poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας και χρόνια πολλά !!!Έχω αντίστοιχο πρόβλημα με το συγκεκριμμένο ρούτερ. Ενώ κάνω όλα όσα λέτε πιο πάνω, μάλιστα άλλαξα και το κανάλι από το 1 στο 6, όταν πατάω apply τότε δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου. Όταν το βάζω να ψάξει για ασύρματα δίκτυα ενώ βλέπει το δικό μου ρούτερ βγάζει την φράση: "οι ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί για το δίκτυο σε αυτόν τον υπολογιστή δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του δικτύου". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί ξέρω ότι πολλοί μου κλέβουν ιντερνετ? Μήπως τις ρυθμίσεις πρέπει να τις κάνω ενσύρματα και πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώωωωωωω den φταιει το ρουτερ εσυ εχεις κανει ενα λαθος.το δικτυο πχ το λενε κωστας και ειναι χωρις κωδικο.συνδεεσαι και μετα βαζεις κωδικο.οποτε σε εκεινο το σημειο θα πρεπει να κανεις ενα απο τα τρια.απο το πιο δυσκολο προς το πιο ευκολο α.κανεις edit το δικτυο και περνας των κωδικο οστε να μην βγαινει το μυνημα οτι δεν συμφωνουν οι ρυθμισεις. β.σβηνεις το δικτυο και το αφηνεις να το ξαναβρει και θα σου ζητησει κωδικο.γmesa απο το thomson αλλαζεις το ονομα απο thomson σε poulinos px.
arial Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 den φταιει το ρουτερ εσυ εχεις κανει ενα λαθος.το δικτυο πχ το λενε κωστας και ειναι χωρις κωδικο.συνδεεσαι και μετα βαζεις κωδικο.οποτε σε εκεινο το σημειο θα πρεπει να κανεις ενα απο τα τρια.απο το πιο δυσκολο προς το πιο ευκολοα.κανεις edit το δικτυο και περνας των κωδικο οστε να μην βγαινει το μυνημα οτι δεν συμφωνουν οι ρυθμισεις. β.σβηνεις το δικτυο και το αφηνεις να το ξαναβρει και θα σου ζητησει κωδικο.γmesa απο το thomson αλλαζεις το ονομα απο thomson σε poulinos px. OK!!! Ευχαριστώ πολύ
babel47 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μια ερωτηση παιδια.. Το συγκεκριμενο modem - router THOMSON TG585 v7 εκτος απο ΟΤΕ (connex ktl..) ξερετε απο ποιο αλλο ηλεκτρονικο καταστημα θα μπορουσα να το παραγγειλω? Γιατι ψαχνω σε γνωστα καταστηματα e-shop , plaisio κτλ.. και δεν βρισκω κατι... Πιθανον να μην εκανα καλο search, οποτε αν καποιος το εχει καπου ας μου το πει...
dimitriskle Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 καλησπερα.διαβασα τα μνμ στο φορουμ και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλες...πρωτον με την ιδια διαδικασια δηλ <<192.168.1.254 αριστερα γραφει Home network μετα πας στην μεση πανω που γραφει wlan:thomson.... το κανεις κλικ μετα πανω δεξια που γραφει configure μετα πας κατω κατω που γραφει Use wpa-psk encryption>το τσεκαρεις και μετα απο κατω wpa+wpa2 αντι για wpa και απο πανω το Password που θες.απο default θα βγαλει δικο του Password>> μπορώ να κάνω και αλλαγή password γιατί δεν θυμαμε τον παλιο.. και δευτερον εαν κανω ολες τις ρυθμισεις οπως μου λετε θα υπαρξει καποιο πρόβλημα με την ενσυρματη συνδεση που εχω κανονικα??
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 καλησπερα.διαβασα τα μνμ στο φορουμ και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλες...πρωτον με την ιδια διαδικασια δηλ <<192.168.1.254 αριστερα γραφει Home network μετα πας στην μεση πανω που γραφει wlan:thomson.... το κανεις κλικ μετα πανω δεξια που γραφει configure μετα πας κατω κατω που γραφει Use wpa-psk encryption>το τσεκαρεις και μετα απο κατω wpa+wpa2 αντι για wpa και απο πανω το Password που θες.απο default θα βγαλει δικο του Password>> μπορώ να κάνω και αλλαγή password γιατί δεν θυμαμε τον παλιο.. και δευτερον εαν κανω ολες τις ρυθμισεις οπως μου λετε θα υπαρξει καποιο πρόβλημα με την ενσυρματη συνδεση που εχω κανονικα?? αν το εχεις κανει ηδη εκει θα πας και θα δεις τον παλιο η βαζεις καινουριο.οχι δεν πειραζει τιποτα στην ενσυρματη.
