disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω ενα παλιο ipod nano και εχω αγορασει το σενσορα για τα nike μου. Στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να εχω ipod software 1.2 Στο itunes λεει οτι εχω το 1.1.3 και μολις παταω να τσεκαρει για updates βγαζει οτι ειναι η τελευταια. Οσο εψαξα στο site της apple δεν υπαρχει κατι για software update, ασε που το link που λεει στις οδηγιες του σενσορα σε πεταει στο update του itunes. Το ipod μου δε μπορει να δει τον σενσορα μεχρι στιγμης παρολο που βγαινει επιλογη nike+ipod στο menu Υπαρχει καποιος με τον σενσορα ή καποιος που να εχει κανει update στο 1.2 γιατι στο site της apple δεν βγαινει ακρη
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω ενα παλιο ipod nano και εχω αγορασει το σενσορα για τα nike μου. Στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να εχω ipod software 1.2 Στο itunes λεει οτι εχω το 1.1.3 και μολις παταω να τσεκαρει για updates βγαζει οτι ειναι η τελευταια. Οσο εψαξα στο site της apple δεν υπαρχει κατι για software update, ασε που το link που λεει στις οδηγιες του σενσορα σε πεταει στο update του itunes. Το ipod μου δε μπορει να δει τον σενσορα μεχρι στιγμης παρολο που βγαινει επιλογη nike+ipod στο menu Υπαρχει καποιος με τον σενσορα ή καποιος που να εχει κανει update στο 1.2 γιατι στο site της apple δεν βγαινει ακρη
kpartsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στο δικό μου ipod nano 4g έχω την 1.0.3 και είναι η τελευταία... Το κάθε μοντέλο έχει δικό του firmware και για να σε βοηθήσουν πρέπει να πείς ποιό μοντέλο είναι το δικό σου...
kpartsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στο δικό μου ipod nano 4g έχω την 1.0.3 και είναι η τελευταία... Το κάθε μοντέλο έχει δικό του firmware και για να σε βοηθήσουν πρέπει να πείς ποιό μοντέλο είναι το δικό σου...
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω το ipod nano των 2GB αυτα που κυκλοφορουσαν πριν βγουν τα πιο πλατια nano. Δεν ξερω αν καταλαβες ποια λεω -----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 03 : 29 : 54----- 2ης γενιας δηλαδη...
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω το ipod nano των 2GB αυτα που κυκλοφορουσαν πριν βγουν τα πιο πλατια nano. Δεν ξερω αν καταλαβες ποια λεω -----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 03 : 29 : 54----- 2ης γενιας δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.