Προς το περιεχόμενο

wi-fi Τhomson TG585v7+κλείδωμα

Arrenoposss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na βλεπει και αλους clients connected απλα καποιοι μπηκαν και τραβανε.και ο ελληνας δεν εχει μαθει οταν κλεβει κατι ξενο να κανει λογικη χρηση αλλα θα επεσαν ολοι πανω με torrents.ειδικα ζωγραφου δεν εχω δει ατομο που πριν βαλει δικο του νετ να μην εκλεβε απο καπου αλλου.για αυτο και λεο παντα κλειδωμα.καλη φαση να δινεις ιντερνετ αλλα πολυ το παρακανουν.και αυτο που λεει ο φιλος εχει ξαναγινει να σουρνεται συνδεση και να εχουν πεσει πανω 2-3 ατομα.ευτυχως που το speedtouch τα δειχνει επιτοπου.και μια διορθωση.ας βαλει κλεδωμα wpa+wpa2 η ακομα καλυτερα wpa2 αν μπορει το αλλο του pc να παιξει με αυτο το κλειδωμα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Poulinε, αφου εδω τα μερη μας τα ξερεις :P

Εδω που ειμαι εγω δεν πιανω τιποτα αλλο, μονο εγω εχω ασυρματο...

Τοσα χρονια η λιστα με τα "διαθεσιμα ασυρματα" ειναι κενη :P

Οντως καλυτερα WPA+WPA2, παραβλεψη μου χτες. :-)

Παντως τοσα χρονια το ειχα εν γνωση μου ξεκλειδωτο, και τωρα τελευταια καποιος εμπαινε... Τον αφηνα γιατι εκανε μονο browsing. Μετα αρχιζε και κατεβαζε, και αλλαξα το ονομα της συνδεσης σε "Tsaba internet telos, as ekanes mono browse" και το κλειδωσα :P

Πρεπει να εφαγε τρελη νιλα χοχο!

Και κατι τελευταιο, γενικα τα Pings σε ωρες αιχμης σερνονται, και επισης ας αφησει λιγες μερες ο Arrenoposs τη συνδεση να στρωσει. Για αυτο ισως... Αλλα απο την αλλη μπορει απλα να την ειχαν πεσει αλλοι και να κλεβανε αβερτα, διολου απιθανο.

• Moderators
Δημοσ.

Poulinε, αφου εδω τα μερη μας τα ξερεις :P

Εδω που ειμαι εγω δεν πιανω τιποτα αλλο, μονο εγω εχω ασυρματο...

Τοσα χρονια η λιστα με τα "διαθεσιμα ασυρματα" ειναι κενη :P

Οντως καλυτερα WPA+WPA2, παραβλεψη μου χτες. :-)

Παντως τοσα χρονια το ειχα εν γνωση μου ξεκλειδωτο, και τωρα τελευταια καποιος εμπαινε... Τον αφηνα γιατι εκανε μονο browsing. Μετα αρχιζε και κατεβαζε, και αλλαξα το ονομα της συνδεσης σε "Tsaba internet telos, as ekanes mono browse" και το κλειδωσα :P

Πρεπει να εφαγε τρελη νιλα χοχο!

Και κατι τελευταιο, γενικα τα Pings σε ωρες αιχμης σερνονται, και επισης ας αφησει λιγες μερες ο Arrenoposs τη συνδεση να στρωσει. Για αυτο ισως... Αλλα απο την αλλη μπορει απλα να την ειχαν πεσει αλλοι και να κλεβανε αβερτα, διολου απιθανο.

Δημοσ.

ναι και εγω εδω δεν πιανω τιποτε καλο.ενα νομιζω ηταν και στην αυλη ειχα βρει αλλο ενα.δεν το εχω ψαξει.ειχαμε το ena starbucks να πηγαιναμε εκει αλλα το κοντινο εκλεισε εμεινε μονο το αλλο.ναι καλυτερα wpa2 η wpa/wpa2 αν μπορει.

καλα του κανες.ας προσεχε .ας εβαζε νετ λιμιτερ.ναι πραγματι προς το βραδακι σουρνεται η κατασταση.το load με το εξωτερικο εχει ανεβει λιγακι.υπομονη για αναβαθμιση.απλα ζωγραφου ειδικα και καλλιθεα που ειναι πιτα φοιτητες οπου και να εχω παει standard εκλεβαν απο αλλον:P

Δημοσ.

ναι και εγω εδω δεν πιανω τιποτε καλο.ενα νομιζω ηταν και στην αυλη ειχα βρει αλλο ενα.δεν το εχω ψαξει.ειχαμε το ena starbucks να πηγαιναμε εκει αλλα το κοντινο εκλεισε εμεινε μονο το αλλο.ναι καλυτερα wpa2 η wpa/wpa2 αν μπορει.

