JASONJAM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχω το Office Word 2007 και όταν γράφω ελληνικά και κάνω ορθογραφικό λάθος δεν μου βγάζει τη γραμμή από κάτω για να το διορθώσω. Πώς ενεργοποιείται αυτό?
JASONJAM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχω το Office Word 2007 και όταν γράφω ελληνικά και κάνω ορθογραφικό λάθος δεν μου βγάζει τη γραμμή από κάτω για να το διορθώσω. Πώς ενεργοποιείται αυτό?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχεις εγκαταστήσει ελληνικό ορθογράφο; Εννοώ τα Proofing Tools 2007 της Microsoft. Αν όχι, τότε είναι δύσκολο να σου βγάλει τα λάθη αφού το αγγλόφωνο Office δεν περιέχει αναγνώριση ελληνικής ορθογραφίας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχεις εγκαταστήσει ελληνικό ορθογράφο; Εννοώ τα Proofing Tools 2007 της Microsoft. Αν όχι, τότε είναι δύσκολο να σου βγάλει τα λάθη αφού το αγγλόφωνο Office δεν περιέχει αναγνώριση ελληνικής ορθογραφίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.