Προς το περιεχόμενο

γνώμη για Linksys WAG54G2 και εναλλακτικές

mindcrime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βάλει στο μάτι το Linksys WAG54G2 αλλά δεν βρίσκω κριτικές. Έχω 24άρα Forthnet και με ενδιαφέρουν εκτός των άλλων και torrents. Καμιά άποψη για το router; Καμιά καλή εναλλακτική πρόταση;

ευχαριστώ

Δημοσ.

έχω βάλει στο μάτι το Linksys WAG54G2 αλλά δεν βρίσκω κριτικές. Έχω 24άρα Forthnet και με ενδιαφέρουν εκτός των άλλων και torrents. Καμιά άποψη για το router; Καμιά καλή εναλλακτική πρόταση;

ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ευχαριστώ

εγω φίλε μου σήμερα πήρα αυτο το ρουτερακι καλό φαίνεται έχω 1mbps αλλα μολις το utorrent κατεβάζει πανω απο 600 σέρνεται μετά στις σελίδες.Μάλλον πρέπει να βάλω το hhtp σε πρώτη προτερεότητα για να δουλεύει καλά ο Μozilla.Το port forward δε θα σε προβληματίσει καθόλου είναι πολύ απλο, όπως και το firmware update.Μένει να δοκιμασω skype k msn να δω τι παίζει.Πάντως είναι αρκετά καινούργιο και δε βλέπω να ασχολούνται και πολλοι (ακόμα) όπως το 200g:-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τελικά ρε παιδία το συγκεκριμένο ρούτερ είναι καλό η μάπα?Μήπως να πάρω καλύτερα αυτο WAG160N-EZ WIRELESS-N ADSL2+ ?

ειναι πιο παλιο το αλλο.αυτο ειναι πιο νεο μοντελο και ειναι και N.ενω το αλλο ειναι g.το ενα ειναι το νεο σε g και το αλλο το νεο σε n.αν δεν σε νοιαζει ποσο γρηγορα παιζει το wireless η αμα δεν εχεις καρτες n τοτε ενα και το ιδιο.to ν θα το χρειαστεις αν θες μεγαλυτερη καλυψη και πιο γρηγορη ταχυτητα σε μεταφορα αρχειων στο δικτυο απλα προυποθετει και καρτες n

Δημοσ.

και σημερα παλι αλλαξα ενα linksys με speedtouch αφου εχανε sync και πολλες αποσυνδεσεις.χαχα.μπηκε παλι speedtouch. I love linksys σε παραξενες γραμμες.wag300n η 330n δεν θυμαμε.σαν wireless παντως ναι παιζει ωραια.otye 30 attenuation αλλα η γραμμη δεν ηταν στα καλυτερα.

Δημοσ.
Δε θα προλαβεις να το ευχαριστηθεις. Θα στο αλλαξει ο πουλινος με slowtouch και θα σου κλειδωνει στα μισα..... χαχαχαχα

σωστα πιο καλα να κλειδωσει ενα megabit λιγοτερο παρα να λεει μετα.

α με πεταει συνεχεια δεν μπορω να παιξω online.εσυ πηγαινε σε καμια γραμμη με 50 attenuation βαλε πανω το linksys φτιαξε καφε χτισε και ενα σπιτι διπλα και περιμενε το Linksys να συγχρονισει. και οταν θα κανει disconnect μετα πες γιατι εκανε disconnect.εδω ειναι ελλαδα οχι σουηδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...