smerliao Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παρε αυτο εδω να καθαρίσεις: IEHistoryView v1.37και ψάξε γενικά το site εχει μικρα, δωρεαν προγραμματακια. επειδη κάποιες σελίδες φαινονται μετά στο autocomplete, ισως χρειαστείς αυτο εδω: Ccleaner Δοκιμασμένες λύσεις, μην ανησυχεις ευχαριστω, για τις απαντήσεις. το ccleaner το ξέρω και είναι πολύ καλό απλά δεν ηθελα να τον βάλω σε διαδικασια εγκατστασης και τρεξίματος καινούριου προγράμματος. όλα να γίνονται αυτόματα. κατσε να τον πείσω να βάλει firefox πρωτα...
digital access Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 C:\Documents and Settings\user\Local Settings\History ας μπει εδω κ ας σβησει ολα τα αρχεια
Absinthe Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εχω μπλεξει με ενα παλιο πισι στη δουλεια με ιντερνετ εξπλορερ 6 και θελω να μαθω πως σβηνει η cache του ετσι ωστε να μην κρατειται αποθηκευμενο το user name στο πεδιο του μειλ μου πχ.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 http://www.microsoft.com/windows/ie/ie6/using/howto/customizing/autocomplete.mspx Tip: You can erase any user names and passwords that Internet Explorer has already remembered by clicking the Clear Passwords button.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.