Προς το περιεχόμενο

Forthnet - youtube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

ενα περιεργο θεμα που εχει προκυψει με forthnet

απο τοτε που εφυγα απο τον οτε με 1mbs και μπηκα forthnet 2play εως24

δεν μπορω να δω κανενα βιντεo χωρις να κανω 5 διακοπες το λιγοτερο (απο youtube η απο οπουδηποτε παιζει βιντεο σε τυπο youtube)

Μενω στην ΚΥψελη κλειδωνει στα 9.036 και ολες οι μετρησεις δειχνουν 7 mbs ακομα και της forthnet ο μετρητης αλλα ειναι αδιανοητο να μην ανοιγει κανενα βιντεο κανονικα χωρισ διακοπεσ και buffering??

αντιμετωπιζει κανεις αναλογο προβλημα η κατι σχετικο

Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει ή παλι η forthnet εχει πικαρει ολα τα dslam εχει τσεπωσει τα ετησια και μας ξανακανει νερα???

Οποιος Γνωριζει κατι ας βοηθήσει....

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

ενα περιεργο θεμα που εχει προκυψει με forthnet

απο τοτε που εφυγα απο τον οτε με 1mbs και μπηκα forthnet 2play εως24

δεν μπορω να δω κανενα βιντεo χωρις να κανω 5 διακοπες το λιγοτερο (απο youtube η απο οπουδηποτε παιζει βιντεο σε τυπο youtube)

Μενω στην ΚΥψελη κλειδωνει στα 9.036 και ολες οι μετρησεις δειχνουν 7 mbs ακομα και της forthnet ο μετρητης αλλα ειναι αδιανοητο να μην ανοιγει κανενα βιντεο κανονικα χωρισ διακοπεσ και buffering??

αντιμετωπιζει κανεις αναλογο προβλημα η κατι σχετικο

Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει ή παλι η forthnet εχει πικαρει ολα τα dslam εχει τσεπωσει τα ετησια και μας ξανακανει νερα???

Οποιος Γνωριζει κατι ας βοηθήσει....

Δημοσ.

Εγώ κατεβάζω με 1200-1300 και έχω (ὀπως όλοι) το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες μόνο με 1 αρχείο.Πρέπει να κατεβάζω πάνω απο 3.

Δημοσ.

Εγώ κατεβάζω με 1200-1300 και έχω (ὀπως όλοι) το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες μόνο με 1 αρχείο.Πρέπει να κατεβάζω πάνω απο 3.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει με την γραμμή της με το εξωτερικό. απο το speedtest.net αν κάνω test γραμμής με κόμβ στην αθήνα όλα jet. Αλλά αν κάνω με κόμβο εξωτερικού μου πιάνει το πολύ 500k. Έλεος. Αφού δεν έχουν τη γραμμή με εξωτερικό. Τι δίνουν πακέτα και πακέτα?

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει με την γραμμή της με το εξωτερικό. απο το speedtest.net αν κάνω test γραμμής με κόμβ στην αθήνα όλα jet. Αλλά αν κάνω με κόμβο εξωτερικού μου πιάνει το πολύ 500k. Έλεος. Αφού δεν έχουν τη γραμμή με εξωτερικό. Τι δίνουν πακέτα και πακέτα?

• Super Moderators
Δημοσ.
rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!!

αν δεν έχει κάποιος premium accounts, προφανώς...

δυστυχώς το youtube με την Forthnet ήταν πάντα πίκρα...

κάθε τρεις και λίγο πέφτουν διεθνείς συνδέσεις στις οποίες πάνω πάιζει η Forthnet με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν...

• Super Moderators
Δημοσ.
rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!!

αν δεν έχει κάποιος premium accounts, προφανώς...

δυστυχώς το youtube με την Forthnet ήταν πάντα πίκρα...

κάθε τρεις και λίγο πέφτουν διεθνείς συνδέσεις στις οποίες πάνω πάιζει η Forthnet με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν...

Δημοσ.

DJ KOTSOS

ακριβως τα ιδια οπως τα λες

μπορει σε τορρεντ να κατβαζω καιμε 100Κ/SEC

αλλα rapidshare max 30k και καλα ολα αλλα ουτε youtube ΗΜΑΡΤΟΝ

Με την 1mbs απο οτε ποτε τετοια προβληματα αλλα...

απο την μια η σκυλα και απο την αλλη η χαρυβδη

Παιδες αν καποιος εχει καμια επισημη δικαιολογια που να του εχει δοθει ετσι γαιανα γελασουμε και εμεις γιατι για να μιλησει με forthnet δεν παιζει πιο ευκολα με τον προεδρο της δημοκρατιας

Οποιος κερει κατι ας το πει τουλαχιστον να μην νιωθουμε μ.....ς μονοι μας :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

DJ KOTSOS

ακριβως τα ιδια οπως τα λες

μπορει σε τορρεντ να κατβαζω καιμε 100Κ/SEC

αλλα rapidshare max 30k και καλα ολα αλλα ουτε youtube ΗΜΑΡΤΟΝ

Με την 1mbs απο οτε ποτε τετοια προβληματα αλλα...

απο την μια η σκυλα και απο την αλλη η χαρυβδη

Παιδες αν καποιος εχει καμια επισημη δικαιολογια που να του εχει δοθει ετσι γαιανα γελασουμε και εμεις γιατι για να μιλησει με forthnet δεν παιζει πιο ευκολα με τον προεδρο της δημοκρατιας

Οποιος κερει κατι ας το πει τουλαχιστον να μην νιωθουμε μ.....ς μονοι μας :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

rapidshare αρχείο με firefox το με το ζόρι να κατεβάσω με 60kbps.Όσα αρχεία και να βάλω συγχρόνως. Με οποιονδήποτε manager αν βάλω περισσότερα απο 3 αρχεία πιάνω 1200 με 1300. Φυσικά premium rapidshare.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...