Susi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ΗΡ θεσσαλονικη ρε μαν, πριν 2 μηνες μου σπασανε τα πλαστικα της οθονης απο το λαπι,dv9093ea και κανανε 1 μηνα να μου τα αλλα3ουν,, (το μηχανημα το κρατησαν ασκοπα 1 μηνα στο σερβις.)...ΗΡ 3ανα??? ΤΠΤ~~!!!!! και εχω και επεκταση εγγυησης 3 χρονια, που υποτιθεται τα δινουν προτεραιοτητα. ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ!!!!! (Η 3ΤΗ φορα που πηγα για σερβις ..και οι αλλες 2 παλι τα ιδια.. )
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Susi σε ποιο service της HP στην Θεσ/νίκη πήγες; Γιατί έχει 2. Θυμάσαι επωνυμία; Έχουμε και το ίδιο laptop, dv9093eu.
Susi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 InfoQuest το επισημο σερβις Hp για θεσσαλονικη (απεναντι απο το jumbo φοινικα).
Achilles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 InfoQuest το επισημο σερβις Hp για θεσσαλονικη (απεναντι απο το jumbo φοινικα). Αυτό είναι το ένα από τα δύο. Το άλλο είναι η LOGIN (Κωνσταντινοπολίτικα) στην οποία το πήγα εγώ και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, και αν θυμάμαι καλά ανήκει στην HP.
Susi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 οτι και να ειναι εγω ξανα φορητο ΗΡ δεν περνω!!!! ανα3ιοπιστοι εντελως στο σερβις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.