yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 -> PCIe Frequency : 101 ή 105 Υπάρχει σαν ρύθμιση αν ρυθμίσεις το ποιό πάνω asynch αλλά απορώ αν δουλεύει αφου δεν υποστηρίζει τέτοιο πράγμα το chipset... Αν το ρυθμίσει async ούτε πάνω απο τα 2500 δε θα παίξει σταθερός. --> PCI Frequency : 33-> Ide Drive Strength : Highest -> AGP Voltage: Auto ή Νormal Δεν εχει kardia mou. Δεν είναι asus ούτε DFI low end asrock είναι... Αυτά που λέω τα εχω διαβάσει σε post 300 σελίδες, και εχουν δουλέψει καλά σε 100 πραγματικές περιπτώσεις ατόμων με το ίδιο hardware. Δίνοντας τις τιμές του mobo σου σε κάποιον άλλο με άσχετο motherboard περισσότερο μπερδεύεις παρά βοηθάς την κατάσταση. Το ίδιο και για τα latency αν δουλεύουν σταθερό στα 600 με 3αρια. Είναι περισοτερο και απο απίθανο και πιο ζόρικο απο το να παίξει 5αρια στα 750. Το πιο πιθανο είναι να μην bootarei καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 -> PCIe Frequency : 101 ή 105 Υπάρχει σαν ρύθμιση αν ρυθμίσεις το ποιό πάνω asynch αλλά απορώ αν δουλεύει αφου δεν υποστηρίζει τέτοιο πράγμα το chipset... Αν το ρυθμίσει async ούτε πάνω απο τα 2500 δε θα παίξει σταθερός. --> PCI Frequency : 33-> Ide Drive Strength : Highest -> AGP Voltage: Auto ή Νormal Δεν εχει kardia mou. Δεν είναι asus ούτε DFI low end asrock είναι... Αυτά που λέω τα εχω διαβάσει σε post 300 σελίδες, και εχουν δουλέψει καλά σε 100 πραγματικές περιπτώσεις ατόμων με το ίδιο hardware. Δίνοντας τις τιμές του mobo σου σε κάποιον άλλο με άσχετο motherboard περισσότερο μπερδεύεις παρά βοηθάς την κατάσταση. Το ίδιο και για τα latency αν δουλεύουν σταθερό στα 600 με 3αρια. Είναι περισοτερο και απο απίθανο και πιο ζόρικο απο το να παίξει 5αρια στα 750. Το πιο πιθανο είναι να μην bootarei καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εχω τη VSTA -και δε νομιζω οτι εχουν διαφορες [τουλαχιστον οχι διαφορες ουσιας] Εχω δοκιμασει/clockαρει τουλαχιστον 5 cpu και απο vga (agp-pcix) μια ντουζινα Αυτα που σημειωνω υπαρχουν στη δικη μου, οσο τα θυμαμαι, απο μνημης παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εχω τη VSTA -και δε νομιζω οτι εχουν διαφορες [τουλαχιστον οχι διαφορες ουσιας] Εχω δοκιμασει/clockαρει τουλαχιστον 5 cpu και απο vga (agp-pcix) μια ντουζινα Αυτα που σημειωνω υπαρχουν στη δικη μου, οσο τα θυμαμαι, απο μνημης παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πριν 2 χρόνια είχα την ατυχία να την εχω στα χέρια μου (2 απανωτά rma) και παρόλα αυτά τη θυμάμε καλύτερα. Διάβασε το post http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117017 να δεις γιατί διαφωνώ. Αφου την εχεις κιόλας ενας λόγος παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πριν 2 χρόνια είχα την ατυχία να την εχω στα χέρια μου (2 απανωτά rma) και παρόλα αυτά τη θυμάμε καλύτερα. Διάβασε το post http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117017 να δεις γιατί διαφωνώ. Αφου την εχεις κιόλας ενας λόγος παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Για παραδειγμα, ειχα παρατηρησει οτι & μονο το Ide Drive Strength εκανε (μεγαλη) διαφορα... [τουλαχιστον με Ide δισκους => καλυτερο ο/c] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Για παραδειγμα, ειχα παρατηρησει οτι & μονο το Ide Drive Strength εκανε (μεγαλη) διαφορα... [τουλαχιστον με Ide δισκους => καλυτερο ο/c] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stebesd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ι ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM... ΕΧΩ ΕΝΑ ACER ASPIRE 5930 ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL MOBILE CORE 2 DUO T9400 ΣΤΑ 2,53... Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4GB DDR2 SDRAM... Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ACER EIGER ΚΑΙ ΤΟ CHIPSET ΜΟΥ INTEL PM45.... ΤΟ BIOS ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ PHOENIX TECHNOLOGIES LTD ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ NVIDIA GEFORCE 9600M GT 512MB... ΔΕΝ ΞΕΡς ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ LAPTOP ΜΟΥ!!! ΑΝΕΞΟΔΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΤΑ 1000€ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΗ!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OVERCLOCKING!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ FSB ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! καλησπερα!!! δεν ξερω αν η δημοσιευση μου στεκει εδω αλλα ειμαι καινουργιοσ στ forum.... εχω ενα acer aspire 5930 με επεξεργαστη intel mobile core 2 duo στα 2,53gh.. η μνημη μου ειναι 4gb ddr2 sdram!!! η μητρικη μου ειναι acer eiger και το chipset μου intel pm45!!! το bios μου ειναι phoenix technologies ltd και η καρτα γραφικων μου ειναι nvidia geforce 9600m gt 512mb!!! δεν ξερω τι απο αυτα χρειαζεσται για να με βοηθησετε!!! ειμαι ασχετος αλλα θελω οπωσδηποτε να ανεβασω την ταχυτητα του laptop μου!!! τα 1000€ ειναι ειδη πολλα για το αποτελεσμα που εχω!!! η μονη οδος ειναι το overclocking!!! δεν ξερω πως γινεται και για αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να ανεβασω το fsb που οχι μονο δεν ξερω πως να τ κανω αλλα δεν 3ερω καλα καλα τι ειναι!!!παρακαλω πολυ να με βοηθησετε!!! ειναι ι τριτη φορα που γραφω τ μνμ την πρωτη τ εγραψα σε greenglish και την δευτερη με κεφαλαια!!! ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αστο λαπτοπάκι να ζήσει. Υπάρχει τρόπος με software overclocking tools (setfsb - clockgen)αλλά δεν θα σε σώσει αυτό. Απεγκατέστησε όλο το blootware της acer και θα είσαι οκ. Δε θα δεις με το overclockking την διαφορά που προσμένεις. Το laptop σου είναι αρκετά γρήογορο σαν hardware και θερμό φαντάζομαι... και αφου είναι και ακριβό οπως νομιζεις καλύτερα να μην πάνε τα λεφτά σου τελείως χαμένα που θα πάνε αν το κάψεις. Και εγω νέος στο φόρουμ είμαι απλά ελληνικά γράφω κεφαλαία και μικρά και δεν χρειάζεται να τα γράφω 3 φορές με όλους τους τρόπους. Επίσης όταν εχεις κάτι νέο να πεις ή να ρωτήσεις πρώτα χρησιμοποιείς το search βασικός κανόνας όλων το φόρουμ για να μην υπάρχουν πολλά ποστ για το ίδιο θέμα και αν δεις πως δεν υπάρχει κάτι σχετικό ανοίγεις καινουργιο και δε γράφεις σε άσχετο. Λογικά αυριο κάποιος admin θα τα μετακινήσει αυτά οπότε βάζεις κόσμο σε κόπο. Οπότε μη συνεχίσεις να γράφεις εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.