S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ηρθε η ώρα να ψωνίσω και εγώ Home Cinema. Με ενδιαφέρει 1)να κοστίσει μέχρι 200 ευρώ 2)να έχει είσοδο usb για να αναπαράγει DivX και mp3 3)να έχει έξοδο HDMI για την tv μου. Πως σας φαίνεται αυτό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ηρθε η ώρα να ψωνίσω και εγώ Home Cinema. Με ενδιαφέρει 1)να κοστίσει μέχρι 200 ευρώ 2)να έχει είσοδο usb για να αναπαράγει DivX και mp3 3)να έχει έξοδο HDMI για την tv μου. Πως σας φαίνεται αυτό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παραβλεποντας το γεγονος οτι ολα αυτα τα "homecinema" σε αυτες στις τιμες ειναι μαπα τελειως, το συγκεκριμενο εχει "DIGITAL MEDIA PORT", ενα proprietary βυσμα που μονο Sony το υποστηριζουν.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παραβλεποντας το γεγονος οτι ολα αυτα τα "homecinema" σε αυτες στις τιμες ειναι μαπα τελειως, το συγκεκριμενο εχει "DIGITAL MEDIA PORT", ενα proprietary βυσμα που μονο Sony το υποστηριζουν.
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που αναφέρεις για το βύσμα.Το λες ως κακό ή ως καλό? Πάντως νομίζω ότι για κάποιον που απλά θέλει να δει μια ταινία με λίγο πιο δυνατό ήχο, δεν είναι άσχημα τα Home Cinema της ''μάζας''.
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που αναφέρεις για το βύσμα.Το λες ως κακό ή ως καλό? Πάντως νομίζω ότι για κάποιον που απλά θέλει να δει μια ταινία με λίγο πιο δυνατό ήχο, δεν είναι άσχημα τα Home Cinema της ''μάζας''.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που αναφέρεις για το βύσμα.Το λες ως κακό ή ως καλό? Αν δεν εχεις MP3 Player Sony, κακο ειναι.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που αναφέρεις για το βύσμα.Το λες ως κακό ή ως καλό? Αν δεν εχεις MP3 Player Sony, κακο ειναι.
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δε θέλω να σου αλλάξω γνώμη...Απλά,είχα πάρει και εγώ home cinema.Ε στην αρχή το είχα και πως το είχα,και τώρα ούτε που το ανοίγω...Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα πολύ καλό σετάκι ηχεία για τον υπολογιστή μου
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δε θέλω να σου αλλάξω γνώμη...Απλά,είχα πάρει και εγώ home cinema.Ε στην αρχή το είχα και πως το είχα,και τώρα ούτε που το ανοίγω...Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα πολύ καλό σετάκι ηχεία για τον υπολογιστή μου
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά ελεύθερα μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας, δεν τίθεται ζήτημα.Για αυτό άλλωστε σας ρωτάω. Πιστεύω ότι χρειάζομαι ένα light Home Cinema, ακριβώς γιατί κουράστηκα να βλέπω τα DivX στο laptop/pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.