Προς το περιεχόμενο

wi-fi Τhomson TG585v7+κλείδωμα

Arrenoposss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

192.168.1.254

Home network

πανω στην μεση wlan:thomsonxxxx

μετα πανω πανω δεξια configure

μετα use wpa psk encryptio

Μετα απο κατω κωδικο και απο κατω wpa+wpa2 αντι για wpa.αν θες manual καναλι channel selection manual και απο κατω ειτε 1 ειτε 6 ειτε 11.και μετα apply

Δημοσ.

Εύκολο είναι, προσπάθησε!

Να συμπληρώσω στην καρτέλα Configure:

Στο Encryption βάλε Use WPA-PSK Encryption

Στο WPA-PSK Encryption Key βάλε έναν καλό (δύσκολο) κωδικό

Στο WPA-PSK Version βάλε WPA+WPA2

και μετά πάτα Apply

Δημοσ.

α .του τα εγραψα πιο πανω αυτα που ειπες.αμα δεν μπαινει που δυσκολα τοτε πολυ απλα μπαινεις με καλωδιο αφου φερεις τον ρουτερ διπλα στο pc και βαζεις wep μετα.

Δημοσ.

ΤΟ εκανα ετσι οντος μπηκε αλλα μου λεει χωρισ ασφαλεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:36 ----------

οτι κ να πω θα ειναι λιγο χιλια ευχαριστω επιτελουσ το εκανα τελικα ηθελε αυτο να αλαξω καποια πραγματα.παιδια να ειστε καλα γιατι με ειχαν γυρισει τα μιαλα

Δημοσ.

για να σου ειχε πει χωρις ασφαλεια σημαινει οτι μαλον δεν πατησες το apply η ξεχασες κατι παντως.εχω κλειδωσει πανω απο 200 τετοια.το λαμπακι γινεται πρασινο απο κοκκινο οταν ειναι wpa και κιτρικο οταν ειναι wep.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αγοράσειΤΟ THOMSON TG585 v7 και μου είναι χωρις κωδικό και φοβάμαι μν μπει κανένας και μου τα αλλαξει μπορείται να μου πείτε που να πάω για να βάλω κωδικό

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ----------

Δημοσ.
Έχω αγοράσειΤΟ THOMSON TG585 v7 και μου είναι χωρις κωδικό και φοβάμαι μν μπει κανένας και μου τα αλλαξει μπορείται να μου πείτε που να πάω για να βάλω κωδικό

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ----------

192.168.1.254

αριστερα γραφει Home network μετα πας στην μεση πανω που γραφει wlan:thomson.... το κανεις κλικ μετα πανω δεξια που γραφει configure μετα πας κατω κατω που γραφει Use wpa-psk encryption>το τσεκαρεις και μετα απο κατω wpa+wpa2 αντι για wpa και απο πανω το Password που θες.απο default θα βγαλει δικο του Password

Δημοσ.

wpa+wpa2 οχι wep+wep2.επισης αν εχεις μπει ηδη με wireless θα σε πεταξει εξω θα πρεπει να σβησεις το δικτυο απο το pc σου και να χαναμπεις παλι μετα με τον κωδικο.τι εννοεις δεν μπαινει?δεν βρισκεις το δικτυο?δοκιμασε να βαλεις το καναλι sto manual και δωσε καναλι 6

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας και χρόνια πολλά !!!

Έχω αντίστοιχο πρόβλημα με το συγκεκριμμένο ρούτερ. Ενώ κάνω όλα όσα λέτε πιο πάνω, μάλιστα άλλαξα και το κανάλι από το 1 στο 6, όταν πατάω apply τότε δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου. Όταν το βάζω να ψάξει για ασύρματα δίκτυα ενώ βλέπει το δικό μου ρούτερ βγάζει την φράση: "οι ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί για το δίκτυο σε αυτόν τον υπολογιστή δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του δικτύου".

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί ξέρω ότι πολλοί μου κλέβουν ιντερνετ?

Μήπως τις ρυθμίσεις πρέπει να τις κάνω ενσύρματα και πως γίνεται αυτό?

Ευχαριστώωωωωωω

Δημοσ.

Ειναι καλυτερα να τις κανεις ενσυρματα.Αλλιως μετα εχει περισσοτερο μπλεξιμο.

Το κανεις μια φορα ενσυρματα και μετα εισαι κομπλε.Οι οδηγιες εχουν αναφερθει απο προηγουμενους.Καλη τυχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...