Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Port Forward στο Thomson 585

panos227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, έτσι ακριβώς, 51173.

εκει που βαζω το Game or Application Name, New Name και βαζω το ονομα untorrent μου λεει Validation failed for (New Name)

You must enter a different name.

Please correct and try again.

τι να κανω??

Δημοσ.
Βάλε ό,τι όνομα θες. Δεν έχει σημασία. Λογικά υπάρχει ήδη profile για το utorrent γι αυτό δε σ αφήνει.

το εκανα κ με αλλα ονοματα αλλα μου εβγαλε παλι το ιδιο μνμ, αλλα αυτο αποθηκευοταν γιατι μετα που μου ελεγε να επιλεξω το ονομα που εβαλα το ειχε.. τωρα πως μπορω να καταλαβω αν λειτουργει σωστα??

Δημοσ.

θα δοκιμασεις με καποιο προγραμμα αν η θυρα ειναι ανοιχτη.νομιζω.εγω εκανα τεστ με το emule συνηθως.απο εκει και περα αν ολα ειναι σωστα το εικονιδιο γινεται πρασινο και επισης και τα torrents πρασινα οταν κατεβαζεις ανεβαζεις μετα απο λιγο

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι ακομη μερικεσ φορες το mozilla μου κολαει οταν ειμαι σε μια σελιδα κ γραφει δεν ανταποκρινεται κ μετα επανερχετε και μετα ξανα τα ιδια... οταν κανω επανεκιννιση το pc επανερχετε στα καλα του αλλα μετα μπορει να το ξανα πα8ει.. ξερete τι φταιει??

Δημοσ.

παντως οχι το ιντερνετ.με αλλο browser?chrome?opera?εκτος αν εχεις vista Που αργουν και αμα βιαστεις να κανεις κλικ τοτε βγαζει δνε ανταποκρινεται.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό κι εγώ με την ευκαιρία.

Ενώ έχω κάνει κανονικά port forward τον azureus, πότε εμφανίζεται firewalled και πότε είναι OK. Το αντίστοιχο test του προγράμματος επαληθεύει αυτό το γεγονός, μια μου λέει ότι το Port μάλλον είναι blocked και μια ότι λειτουργεί κανονικά. Το pc έχει static ip, η οποία έχει δηλωθεί σωστά στο speedtouch.

Δημοσ.

firewall Στο pc?αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια.firmware update sto thomson?στο πεδιο trigger port ελπιζω να μην εβαλες τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...