Προς το περιεχόμενο

ασκηση σε C !!!οποιος μπορει να μου πει!

krasados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα με αυτη την ασκηση!!

παρακαλω οποιος μπορει να μου στειλει την λυση τον υπερευχαριστο!!!!!!

Άσκηση 1

Να γράψετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα εξομοιώνει τις εξής λειτουργίες ενός ΑΤΜ μηχανήματος :

1. Εισαγωγή κωδικού

2. Ανάληψη χρημάτων

1. Το πρόγραμμα θα δέχεται τετραψήφιο κωδικό που θα δηλώνεται με σταθερά . Θα δέχεται τρεις προσπάθειες για κωδικό. Στην Τρίτη λανθασμένη θα εμφανίζει μήνυμα ότι η κάρτα κρατήθηκε.

2. Μετά την σωστή εισαγωγή του κωδικού θα εμφανίζεται το μενού επιλογών. Η μοναδική επιλογή που θα μπορεί να συνεχίσει ο χρήστης θα είναι η ανάληψη. Θα ρωτάει τον χρήστη το ποσό που θέλει να σηκώσει και στη συνέχεια θα εμφανίζει τα χαρτονομίσματα που αντιστοιχούν στο ποσό. Το μηχάνημα διαθέτει μόνο νομίσματα των 50€ και 20€. Τα ποσά που δεν ταιριάζουν , θα εμφανίζεται μήνυμα αντίστοιχο. Παράδειγμα : αν ο χρήστης ζητήσει 110 € τότε το πρόγραμμα πρέπει να μας πει 1χ50€ + 3χ20€

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα με αυτη την ασκηση!!

παρακαλω οποιος μπορει να μου στειλει την λυση τον υπερευχαριστο!!!!!!

Άσκηση 1

Να γράψετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα εξομοιώνει τις εξής λειτουργίες ενός ΑΤΜ μηχανήματος :

1. Εισαγωγή κωδικού

2. Ανάληψη χρημάτων

1. Το πρόγραμμα θα δέχεται τετραψήφιο κωδικό που θα δηλώνεται με σταθερά . Θα δέχεται τρεις προσπάθειες για κωδικό. Στην Τρίτη λανθασμένη θα εμφανίζει μήνυμα ότι η κάρτα κρατήθηκε.

2. Μετά την σωστή εισαγωγή του κωδικού θα εμφανίζεται το μενού επιλογών. Η μοναδική επιλογή που θα μπορεί να συνεχίσει ο χρήστης θα είναι η ανάληψη. Θα ρωτάει τον χρήστη το ποσό που θέλει να σηκώσει και στη συνέχεια θα εμφανίζει τα χαρτονομίσματα που αντιστοιχούν στο ποσό. Το μηχάνημα διαθέτει μόνο νομίσματα των 50€ και 20€. Τα ποσά που δεν ταιριάζουν , θα εμφανίζεται μήνυμα αντίστοιχο. Παράδειγμα : αν ο χρήστης ζητήσει 110 € τότε το πρόγραμμα πρέπει να μας πει 1χ50€ + 3χ20€

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Δεν βλέπω το πρόβλημα, μου φένεται αρκετά εύκολο. Επίσης εμείς εδώ δεν γράφουμε λύσεις και τις στέλνουμε, βοηθάμε με διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Δημοσ.

Δεν βλέπω το πρόβλημα, μου φένεται αρκετά εύκολο. Επίσης εμείς εδώ δεν γράφουμε λύσεις και τις στέλνουμε, βοηθάμε με διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Δημοσ.

εγω ομος φιλε μ!!! ειμαι 1ο εξαμινο και δεν νιοθω καλα C!!!

το μονο που ηθελα ηταν αν μπορουσε καποιος ο οποιος να με βοηθειση με την λυση που θα μου δωσει να καταλαβω λιγο πως κινουμαστε στην C!!!

ευχαριστω και παλι και συγνωμη σε οσους γινομαι κουραστικος!!!

Δημοσ.

εγω ομος φιλε μ!!! ειμαι 1ο εξαμινο και δεν νιοθω καλα C!!!

το μονο που ηθελα ηταν αν μπορουσε καποιος ο οποιος να με βοηθειση με την λυση που θα μου δωσει να καταλαβω λιγο πως κινουμαστε στην C!!!

ευχαριστω και παλι και συγνωμη σε οσους γινομαι κουραστικος!!!

Δημοσ.

Ξεκίνα με όσα "νοιώθεις" και όπου κολήσεις, εδώ είμαστε...

(επίσης δοκίμασε να γράφεις σωστές προτάσεις με σύνταξη, γραμματική και ορθογραφία... - εάν εσύ δεν σπαταλάς λίγο χρόνο για να γράψεις σωστά αυτό που θές, γιατί να σπαταλήσουμε εμείς για σου δώσουμε "μασημένη" τροφή.)

Δημοσ.

Ξεκίνα με όσα "νοιώθεις" και όπου κολήσεις, εδώ είμαστε...

(επίσης δοκίμασε να γράφεις σωστές προτάσεις με σύνταξη, γραμματική και ορθογραφία... - εάν εσύ δεν σπαταλάς λίγο χρόνο για να γράψεις σωστά αυτό που θές, γιατί να σπαταλήσουμε εμείς για σου δώσουμε "μασημένη" τροφή.)

Δημοσ.

Βασικά όπως είπαν τα παιδια άρχισε να γράφεις το προγραμμα,σε όποιο βήμα κολήσεις ρώτα εδώ...ακόμη και αν δεν είσαι σίγουρος που κόλησες (αν τα χάσεις εντελώς δηλαδή) δώσε τον κώδικα που έχεις γράψει να σου πούμε...

Αλλα να έχεις δουλέψει λίγο και συ,αυτό είναι το θέμα,γιατί αν στην κάνουμε εμείς,την άλλη βδομάδα θα ανοίξεις πάλι topic για νέα άσκηση..

Φιλικά πάντα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...