PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν είκοσι ήμερες περίπου αγόρασα μια τηλεόραση sony, εδώ και μερικές ήμερες έχω παρατηρήσει ότι το πάνελ όταν δείχνει μαύρο κάνει νερά, δηλαδή αλλού ειναι λιγότερο ή περισσότερο μαύρο από άλλες περιοχές . 1. Να την πάω πίσω από το μαγαζί που την αγόρασα ή στη SONY? 2. Λέτε να μου την αλλάξουν?
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Πριν είκοσι ήμερες περίπου αγόρασα μια τηλεόραση sony, εδώ και μερικές ήμερες έχω παρατηρήσει ότι το πάνελ όταν δείχνει μαύρο κάνει νερά, δηλαδή αλλού ειναι λιγότερο ή περισσότερο μαύρο από άλλες περιοχές . 1. Να την πάω πίσω από το μαγαζί που την αγόρασα ή στη SONY? 2. Λέτε να μου την αλλάξουν?
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Απενεργοποίησε το dynamic contrast και θα είσαι μια χαρά.
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Απενεργοποίησε το dynamic contrast και θα είσαι μια χαρά.
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Απενεργοποίησε το dynamic contrast και θα είσαι μια χαρά. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση! Το μόνο που μπορώ να πειράξω είναι χρώμα, φωτεινότητα και μύωση θορύβου.
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Απενεργοποίησε το dynamic contrast και θα είσαι μια χαρά. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση! Το μόνο που μπορώ να πειράξω είναι χρώμα, φωτεινότητα και μύωση θορύβου.
HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται να μην εχει αντιθεση.....
HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται να μην εχει αντιθεση.....
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται να μην εχει αντιθεση..... Πάω να ξαναδώ!!!! Το βρήκα έχει και αντίθεση, την έβαλα στην μέση αλλά το μόνο που άλλαξε είναι να σκουρύνει το πάνελ, δεν το συζητάω να το βάλω στο μηδέν……….Τα νερά παραμένουν!!
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δεν γινεται να μην εχει αντιθεση..... Πάω να ξαναδώ!!!! Το βρήκα έχει και αντίθεση, την έβαλα στην μέση αλλά το μόνο που άλλαξε είναι να σκουρύνει το πάνελ, δεν το συζητάω να το βάλω στο μηδέν……….Τα νερά παραμένουν!!
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μηπως ειναι backlight bleeding?? ????????????? Τι εννοείς???(Αιμορραγεί η TV μου!!!)
PETERANOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μηπως ειναι backlight bleeding?? ????????????? Τι εννοείς???(Αιμορραγεί η TV μου!!!)
HellasVagabond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Το παθαινουν πολλες φορες οι LCD οθονες. Ειδικα στις SONY συμβαινει συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.