεν βρίσκω κριτικές. Έχω 24άρα Forthnet και με ενδιαφέρουν εκτός των άλλων και torrents. Καμιά άποψη για το router; Καμιά καλή εναλλακτική πρόταση; ευχαριστώ
mindcrime Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 έχω βάλει στο μάτι το Linksys WAG54G2 αλλά δεν βρίσκω κριτικές. Έχω 24άρα Forthnet και με ενδιαφέρουν εκτός των άλλων και torrents. Καμιά άποψη για το router; Καμιά καλή εναλλακτική πρόταση; ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 nai πολλες εναλακτικες.για μενα speedtouch 585 και αστο το linksys.το speedtouch ειναι και πολυ σταθεροοοοοοο
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 nai πολλες εναλακτικες.για μενα speedtouch 585 και αστο το linksys.το speedtouch ειναι και πολυ σταθεροοοοοοο
john5757 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 έχω βάλει στο μάτι το Linksys WAG54G2 αλλά δεν βρίσκω κριτικές. Έχω 24άρα Forthnet και με ενδιαφέρουν εκτός των άλλων και torrents. Καμιά άποψη για το router; Καμιά καλή εναλλακτική πρόταση; ευχαριστώ εγω φίλε μου σήμερα πήρα αυτο το ρουτερακι καλό φαίνεται έχω 1mbps αλλα μολις το utorrent κατεβάζει πανω απο 600 σέρνεται μετά στις σελίδες.Μάλλον πρέπει να βάλω το hhtp σε πρώτη προτερεότητα για να δουλεύει καλά ο Μozilla.Το port forward δε θα σε προβληματίσει καθόλου είναι πολύ απλο, όπως και το firmware update.Μένει να δοκιμασω skype k msn να δω τι παίζει.Πάντως είναι αρκετά καινούργιο και δε βλέπω να ασχολούνται και πολλοι (ακόμα) όπως το 200g:-)
leukonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τελικά ρε παιδία το συγκεκριμένο ρούτερ είναι καλό η μάπα?Μήπως να πάρω καλύτερα αυτο WAG160N-EZ WIRELESS-N ADSL2+ ?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τελικά ρε παιδία το συγκεκριμένο ρούτερ είναι καλό η μάπα?Μήπως να πάρω καλύτερα αυτο WAG160N-EZ WIRELESS-N ADSL2+ ? ειναι πιο παλιο το αλλο.αυτο ειναι πιο νεο μοντελο και ειναι και N.ενω το αλλο ειναι g.το ενα ειναι το νεο σε g και το αλλο το νεο σε n.αν δεν σε νοιαζει ποσο γρηγορα παιζει το wireless η αμα δεν εχεις καρτες n τοτε ενα και το ιδιο.to ν θα το χρειαστεις αν θες μεγαλυτερη καλυψη και πιο γρηγορη ταχυτητα σε μεταφορα αρχειων στο δικτυο απλα προυποθετει και καρτες n
100 010 00 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καταπληκτικο ρουτερακι φιλε........... βασικα οτιδηποτε linksys παρεις θα εισαι ευχαριστημενος
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 και σημερα παλι αλλαξα ενα linksys με speedtouch αφου εχανε sync και πολλες αποσυνδεσεις.χαχα.μπηκε παλι speedtouch. I love linksys σε παραξενες γραμμες.wag300n η 330n δεν θυμαμε.σαν wireless παντως ναι παιζει ωραια.otye 30 attenuation αλλα η γραμμη δεν ηταν στα καλυτερα.
leukonas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 εχω ήδη ένα wag 200 και παίζει καλά...οπότε φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα με το 160n......
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 λογικα οχι δεν θα εχεις προβλημα,απλα κοιτα για τελευταια firmware
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δε θα προλαβεις να το ευχαριστηθεις. Θα στο αλλαξει ο πουλινος με slowtouch και θα σου κλειδωνει στα μισα..... χαχαχαχα
leukonas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 οκ το έχω παραγειλει και περιμένω να έρθει.....θα σας πω εντυπώσεις...
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δε θα προλαβεις να το ευχαριστηθεις. Θα στο αλλαξει ο πουλινος με slowtouch και θα σου κλειδωνει στα μισα..... χαχαχαχα σωστα πιο καλα να κλειδωσει ενα megabit λιγοτερο παρα να λεει μετα. α με πεταει συνεχεια δεν μπορω να παιξω online.εσυ πηγαινε σε καμια γραμμη με 50 attenuation βαλε πανω το linksys φτιαξε καφε χτισε και ενα σπιτι διπλα και περιμενε το Linksys να συγχρονισει. και οταν θα κανει disconnect μετα πες γιατι εκανε disconnect.εδω ειναι ελλαδα οχι σουηδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.