LEFteriz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Ψάχνω πρόγραμμα που να συνεργάζεται με την γραμμή ISDN> Βρήκα ένα το Moony αλλά χτυπάει ο explorer. Λειτουργικό WindowsXP Netmod V2.0 Serial
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Maniakos: <strong>to RVS-COM einai kalo</strong><hr></blockquote><p>Το RVS-COM έχει και CallerID; <p>Το Phone Collector λένε ότι είναι καλό. Είναι ελληνικό, είναι freeware, είναι Caller ID και δουλεύει με το netMod και καταγράφει κι όλας, όχι μόνο τις εισερχόμενες αλλά και τις εξερχόμενες... <p>Είναι και μικρό download - μόνο 91Κ zipped !!!<p>[ 27-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p>
LEFteriz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω paredwse το προγρ. Maniakos: το RVS νομίζω΄δε μπορείς να το κατεβάσεις έτσι. Το είδα να είναι μέσα στο πακέτο των Crypto TA
MoUCLAs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Gia netmod usb me capi drivers kamia kalh protash???<p>Ginete na lambanw tis klisei mesw toy H/Y...dhl na apantaw me to mikrowno toy ypologisth moy kai na akoyw apo ta akoustika???
nino Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Το phone collector λειτουργει με συνδεση του netmode σε com. Μπορουμε να συνδεσουμε το netmode και σε Usb και σε com?????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by MoUCLAs: <strong>Gia netmod usb me capi drivers kamia kalh protash???</strong><hr></blockquote><p> Το netMod USΒ δεν έχει κανονικούς CAPI drivers, έχει μια 'περίεργη' έκδοση της Intracom για να δουλεύει... το RVS-COM!!! Ναι, δυστυχώς οι drivers του netMod USB δεν ακολουθούν το πρότυπο CAPI αλλά κάνουν τα δικά τους - δουλεύουν με όποιο πρόγραμμα θέλουν. <p>Εγώ χρησιμοποιώ το ISDN Caller Identity (του οποίου η έκδοση 3 αναμένεται εντός του Φεβρουαρίου), αλλά αυτό δουλεύει με κανονικούς CAPI drivers και σε πολλούς χρήστες δεν λειτουργεί με τους &@$#! "CAPI drivers" της Intracom. Δεν χάνεις τίποτα βέβαια με το να το δοκιμάσεις... Μερικοί λένε ότι δουλεύει κανονικά. Προσοχή: Για να δουλέψει η έκδοση 2.3 του ISDN Caller Identity χρειάζεσαι οπωσδήποτε εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή του Microsoft Office εκτός κι αν έχεις Windows 2000 οπότε κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο (Τα Win2000 έχουν την τελευταία Microsoft Jet Engine)...<p>Πριν βάλεις τους νέους "CAPI drivers" της Intracom μην ξεχάσεις να αναβαθμίσεις την firmware του netMod σου στην έκδοση 3.73!<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by MoUCLAs: <strong>Ginete na lambanw tis klisei mesw toy H/Y...dhl na apantaw me to mikrowno toy ypologisth moy kai na akoyw apo ta akoustika???</strong><hr></blockquote><p>Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό που λέω, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με το netMod γιατί πολύ απλά το netMod δεν είναι voice modem (κάτι τέτοιο χρειάζεσαι).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by nino: <strong>Το phone collector λειτουργει με συνδεση του netmode σε com. Μπορουμε να συνδεσουμε το netmode και σε Usb και σε com?????</strong><hr></blockquote><p>Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;;; Αν θες τόσο πολύ το Phone Collector, μπορείς να συνδέσεις το netMod σε σειριακή θύρα. Σιγάαα την τρομερή απόκλιση που θα έχεις σε επιδόσεις. <p>Η απόκλιση σε επιδόσεις μεταξύ του σειριακού netMod και του netMod USB ισχύει μόνο για συνδέσεις 128Κ - κι αυτό γιατί η σειριακή θύρα του υπολογιστή έχει περιορισμό στα μεταφερόμενα bits (σταματάει στα 115200) οπότε χάνεις (128000-115200 =) 13000 bit περίπου. Στις ISDN 64Κ συνδέσεις, δεν έχει καμία σημασία...
nino Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Ευχαριστω για τις απαντησεις και θα αλλαξω θυρα μιας και παιζω 64k .Το ISDN Caller Identity δεν μου δουλευει σωστα.
LEFteriz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 resy paredwse έβαλα το προγραμματάκι που είπες αλλά τίποτα. Είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη κλήση αυτό τίποτα. To netmod σειριακά συνδεδεμένο. (Αν τρέξω το Νetmod Configuration Manager kai Πάω στην καρτέλα που παρακολουθεί τις θύρες αν πάρω τηλ από το κινητό το βγάζει κανονικά.) Είναι θέμα CAPI τώρα αυτό?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by LEFTERIZ: <strong>resy paredwse έβαλα το προγραμματάκι που είπες αλλά τίποτα. Είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη κλήση αυτό τίποτα. (...) </strong><hr></blockquote><p>Ποιό πρόγραμμα εννοείς ότι έβαλες; Συγνώμη, δεν κατάλαβα.<p>Αν έβαλες το ISDN Caller Identity, λυπάμαι αλλά δεν δουλεύει καθόλου με σειριακό netMod και ενδεχομένως να δουλέψει με netMod USB αλλά ο κατασκευαστής του (ο Γιάννης Κοκκινάκης) δεν το εγγυάται (ευθύνεται η κακή 'εφαρμογή' του πρωτοκόλλου CAPI γι'αυτό - όχι το πρόγραμμα).<p>Αν εννοείς το Phone Collector, δεν το ξέρω κα-θό-λου το πρόγραμμα, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Χρησιμοποιώ ISDN TA (δηλ. ISDN 'μόντεμ') από την αρχή και έτσι έχω το ISDN Caller Identity. <p>Πάντως για σειριακό netMod (και όχι για το netMod USB), υπάρχει και το SuperSpy for netMod της Existon, μιας άλλης ελληνικής εταιρείας - νομίζω ότι κι αυτό είναι freeware. Ούτε αυτό το ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Paredwse to το ISDN Caller Identity δούλεψε τελικά. (se USB pada) Το καλό ΄με το πρόγραμμα έιναι ότι συγχρονίζεται με το Outlook. Τώρα δοκιμάζω και το RVS-COM 3.0.!! θα γράψω εντυπώσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 LEFTERIZ, χαίρομαι πραγματικά που σου δουλεύει το ISDN Caller Identity. Υπάρχουν άλλοι που καταριούνται το netMod, την Intracom, τον Κόκκαλη κι όλο του το σόι για τους δήθεν CAPI του netMod USB - εσύ είσαι από τους τυχερούς φαίνεται!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Για τους κατόχους netMod σειριακού, βρήκα κι ένα νέο πρόγραμμα για αναγνώριση κλήσεων. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει και πώς το κάνει, απλά σκέφτηκα να το πω σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Το πρόγραμμα είναι το BuddyR, είναι ελληνικό, είναι freeware και απαιτείται σειριακό netMod - η έκδοση για netMod USB είναι υπό εξέλιξη. Θα το βρείτε εδώ.
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Ρε παίδες έβαλα το ISDN Caller Identity και μόλις το εκτελώ μου βγάζει το εξής μύνημα: <p>The application could not be registered at the CAPI. Maybe too many applications are already installed. The ISDNPhone OCX won't work.<p>Η πλάκα είναι μόλις το ξαναεκτελώ λειτουργεί κανονικά. Any ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.