sakoula21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια ενα περιεργο θεμα που εχει προκυψει με forthnet απο τοτε που εφυγα απο τον οτε με 1mbs και μπηκα forthnet 2play εως24 δεν μπορω να δω κανενα βιντεo χωρις να κανω 5 διακοπες το λιγοτερο (απο youtube η απο οπουδηποτε παιζει βιντεο σε τυπο youtube) Μενω στην ΚΥψελη κλειδωνει στα 9.036 και ολες οι μετρησεις δειχνουν 7 mbs ακομα και της forthnet ο μετρητης αλλα ειναι αδιανοητο να μην ανοιγει κανενα βιντεο κανονικα χωρισ διακοπεσ και buffering?? αντιμετωπιζει κανεις αναλογο προβλημα η κατι σχετικο Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει ή παλι η forthnet εχει πικαρει ολα τα dslam εχει τσεπωσει τα ετησια και μας ξανακανει νερα??? Οποιος Γνωριζει κατι ας βοηθήσει....
sakoula21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια ενα περιεργο θεμα που εχει προκυψει με forthnet απο τοτε που εφυγα απο τον οτε με 1mbs και μπηκα forthnet 2play εως24 δεν μπορω να δω κανενα βιντεo χωρις να κανω 5 διακοπες το λιγοτερο (απο youtube η απο οπουδηποτε παιζει βιντεο σε τυπο youtube) Μενω στην ΚΥψελη κλειδωνει στα 9.036 και ολες οι μετρησεις δειχνουν 7 mbs ακομα και της forthnet ο μετρητης αλλα ειναι αδιανοητο να μην ανοιγει κανενα βιντεο κανονικα χωρισ διακοπεσ και buffering?? αντιμετωπιζει κανεις αναλογο προβλημα η κατι σχετικο Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει ή παλι η forthnet εχει πικαρει ολα τα dslam εχει τσεπωσει τα ετησια και μας ξανακανει νερα??? Οποιος Γνωριζει κατι ας βοηθήσει....
pantnick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγώ κατεβάζω με 1200-1300 και έχω (ὀπως όλοι) το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες μόνο με 1 αρχείο.Πρέπει να κατεβάζω πάνω απο 3.
pantnick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Εγώ κατεβάζω με 1200-1300 και έχω (ὀπως όλοι) το ίδιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες μόνο με 1 αρχείο.Πρέπει να κατεβάζω πάνω απο 3.
djkotsos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κι εγω Βολο το ιδιο προβλημα εχς καλη ταχυτητα σε torrents αλλα youtube,rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!!
djkotsos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κι εγω Βολο το ιδιο προβλημα εχς καλη ταχυτητα σε torrents αλλα youtube,rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!!
borror Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κάτι πρέπει να παίζει με την γραμμή της με το εξωτερικό. απο το speedtest.net αν κάνω test γραμμής με κόμβ στην αθήνα όλα jet. Αλλά αν κάνω με κόμβο εξωτερικού μου πιάνει το πολύ 500k. Έλεος. Αφού δεν έχουν τη γραμμή με εξωτερικό. Τι δίνουν πακέτα και πακέτα?
borror Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κάτι πρέπει να παίζει με την γραμμή της με το εξωτερικό. απο το speedtest.net αν κάνω test γραμμής με κόμβ στην αθήνα όλα jet. Αλλά αν κάνω με κόμβο εξωτερικού μου πιάνει το πολύ 500k. Έλεος. Αφού δεν έχουν τη γραμμή με εξωτερικό. Τι δίνουν πακέτα και πακέτα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!! αν δεν έχει κάποιος premium accounts, προφανώς... δυστυχώς το youtube με την Forthnet ήταν πάντα πίκρα... κάθε τρεις και λίγο πέφτουν διεθνείς συνδέσεις στις οποίες πάνω πάιζει η Forthnet με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 rapidshare,megaupload ΚΛΑΦΤΑ!!! αν δεν έχει κάποιος premium accounts, προφανώς... δυστυχώς το youtube με την Forthnet ήταν πάντα πίκρα... κάθε τρεις και λίγο πέφτουν διεθνείς συνδέσεις στις οποίες πάνω πάιζει η Forthnet με αποτέλεσμα να μπουκώνει το σύμπαν...
sakoula21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 DJ KOTSOS ακριβως τα ιδια οπως τα λες μπορει σε τορρεντ να κατβαζω καιμε 100Κ/SEC αλλα rapidshare max 30k και καλα ολα αλλα ουτε youtube ΗΜΑΡΤΟΝ Με την 1mbs απο οτε ποτε τετοια προβληματα αλλα... απο την μια η σκυλα και απο την αλλη η χαρυβδη Παιδες αν καποιος εχει καμια επισημη δικαιολογια που να του εχει δοθει ετσι γαιανα γελασουμε και εμεις γιατι για να μιλησει με forthnet δεν παιζει πιο ευκολα με τον προεδρο της δημοκρατιας Οποιος κερει κατι ας το πει τουλαχιστον να μην νιωθουμε μ.....ς μονοι μας :mad::mad::mad:
sakoula21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 DJ KOTSOS ακριβως τα ιδια οπως τα λες μπορει σε τορρεντ να κατβαζω καιμε 100Κ/SEC αλλα rapidshare max 30k και καλα ολα αλλα ουτε youtube ΗΜΑΡΤΟΝ Με την 1mbs απο οτε ποτε τετοια προβληματα αλλα... απο την μια η σκυλα και απο την αλλη η χαρυβδη Παιδες αν καποιος εχει καμια επισημη δικαιολογια που να του εχει δοθει ετσι γαιανα γελασουμε και εμεις γιατι για να μιλησει με forthnet δεν παιζει πιο ευκολα με τον προεδρο της δημοκρατιας Οποιος κερει κατι ας το πει τουλαχιστον να μην νιωθουμε μ.....ς μονοι μας :mad::mad::mad:
djkotsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 οχι ρε παιδια με ΟΤΕνετ κατεβαζα με το μεγααπλοαντ με κατι 600 kbps και τωραμε 10-20 kbps. κατι παιζει!!
djkotsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 οχι ρε παιδια με ΟΤΕνετ κατεβαζα με το μεγααπλοαντ με κατι 600 kbps και τωραμε 10-20 kbps. κατι παιζει!!
pantnick Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 rapidshare αρχείο με firefox το με το ζόρι να κατεβάσω με 60kbps.Όσα αρχεία και να βάλω συγχρόνως. Με οποιονδήποτε manager αν βάλω περισσότερα απο 3 αρχεία πιάνω 1200 με 1300. Φυσικά premium rapidshare.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.