afentiko7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και σε surfing ε? χμ, κάτι είχα παρατηρήσει, αλλά δν έδωσα σημασία. Ναι τα ίδια κι εγώ με youtube, με είχε διαφωτίσει ο thresh με το tiscali.net. Και επειδή η γραμμή μου πάνω από 6 δν πάει με το που τελειώνει το συμβόλαιο βουρ αλλαγή. Να πληρώνω 24 χωρις να τα χω, και με ίδιο upload που αυτό μετράει στην τελική?
drdedus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 πάντως και με vivo στα 10 που είμαι και ping 9 στον dns το ιδιο προβλημα με youtube
sakoula21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερίζω, σημερα πρωι κυριακης οι σελιδεσ ανοιγουν με δυσκολια ηταν σιγουρο πως καποια στιγμη θα ερχοταν και αυτο υπομονη γιατι δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα νωριτερα απο το εξαμηνο επομενως οποιοσ θλειε να φυγει ασ ετοιμαζει την καταγγελια προς το ΤΤΕ για να γλιτωσει τουλαχιστον το 70αρι γιατι την ταλαιπωρια με τιποτα
frodos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις τιποτα ??? το προβλημα φαινεται να ειναι γενικο . Δεν "σηκωνεται" τιποτα... Ας βγαλουν μια ανακοινωση να ξερουμε τι γινεται και ποτε θα φταχτει !!! Αλλα μαλλον μας θεωρουν ζωα.
kosvou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι στην Κατερίνη έχω Forthnet από τις αρχές του μήνα. Από την αρχή μέχρι και σήμερα έχω προβλήματα. Τα πρωινά μέχρι και τις 13:00 η ώρα κατεβάζω και με 1.2 Mbit/s (αν και όχι πάντα) και έχω ανεβασμένο latency που το βλέπω σε online game που παίζω. Από τις 13:00 και μετά τα downloads είναι από 50 Kbit/s - 250 Kbit/s και από latency κλάφτα game με το ζόρι παίζεις. Που και που έχω και μερικές αποσυνδέσεις.Τους έχω πρήξει στα τηλέφωνα με αναμονή κάθε φορά σίγουρα 10 λεπτά αλλά λύση δεν βρίσκουν. Λένε την ίδια καραμέλα κάθε φορά μπορεί να φταίει το router, τα καλώδια κάποιες ρυθμίσεις θα σας πάρει κάποιος τεχνικός κλπ. και όλα αυτά ενώ μου έχουν πει ότι η γραμμή μου είναι καθαρή. Σε βάζουν να κατεβάζεις από το ftp τους 4 διαφορετικά αρχεία για να δω ότι θα πιάσω καλές ταχύτητες αλλά και εκεί μπαρούφες. Αύριο πάω ξανά στον ΟΤΕ για μεταφορά αριθμού και αφού επιστρέψει ο αριθμός full για connex που ξέρω ότι έπαιζα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και καταγγελία της σύμβασης στη forthnet. Μην νομίζουν ότι θα πληρώσω και τα 70 € της διακοπής. Άσε που μου στείλαν και 2 πάγια αλλά ευρώ δεν πρόκειται να δουν από μένα. Ένα έχω να πώ μακριά από forthnet.
fullon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 και εγω με forthnet ειχα αυτο το προβλημα με το youtube και εδω βρηκα μια λυση.. στα settings του firefox TOOLS > OPTIONS > ADVANCED > NETWORK > Connection Settings > διαλεγω το MANUAL PROXY CONFIGURATION .. με proxy.forhnet.gr και port 8080 .. και τα βιντεο επαιξαν κανονικα
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ κατεβάζω με 1200-1300 και έχω (ὀπως όλοι) το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες μόνο με 1 αρχείο.Πρέπει να κατεβάζω πάνω απο 3. αυτο ειναι φυσιολογικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ναι είναι γενικό το πρόβλημα Frodos...
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω με φορθνετ εχω προβληματα με τα youtube και γενικα τα live καναλια ant1 web tv κλπ Μονο νωρις το πρωι παιζουν καλα ενω τις αλλες ωρες ολο κολληματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 0 σταθερότητα/αξιοπιστία και πιταρισμένα τα κυκλώματα με το εξωτερικό...
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Η forthnet εδω και αρκετό καιρό, τον παίζει! Εχει γ@#$ει το σύμπαν!! (αποσυνδέσεις/ ταχύτητες/όλα)
Dark_Sage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 και πατρα η forthnet όλο προβληματα, μπουκωνουν οι συνδεσεις, χαμηλες ταχυτες κτλπ κανα μηνα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.