Sleepless_007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Περνάω απευθείας στο θέμα: είμαι 60 κιλά και 1.80, ο δείκτης μάζας σώματός μου δείχνει ότι είμαι ελιποβαρής αλλά εκτός τούτου γενικότερα νιώθω μια αδυναμία μέσα μου,στις κινήσεις μια εξάντληση και έχω και ένα χλωμό χρώμα (όλοι μου λένε ότι μοιάζω σε πεθαμένο ). Έκανα εξετάσεις αίματος λοιπόν και βγήκαν πολύ καλές! Από την επόμενη εβδομάδα θα προβώ σε μια αγορά συμπληρώματος για αύξηση της μυϊκής μάζας για να δούμε αν τελικά με το να εξισσοροπήσω τον δείκτη μάζας σώματός μου φέρω και την λύση του προβλήματος. Οποιαδήποτε εμπειρία έχετε πάνω στο θέμα παιδιά θα βοηθούσε (έχω ακούσει και για μερικούς βιολόγους εδώ μέσα, όποιος θέλει μπορώ να του στείλω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και να μου πει την γνώμη του). (Είμαι δεκαεφτά ετών, αθλητής-ποδηλάτης με πολύ υψηλό μεταβολισμό και δεν έχω κάποιο επικίνδυνο ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια μου. Προσωπικά πιστεύω ότι η καθημερινή χρήση του ποδηλάτου που κάνω σε συνδυασμό με την επιπλέον προπόνηση στο στάδιο (την οποία παρεπιμπτόντως αντέχω με δυσκολία) επιβαρύνουν πολύ το νευρικό μου σύστημα και τελικά χαμηλώνουν τον μεταβολισμό μου λόγω της μη επαρκούς κατανάλωσης θερμίδων.Και για να κάνω πιο συγκεκριμένο το επιβαρύνουν εννοώ σε επίπεδο που δεν μπορείς να πιάσεις ένα βιβλίο και να συγκεντρωθείς για κάποια ώρα.) Περιμένω και την δική σας γνώμη παιδιά!
Sleepless_007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Περνάω απευθείας στο θέμα: είμαι 60 κιλά και 1.80, ο δείκτης μάζας σώματός μου δείχνει ότι είμαι ελιποβαρής αλλά εκτός τούτου γενικότερα νιώθω μια αδυναμία μέσα μου,στις κινήσεις μια εξάντληση και έχω και ένα χλωμό χρώμα (όλοι μου λένε ότι μοιάζω σε πεθαμένο ). Έκανα εξετάσεις αίματος λοιπόν και βγήκαν πολύ καλές! Από την επόμενη εβδομάδα θα προβώ σε μια αγορά συμπληρώματος για αύξηση της μυϊκής μάζας για να δούμε αν τελικά με το να εξισσοροπήσω τον δείκτη μάζας σώματός μου φέρω και την λύση του προβλήματος. Οποιαδήποτε εμπειρία έχετε πάνω στο θέμα παιδιά θα βοηθούσε (έχω ακούσει και για μερικούς βιολόγους εδώ μέσα, όποιος θέλει μπορώ να του στείλω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και να μου πει την γνώμη του). (Είμαι δεκαεφτά ετών, αθλητής-ποδηλάτης με πολύ υψηλό μεταβολισμό και δεν έχω κάποιο επικίνδυνο ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια μου. Προσωπικά πιστεύω ότι η καθημερινή χρήση του ποδηλάτου που κάνω σε συνδυασμό με την επιπλέον προπόνηση στο στάδιο (την οποία παρεπιμπτόντως αντέχω με δυσκολία) επιβαρύνουν πολύ το νευρικό μου σύστημα και τελικά χαμηλώνουν τον μεταβολισμό μου λόγω της μη επαρκούς κατανάλωσης θερμίδων.Και για να κάνω πιο συγκεκριμένο το επιβαρύνουν εννοώ σε επίπεδο που δεν μπορείς να πιάσεις ένα βιβλίο και να συγκεντρωθείς για κάποια ώρα.) Περιμένω και την δική σας γνώμη παιδιά!