καλα του κανες.ας προσεχε .ας εβαζε νετ λιμιτερ.ναι πραγματι προς το βραδακι σουρνεται η κατασταση.το load με το εξωτερικο εχει ανεβει λιγακι.υπομονη για αναβαθμιση.απλα ζωγραφου ειδικα και καλλιθεα που ειναι πιτα φοιτητες οπου και να εχω παει standard εκλεβαν απο αλλον:P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θέλω πολύ να σας ευχαριστησω για τις συμβουλές που δίνετε. Εγώ έβαλα πρόσφατα forthnet και μου εστειλαν το συγκεκριμένο ρουτερ. Οταν τους ζητησα στο τεχνικο τμημα να μου δωσουν οδηγιες για να κλειδώσω το ρουτερ (ωστε να μην παίρνουν αλλοι) μου είπαν ότι δεν το υποστηριζουν αυτό και δεν μου ελεγαν τιποτα. Τωρα είμαι στη δουλεια, μόλις γυρισω θα το προσπαθησω πάλι συμφωνα με τις οδηγιες που πηρα από εσας. Ευχαριστώ πραγματικά παρα πολύ!!!!

Δημοσ.

δικαιολογημενα δεν λενε διοτι ειναι δυσκολο να εξηγησεις σε καποιον πως να το κλειδωσει.συν οτι αμα δεν μπει με καλωδιο και το κλειδωσει οταν ειναι ασυρματα τοτε θα τον πεταξει εξω και θα πρεπει να ξαναμπει.και αμα δεν παιζει το λαπτοπ με αυτο το κλειδωμα μετα θαπρεπει να μπει με καλωδιο.και μετα θα αρχισουν οι αποριες.γιατι αυτο το κλειδωμα και οχι εκεινο οποτε για μενα η θα πρεπει να λενε απλα που βρισκετε η καλυτερα τιποτα.γιατι αμα πεις οτι βρισκετε εκει ο αλλος θα σου πει ωραια και τωρα...?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια γτ ενω έκανα αυτο που λετε με το κλειδωμα με καποιον κωδικο μ, οταν παω να μπω με το λαπτοπ μ μοθ λεει οτι το δικτυο δεν υποστηριζει αυτη την ενεργεια κατι τετοιο, κ δεν μου δειχνει καποιο πλαισιο που να μπορω να βαλω τον κωδικο μ

Δημοσ.
Παιδια γτ ενω έκανα αυτο που λετε με το κλειδωμα με καποιον κωδικο μ, οταν παω να μπω με το λαπτοπ μ μοθ λεει οτι το δικτυο δεν υποστηριζει αυτη την ενεργεια κατι τετοιο, κ δεν μου δειχνει καποιο πλαισιο που να μπορω να βαλω τον κωδικο μ

α.αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.β.αλλο κλειδωμα στον ρουτερ.γ.αλλο καναλι στον ρουτερ.

δ.service pack3 στο pc αν εχει το spk1.ε.αλλο firmware στον ρουτερ.ayta

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω εδώ αλλά έχω, επίσης, κι εγώ πρόβλημα με το thomson tg585v7. Έχω τη forthnet και δε μπορώ μέσω του δρομολογητή μου να συνδέσω ασύρματα κάποια συσκευή. Στις 10 προσπάθειες που κάνω, μόνο τη 1 δίχνει να εκπέμπει αλλά κι αυτή τη μία έχω διακοπές. Αυτός είναι ο δεύτερος δρομολογητής (που μου δίνουν για καινούριο) αλλά και οι δύο κάνουν τα ίδια. Κάνω, εγώ, κάτι λάθος ή η thomson (ή και η forthnet) είναι μάπα εταιρείες;:mad:

Δημοσ.

ο provider δεν εχει καμια σχεση με το αν πιανεις το ασυρματο.β.δοκιμασε αλλο καναλι και αλλο κλειδωμα.εχω δει πχ μπαχαλο λαπτοπ acer με καρτα acer"""""' ετσι εγραφε και δεν εβρισκε το δικτυο και τελικα επαιξει μονο με wep key.και επειδη εχω συνδεσει απειρα thomson σε σπανια περιπτωση που δεν το βλεπει ιτε με αλλαγη καναλιου ειτε μα αλλο κλειδωμα παιζουν.αλλα το 99,9 τις 100 παιζει κανονικα με wpa/wpa2 και channel automatic.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ευχαριστώ φίλε μου!!

Καλησπερα :-)

Σου δουλεψε ετσι τελικα ?

Σε εμενα με το που βαζω το encryption η ασυρματη συνδεση εξαφανιζεται, δεν μπορω καν να την δω για να βαλω κωδικο :fear::cry: Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα εχω κ γο κ ακρη δεν βγαζω, μολισ τα κανω ολλα αυτα δεν μπορω καθολου να μπο μεσα στο ιντερνετ. μιπος θελει καπιες αλλαγες στις ρυθμισεις μου:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...