Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xp και kaspersky-defrag-check disk

dredefilippos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπερες παιδια!!!!

εχω ενα μεγαλουτσικο προβλημα με το pc μου!!!

εκανα φορματ πριν 2-3 βδομαδεσ και τωρα δεν δουλεβει τπτ!!!

ουτε ανασυγροτηση, ουτε ελενχοσ σφαλματων, ουτε το κασπερσκι ανοιγει τπτ!!!!!μονο τα κλασικα: μσν, γιαχου, μοτζιλα , τετοια δλδ!!!

σημιοση :εκανα scan μηπωσ εχω κανα ιο μεσα με το spy cleaner platinum kai to trojan remover αλλα τπτ!!

kati allo >οταν μπαινω με safe mode παλι δεν δουλεβει τπτ!!!:mad::cry:

αν καποιοσ εχει παρομοια εμπιρια ασ την πει !!!ευχαριστω σε οποιον κανει κοπο και ανοικσει το μνμ και απαντησει

Δημοσ.

σπερες παιδια!!!!

εχω ενα μεγαλουτσικο προβλημα με το pc μου!!!

εκανα φορματ πριν 2-3 βδομαδεσ και τωρα δεν δουλεβει τπτ!!!

ουτε ανασυγροτηση, ουτε ελενχοσ σφαλματων, ουτε το κασπερσκι ανοιγει τπτ!!!!!μονο τα κλασικα: μσν, γιαχου, μοτζιλα , τετοια δλδ!!!

σημιοση :εκανα scan μηπωσ εχω κανα ιο μεσα με το spy cleaner platinum kai to trojan remover αλλα τπτ!!

kati allo >οταν μπαινω με safe mode παλι δεν δουλεβει τπτ!!!:mad::cry:

αν καποιοσ εχει παρομοια εμπιρια ασ την πει !!!ευχαριστω σε οποιον κανει κοπο και ανοικσει το μνμ και απαντησει

Δημοσ.
Όταν λες δεν δουλεύει; Βγάζει κάποιο error κάτι; Restore δεν μπορείς να κάνεις;

δεν μοy ανοιγει καν!!! οσο για την ανασυγκροτηση kai to check disk βγαζει ενα eror και καλα η ανασυγκροτηση βγαζει:δεν ηταν δυνατη η εκκινιση τησ ανασυγροτησησ του δισκου

και το check disk βγαζει :δεν ηταν δυνατον τα windows να ολοκληροσουν την εξεταση δισκων!!!

αν ξερεισ κατι παραπανω ευχαριστω

Δημοσ.
Όταν λες δεν δουλεύει; Βγάζει κάποιο error κάτι; Restore δεν μπορείς να κάνεις;

δεν μοy ανοιγει καν!!! οσο για την ανασυγκροτηση kai to check disk βγαζει ενα eror και καλα η ανασυγκροτηση βγαζει:δεν ηταν δυνατη η εκκινιση τησ ανασυγροτησησ του δισκου

και το check disk βγαζει :δεν ηταν δυνατον τα windows να ολοκληροσουν την εξεταση δισκων!!!

αν ξερεισ κατι παραπανω ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...