poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 στο port trigger δεν χρειαζεται να βαλεις κατι
linosmp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, έτσι ακριβώς, 51173. εκει που βαζω το Game or Application Name, New Name και βαζω το ονομα untorrent μου λεει Validation failed for (New Name) You must enter a different name. Please correct and try again. τι να κανω??
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε ό,τι όνομα θες. Δεν έχει σημασία. Λογικά υπάρχει ήδη profile για το utorrent γι αυτό δε σ αφήνει.
linosmp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε ό,τι όνομα θες. Δεν έχει σημασία. Λογικά υπάρχει ήδη profile για το utorrent γι αυτό δε σ αφήνει. το εκανα κ με αλλα ονοματα αλλα μου εβγαλε παλι το ιδιο μνμ, αλλα αυτο αποθηκευοταν γιατι μετα που μου ελεγε να επιλεξω το ονομα που εβαλα το ειχε.. τωρα πως μπορω να καταλαβω αν λειτουργει σωστα??
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 θα δοκιμασεις με καποιο προγραμμα αν η θυρα ειναι ανοιχτη.νομιζω.εγω εκανα τεστ με το emule συνηθως.απο εκει και περα αν ολα ειναι σωστα το εικονιδιο γινεται πρασινο και επισης και τα torrents πρασινα οταν κατεβαζεις ανεβαζεις μετα απο λιγο
lexmark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://www.canyouseeme.org/ και βαζεις τον αριθμο της πορτας να δεις αν ανοιξε κανονικα.
linosmp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω και κατι ακομη μερικεσ φορες το mozilla μου κολαει οταν ειμαι σε μια σελιδα κ γραφει δεν ανταποκρινεται κ μετα επανερχετε και μετα ξανα τα ιδια... οταν κανω επανεκιννιση το pc επανερχετε στα καλα του αλλα μετα μπορει να το ξανα πα8ει.. ξερete τι φταιει??
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 παντως οχι το ιντερνετ.με αλλο browser?chrome?opera?εκτος αν εχεις vista Που αργουν και αμα βιαστεις να κανεις κλικ τοτε βγαζει δνε ανταποκρινεται.
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι σχετικό κι εγώ με την ευκαιρία. Ενώ έχω κάνει κανονικά port forward τον azureus, πότε εμφανίζεται firewalled και πότε είναι OK. Το αντίστοιχο test του προγράμματος επαληθεύει αυτό το γεγονός, μια μου λέει ότι το Port μάλλον είναι blocked και μια ότι λειτουργεί κανονικά. Το pc έχει static ip, η οποία έχει δηλωθεί σωστά στο speedtouch.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 firewall Στο pc?αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια.firmware update sto thomson?στο πεδιο trigger port ελπιζω να μην εβαλες τιποτα
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 [...] στο πεδιο trigger port ελπιζω να μην εβαλες τιποτα Αχμ. Ευχαριστώ :>
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αυτό έφταιγε. Χαζομάρα μου αλλά παρ όλα αυτά μου φαινόταν περίεργο που πότε έπαιζε και πότε όχι.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ειναι παραξενη ιστορια το Port trigger Οπως και το port triggering αντι για Port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.