paks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια...εχω ενα στερεο λιγο παλιο...( 10 χρονια το εχω) και σημερα μου ηρθε να το συνδεσω με το πσ.ετσι λοιπον ψαχνοντας πολυ στο net και βλεποντας οτι και το πσ και το stereo εχουν θυρα digital optical audio πηγα και πηρα ενα καλωδιο τετοιο...το συνδεσα και στα 2 και εδω και 4-5 ωρες προσπαθω να τα κανω να συγχρονιστούν και να παιξει τα τραγουδια που επιλεγω απο το πσ στο στερεο αλλα τπτ...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..παρακατω σας παραθέτω φωτο απο το στερεο και απο την μητρικη μου..επισης το φωτακι του digital optical audio απο την εξεδο του stereo δεν ειναι αναμενο οπως στο πσ..αυτο παιζει ρολο? Μητρικη στερεο αν το εχω Δημοσίευση το θεμα σε λαθος μερος σορρυ..αλλα νομιζω ειναι το κατάλληλο..
paks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια...εχω ενα στερεο λιγο παλιο...( 10 χρονια το εχω) και σημερα μου ηρθε να το συνδεσω με το πσ.ετσι λοιπον ψαχνοντας πολυ στο net και βλεποντας οτι και το πσ και το stereo εχουν θυρα digital optical audio πηγα και πηρα ενα καλωδιο τετοιο...το συνδεσα και στα 2 και εδω και 4-5 ωρες προσπαθω να τα κανω να συγχρονιστούν και να παιξει τα τραγουδια που επιλεγω απο το πσ στο στερεο αλλα τπτ...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..παρακατω σας παραθέτω φωτο απο το στερεο και απο την μητρικη μου..επισης το φωτακι του digital optical audio απο την εξεδο του stereo δεν ειναι αναμενο οπως στο πσ..αυτο παιζει ρολο? Μητρικη στερεο αν το εχω Δημοσίευση το θεμα σε λαθος μερος σορρυ..αλλα νομιζω ειναι το κατάλληλο..
metal exists Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 πήγενε στον ήχο και επέλεξε την οπτική αλλά δεν θα έχει και την καλύτερη απόδοση λόγο οτι ειναι η συσκευή ήχου on-board πήγαινε και τσίμπα την x-fi sb gamer από το multirama με 100 ευρά την έχω και εγώ και είμαι υπερευχαριστιμένος
metal exists Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 πήγενε στον ήχο και επέλεξε την οπτική αλλά δεν θα έχει και την καλύτερη απόδοση λόγο οτι ειναι η συσκευή ήχου on-board πήγαινε και τσίμπα την x-fi sb gamer από το multirama με 100 ευρά την έχω και εγώ και είμαι υπερευχαριστιμένος
jamespr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα φίλε μου εγώ έχω συνδέσει τον υπολογιστή με κάτι πολύ πιο απλό και όλα δουλεύουν ρολόι πήρα το παρακάτω καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723 και συνέδεσα την έξοδο ήχου του υπολογιστή με την είσοδο που είχε για md επιλέγω το md και όλα ακούγονται τέλεια.Και με καλή απόδοση. Ξέρω ερασιτεχνική λύση αλλά δουλεύει.... Τα λέμε
jamespr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα φίλε μου εγώ έχω συνδέσει τον υπολογιστή με κάτι πολύ πιο απλό και όλα δουλεύουν ρολόι πήρα το παρακάτω καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723 και συνέδεσα την έξοδο ήχου του υπολογιστή με την είσοδο που είχε για md επιλέγω το md και όλα ακούγονται τέλεια.Και με καλή απόδοση. Ξέρω ερασιτεχνική λύση αλλά δουλεύει.... Τα λέμε
paks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω..θα το δοκιμασω και θα σας πω αυριο jamespr!!
paks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω..θα το δοκιμασω και θα σας πω αυριο jamespr!!
vagpap Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Η οπτική ίνα δεν πρόκειται να σου δουλέψει, μιας και το στερεοφωνικό σου δεν έχει είσοδο για οπτική ίνα, αλλά μόνο έξοδο (στη φωτογραφία η πάνω αριστερά θύρα). Συνεπώς, μόνο η λύση που προτάθηκε θα σου δουλέψει, συνδέοντας το pc στο πάνω ζεύγος video/md που έχεις (το κόκκινο/άσπρο RCA που λέει IN). Δεν είναι ερασιτεχνική λύση, απλά είναι αναλογική σύνδεση ;-)
vagpap Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Η οπτική ίνα δεν πρόκειται να σου δουλέψει, μιας και το στερεοφωνικό σου δεν έχει είσοδο για οπτική ίνα, αλλά μόνο έξοδο (στη φωτογραφία η πάνω αριστερά θύρα). Συνεπώς, μόνο η λύση που προτάθηκε θα σου δουλέψει, συνδέοντας το pc στο πάνω ζεύγος video/md που έχεις (το κόκκινο/άσπρο RCA που λέει IN). Δεν είναι ερασιτεχνική λύση, απλά είναι αναλογική σύνδεση ;-)
paks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 οκ ευχαριστω πολυ παιδια...επισης ξερετε αν θα μπορεσω να εχω και τα παλια μου ηχεια πανω?δλδ βαλω το στερεο αλλα να εχω και τα παλια μου?
paks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 οκ ευχαριστω πολυ παιδια...επισης ξερετε αν θα μπορεσω να εχω και τα παλια μου ηχεια πανω?δλδ βαλω το στερεο αλλα να εχω και τα παλια μου?
vagpap Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Θεωρώντας ότι μιλάς για 2.1 ηχεία, μπορείς να συνδέσεις το στερεοφωνικό στην έξοδο της κάρτας σου που ορίζεται σαν line-out και τα ηχεία σου στο front-out. Λογικά μέσω οδηγών θα μπορείς να ορίσεις τις εξόδους με αυτό τον τρόπο.
vagpap Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Θεωρώντας ότι μιλάς για 2.1 ηχεία, μπορείς να συνδέσεις το στερεοφωνικό στην έξοδο της κάρτας σου που ορίζεται σαν line-out και τα ηχεία σου στο front-out. Λογικά μέσω οδηγών θα μπορείς να ορίσεις τις εξόδους με αυτό τον τρόπο.
paks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Kαι η οπτικη ινα που πηρα δλδ δν προκειτε να δουλεψει...τι διαφορα εχει που στο στερεοφονικο εχει μονο έξοδο??στο πσ εχει εισοδο?γτ μονο απο το πσ βγαινει το κοκκινο φωτακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.