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 μη επαρκούς κατανάλωσης θερμίδων. Τρώς τίποτα ρε μαν;
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 μη επαρκούς κατανάλωσης θερμίδων. Τρώς τίποτα ρε μαν;
gerr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Είναι λογικό να νιώθεις αδύναμος. Είσαι 1.80 και μόλις 60 κιλά. Είσαι πάρα πολύ αδύνατος, ειδικά για αθλητής. Θα σου έλεγα πρώτα να προσέξεις τη διατροφή σου και μετά να κοιτάξεις τα συμπληρώματα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αυξήσεις την ημερήσια σου κατανάλωση θερμίδων. Αλλά το σωστό θα είναι να συμβουλευτείς διαιτολόγο. Δεν νομίζω πως πρέπει να δουν τις εξετάσεις σου βιολόγοι αλλά μικροβιολόγοι, κάτι το οποίο προφανώς θα έγινε όταν έκανες τις εξετάσεις. Οι ιατρικές/διατροφικές συμβουλές σε τέτοιο επίπεδο δεν νομίζω πως πρέπει να δίνονται από forum. Όρισε άλλες προτεραιότητες (απόκτηση μυϊκού όγκου από τη διατροφή σου).
gerr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Είναι λογικό να νιώθεις αδύναμος. Είσαι 1.80 και μόλις 60 κιλά. Είσαι πάρα πολύ αδύνατος, ειδικά για αθλητής. Θα σου έλεγα πρώτα να προσέξεις τη διατροφή σου και μετά να κοιτάξεις τα συμπληρώματα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αυξήσεις την ημερήσια σου κατανάλωση θερμίδων. Αλλά το σωστό θα είναι να συμβουλευτείς διαιτολόγο. Δεν νομίζω πως πρέπει να δουν τις εξετάσεις σου βιολόγοι αλλά μικροβιολόγοι, κάτι το οποίο προφανώς θα έγινε όταν έκανες τις εξετάσεις. Οι ιατρικές/διατροφικές συμβουλές σε τέτοιο επίπεδο δεν νομίζω πως πρέπει να δίνονται από forum. Όρισε άλλες προτεραιότητες (απόκτηση μυϊκού όγκου από τη διατροφή σου).
liopyr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Λόγω του nickname σου, να σου πω (από προσωπική εμπειρία) πως και ο χαμένος ύπνος μπορεί να σου αποφέρει σε βάθος χρόνου συμτώματα αδυναμίας, εύκολης εξάντλησης κλπ.
liopyr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Λόγω του nickname σου, να σου πω (από προσωπική εμπειρία) πως και ο χαμένος ύπνος μπορεί να σου αποφέρει σε βάθος χρόνου συμτώματα αδυναμίας, εύκολης εξάντλησης κλπ.
georgemarios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλα ρωταει ο freedubus για πες μας το τρεχον διαιτολογιο σου. Λογικα, βασει των δραστηριοτητων που μας περιγραφεις, θα πρεπει να τρως αρκετα γευματα πλουσια σε υδατανθρακες και πρωτεινες. Απο καπου πρεπει ο οργανισμος να βρει ενεργεια. Εισαι αθλητης, εχεις προπονητη; Τι σου λεει αυτος για τη διατροφη σου;
georgemarios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλα ρωταει ο freedubus για πες μας το τρεχον διαιτολογιο σου. Λογικα, βασει των δραστηριοτητων που μας περιγραφεις, θα πρεπει να τρως αρκετα γευματα πλουσια σε υδατανθρακες και πρωτεινες. Απο καπου πρεπει ο οργανισμος να βρει ενεργεια. Εισαι αθλητης, εχεις προπονητη; Τι σου λεει αυτος για τη διατροφη σου;
deminho11 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τhis is your friend...... Εγώ με την βοήθεια του συγκεκριμένου έχω φτάσει άνετα τα 89 kg στα 186 cm ύψος. -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 08 : 17 : 13----- here you go τοκεν Το έχεις δοκιμάσει?????
deminho11 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τhis is your friend...... Εγώ με την βοήθεια του συγκεκριμένου έχω φτάσει άνετα τα 89 kg στα 186 cm ύψος. -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 08 : 17 : 13----- here you go τοκεν Το έχεις δοκιμάσει?????
soturin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Το έχεις δοκιμάσει????? σήμερα, αν και δεν το πέτυχα πολύ καλά είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις, αυγίλα τυρίλα μπεϊκονίλα θεΐλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.