Προς το περιεχόμενο

Χρέωση για internet

dimnts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θά 'θελα να ρωτήσω αν η χρέωση για το internet είναι ανά ώρα ή ανά λεπτό.Δηλαδή αν είναι 120 δρχ. την ώρα (ή 60 για νυχτερινή) ή 2 δρχ το λεπτό (ή 1 για νυχτερινή).Να ξέρουμε βρε παιδί μου πόσο πληρώνουμε στην πραγματικότητα!

Δημοσ.

Bασικά η χρέωση γίνεται με την μονάδα.Δηλαδή πέφτει μία μονάδα (10.5 δρχ μέχρι πριν λίγο καιρό)ανά 10.5/10.5λεπτά=630 sec.

Δημοσ.

Καλή ερώτηση.<p>Εγώ είμαι της άποψης ότι ισχύει το 1 ή 2 δρχ/λεπτό και της προπληρωμής λεπτού. Είχα επικοινωνήσει και με το 134 και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Πολλοί από το forum θα διαφωνήσουν, αλλά άντε να βρεις άκρη.<p> smile.gif" border="0

Δημοσ.

Η χρέωση των κλήσεων με επιλογή του ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ προς τους παρόχους υπηρεσιών INTERNET από συνδρομητές PSTN και ISDN δικτύου, έχει ως εξής: <p>

Συνοπτικά η χρέωση των κλήσεων προς ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Όταν η τηλεφωνική σύνδεση του καλούντος τον ΕΠΑΚ ή ΠΕΑΚ

και ο κόμβος του πάροχου είναι: <p>Στο ίδιο ή σε διαφορετικά Κομβικά Κέντρα του ίδιου Νομού Ανεξάρτητα από

απόσταση * <p>Τοπική πρόσβαση

08.00 - 22.00: 1 Μ.Χ. / 266 δευτερόλεπτα

22.00 - 08.00: 1 Μ.Χ. / 532 δευτερόλεπτα <p>

Σε Κομβικά Κέντρα διαφορετικών Νομών <p>Υπερτοπική πρόσβαση

Ζώνη Ι

08.00 - 22.00 frown.gif" border="0 0-45 km ) 1 Μ.Χ / 60 δευτερόλεπτα

22.00 - 08.00: 1 Μ.Χ / 532 δευτερόλεπτα <p>

Ζώνη ΙΙ

08.00 - 22.00 frown.gif" border="0 panoapo45km) 1Μ.Χ /24,9δευτερόλεπτα

22:00 - 08:00 : 1 Μ.Χ / 532δευτερόλεπτα

<p>*Με την προϋπόθεση, ότι ο κόμβος του παρόχου είναι στην πρωτεύουσα του Νομού

(πλην των εξαιρέσεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδας)<p>

apo to site tou ote<p>[ 28-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Hellhound ]</p>

Δημοσ.

Σωστος ο Hellhund και ας διαφωνει ο φιλος ο timiman .Οι χρονοι μεχρι το Σαββατο ηταν 315 και 630 δευτερολεπτα αλλα τωρα που φτηνηνε η μοναδα κοψανε και δευτερολεπτα.....για να μην πεσουν εξω..... grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 Αραγε ο timiman διαφωνει και απο το site του ΟΤΕ?<p>[ 28-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Γιάννης (Platano) ]</p>

Δημοσ.

Φίλε Τiniman με το 134; Αυτοί είναι κλέφτες. Για κάθε πληροφορία που ζητάς σε χρεώνουν με 5 μονάδες. Οι αρχη-κλέφτες. Αυτό το άκουσα στην τηλεόραση. Και πουθενά φυσικά δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.Και στους φοιτητές που προσλαμβάνουν για να δίνουν τις πληροφοριές δίνουν κάτι ψίχουλα. <p>Από την στιγμή που υπάρχει το internet να βρίσκεται ό,τι θέλετε από εκεί. Τις χρεώσεις τις βρήκα από το inteernet. Αυτά από εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...