Προς το περιεχόμενο

επανεκινηση με το που ξεκινουν games

Giorgos860

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια (και κυριως εσυ Thresh )θα ηθελα να μου δωσετε καμποιες πιθανες αιτιες...το πσ δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου μου... παλια δεν το εκανε...

cpu:e8400

gpu:9800 gt 512 mb

ram:2 gb

η πρωτη μου σκεψη ηταν η θερμοκρασια αλλα ακομα δεν το εχω δει απο κοντα για να ειμαι 100% σιγουρος πλζ help

Δημοσ.

ρε παιδια (και κυριως εσυ Thresh )θα ηθελα να μου δωσετε καμποιες πιθανες αιτιες...το πσ δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου μου... παλια δεν το εκανε...

cpu:e8400

gpu:9800 gt 512 mb

ram:2 gb

η πρωτη μου σκεψη ηταν η θερμοκρασια αλλα ακομα δεν το εχω δει απο κοντα για να ειμαι 100% σιγουρος πλζ help

Δημοσ.

Τι windows εχει? Τι Service Pack? Σε ποια παιχνιδια κανει επανεκινηση (Στο Crysis Warhead η στο Super Mario π.χ.??)

Κατεβασε τελευταιους drivers για καρτα γραφικων, τελευταιoυς physX drivers.

Προαιρετικα update τα windows για να εγκατασταθου μερικα hotfixes.

Δημοσ.

Τι windows εχει? Τι Service Pack? Σε ποια παιχνιδια κανει επανεκινηση (Στο Crysis Warhead η στο Super Mario π.χ.??)

Κατεβασε τελευταιους drivers για καρτα γραφικων, τελευταιoυς physX drivers.

Προαιρετικα update τα windows για να εγκατασταθου μερικα hotfixes.

Δημοσ.

τι να σου πω και εγώ αποτι καταλαβένω όταν το έκανε ακριβός το ίδιο σε έναν φίλο μου απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας και μετά έκανε εγκατάσταση τα ποιό καινούργια και ήταν μια χαρά μετα.Δοκίμασε το και πές αν έπιασε ή οχι για να ξέρω

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 10 : 07 : 06-----

physic-x στην 9800gt? μόνο εαν έχει ένα μοντέλο που βγάζει η xfx και η gainward

Δημοσ.

τι να σου πω και εγώ αποτι καταλαβένω όταν το έκανε ακριβός το ίδιο σε έναν φίλο μου απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας και μετά έκανε εγκατάσταση τα ποιό καινούργια και ήταν μια χαρά μετα.Δοκίμασε το και πές αν έπιασε ή οχι για να ξέρω

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 10 : 07 : 06-----

physic-x στην 9800gt? μόνο εαν έχει ένα μοντέλο που βγάζει η xfx και η gainward

Δημοσ.

Αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα (μονο που σε εμένα έκλεινε τελείως το PC) με το warhead και το GTAIV στο benchmark.

Το πρώτο λύθηκε με update των drivers της μητρικής, το δεύτερο δημιουργήθηκε μετά από update των drivers της κάρτας γραφικών.

Σε περίπτωση που δεν έχεις nforce chipset, δοκίμασε διαδοχικά με διαφορετικούς (non beta) drivers.

Αν δεν λυθεί, πιθανότατα φταίει το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα (μονο που σε εμένα έκλεινε τελείως το PC) με το warhead και το GTAIV στο benchmark.

Το πρώτο λύθηκε με update των drivers της μητρικής, το δεύτερο δημιουργήθηκε μετά από update των drivers της κάρτας γραφικών.

Σε περίπτωση που δεν έχεις nforce chipset, δοκίμασε διαδοχικά με διαφορετικούς (non beta) drivers.

Αν δεν λυθεί, πιθανότατα φταίει το τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...