Max68 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αυτόματη εγκατάσταση του νέου Update 8.0 233 του AVG Free (σε XP). Μετά από ένα Update περίπου 14 ΜΒ, ζήτησε επανεκκίνηση κατά την οποία το AVG έπαψε να λειτουργεί και να εμφανίζεται στην μπάρα. Στην προσπάθεια να το ξεκινήσω από το μενού της έναρξης ή το φάκελο programs files δεν ανταποκρίνεται. Κατέβασα την τελευταία έκδοση, έκανα απεγκατάσταση μέσω αυτής και προσπάθησα να κάνω επανεγκατάσταση την νέα έκδοση αλλά λίγο πριν την πλήρη εγκατάσταση μου αναφέρει το παρακάτω σφάλμα Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 Rollback: Warning: Action failed for directory Log: removing directory.... Error 0x80070091 Warning: Action failed for directory avg8: removing directory.... Error 0x80070091 Ποια είναι η γνώμη σας για το πρόβλημα (που πιστεύω θα αντιμετωπίζουν πολλοί)? Ευχαριστώ
Max68 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αυτόματη εγκατάσταση του νέου Update 8.0 233 του AVG Free (σε XP). Μετά από ένα Update περίπου 14 ΜΒ, ζήτησε επανεκκίνηση κατά την οποία το AVG έπαψε να λειτουργεί και να εμφανίζεται στην μπάρα. Στην προσπάθεια να το ξεκινήσω από το μενού της έναρξης ή το φάκελο programs files δεν ανταποκρίνεται. Κατέβασα την τελευταία έκδοση, έκανα απεγκατάσταση μέσω αυτής και προσπάθησα να κάνω επανεγκατάσταση την νέα έκδοση αλλά λίγο πριν την πλήρη εγκατάσταση μου αναφέρει το παρακάτω σφάλμα Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 Rollback: Warning: Action failed for directory Log: removing directory.... Error 0x80070091 Warning: Action failed for directory avg8: removing directory.... Error 0x80070091 Ποια είναι η γνώμη σας για το πρόβλημα (που πιστεύω θα αντιμετωπίζουν πολλοί)? Ευχαριστώ
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 http://www.avg.com/download-tools Κατέβασε το κατάλληλο remover και ξαναπέρνα το AVG...
SeKoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 http://www.avg.com/download-tools Κατέβασε το κατάλληλο remover και ξαναπέρνα το AVG...
sato_gtd_pro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Σε εμένα πάντως, λειτουργεί μια χαρά
sato_gtd_pro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Σε εμένα πάντως, λειτουργεί μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.