soag Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 καλημέρα σε όλους. έχω και γω ένα προβληματάκι με την ασφάλεια του TG585v7.Το έχω συνδέσει ενσύρματα τον σταθερό υπολογιστή μου και η σύνδεση λειτουργει άψογα. δοκίμασα να βαλω wpa2 με από τις ρυθμίσεις του router γιατί χρειάζομαι και το ασύρματο δίκτυο. πληκτρολόγησα λοιπόν τον κωδικό που ήθελα και πάτησα apply. Στο interface μου δείχνει οτι το wpa2 είναι ενεργοποιημένο και όλα εντάξι. Όταν όμως από το laptop μου πήγα να συνδεθώ στο ασύρματο δυκτιο, ήταν "δίκτυο χωρις ασφάλεια" κ με ενα απλό κλικ συνδέθικα. δοκίμασα μετά να αλάξω το όνομα του δικτιου απ το interface του router για να βεβεωθώ οτί προσπαθώ να συνδεθώ στοδικό μου δίκτυο. Πάλι στο interface μου δείχνει το νέο όνομα αλλά αν κάνω αναζήτηση δικτύων απ το laptop το βρίσκω με το παλιο όνομα και "χωρις ασφάλεια". Απ ότι κατάλαβα ότι αλλαγή και να κάνω απ το interface, δεν λειτουργει τελικα > έχει καποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας
soag Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 καλημέρα σε όλους. έχω και γω ένα προβληματάκι με την ασφάλεια του TG585v7.Το έχω συνδέσει ενσύρματα τον σταθερό υπολογιστή μου και η σύνδεση λειτουργει άψογα. δοκίμασα να βαλω wpa2 με από τις ρυθμίσεις του router γιατί χρειάζομαι και το ασύρματο δίκτυο. πληκτρολόγησα λοιπόν τον κωδικό που ήθελα και πάτησα apply. Στο interface μου δείχνει οτι το wpa2 είναι ενεργοποιημένο και όλα εντάξι. Όταν όμως από το laptop μου πήγα να συνδεθώ στο ασύρματο δυκτιο, ήταν "δίκτυο χωρις ασφάλεια" κ με ενα απλό κλικ συνδέθικα. δοκίμασα μετά να αλάξω το όνομα του δικτιου απ το interface του router για να βεβεωθώ οτί προσπαθώ να συνδεθώ στοδικό μου δίκτυο. Πάλι στο interface μου δείχνει το νέο όνομα αλλά αν κάνω αναζήτηση δικτύων απ το laptop το βρίσκω με το παλιο όνομα και "χωρις ασφάλεια". Απ ότι κατάλαβα ότι αλλαγή και να κάνω απ το interface, δεν λειτουργει τελικα > έχει καποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας
soag Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 όλα οκ οι υπόλυποι υπολογιστες το βλεπουν κλειδομένο τελικά. μόνο το laptop μου το βλεπει με το παλιο όνομα και συνδεεται χωρις κοδικό. πρεπει να ειναι απο μόνο του χακεραs
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 μαλλον κατι θα εχει μεινει υπολειμα στο Laptop>σβησε ολα τα δικτυα που εχεις εκει.εκτος αν εχει και αλλο προγραμμα περα απο αυτο των windows για αυτην την δουλεια.
Howdie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ εχω ενα προβλημα πραγματικά εδο στα Δικαστήρια εχουμε ενα δημόσια δωρεάν 54mpbs internet thomson router αυτος ο χαζος γιατι δεν ξερω sorry για την Κακή λεξη. εκανε reset settins αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο router px restart για να καθαρισω τα δεδομενα ι οτιδηποτε δεν Κικαρο απλα το συντηρω μηπως ξερετε το username και τον κωδικο για να μπω και να το ξανακανω κανονικο; παρακαλω Θέλω αμεση βοηθεια δεν γινεται να ειναι μεσα μονος του το χαζο και να παιζει μεσα αυτος αποκλεισε 12 χρηστες και δεν ειναι αυτος o διαχειριστής ΘΕΛΩ να μου δωσετε ολες τις εκδοχες ι version του Thomson και το όνομα και κωδικο μηπως καποια απο αυτα μηπως και μπω να κανω open να ανοίξει για ολους ευχαριστω. ΥΓ. αυτο που θελω τα default username και password απο ολα τα version που μπορειτε να βρειτε για το thomson gateway δεν εχει βαλει κωδικο εδο απλα δεν μπορο να μπω στο router το ιντερνετ το χρησιμιοποιω 2-3 χρονια o διαχειριστής το εβαλε για free οχι μονο γ'αυτον
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ολα μα ολα τα thomson μεχρι τωρα που εχω δει ΑΠΟ WEB INTERFACE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤELNET που ειναι Administrator με α κεφαλαιο.απο εκει και περα αν εχει βαλει καποιος κωδικος απλα πρεπει να το κανεις reset defaults και να ξανασεταριστει ολο απο την αρχη
nikoscheng Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 στο tg585 με wep κλειδωμα, απο το κινητο το βλεπει αλλα δεν με αφηνει να μπω, βαζω τον κωδικο σωστα...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 α.μπορεις να βαλεις wpa αντι για wep.εισαι και πιο ασφαλης.β.προσεχε οταν συνδεεσαι γιατι στο wep πολλες φορες γινεται μια συγχυση στα προγραμματα της καρτας δικτυου.σου ζητανε να γραψεις τον κωδικο ειτε με ascii ειτε με hex.αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.