Προς το περιεχόμενο

Οι δίσκοι 3,5" 2 ΤΒ είναι πλέον γεγονός!

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν θυμαμαι καλα τον Green 2ΤΒ τον εχουμε αναφερει και σε αλλο θεμα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290803&highlight=Western+Digital

ναι εδώ αλλά δεν είναι σε section Ειδήσεων...

Οι GP δεν είναι 5400 αλλά 7200rpm. Έχουν τη δυνατότητα όμως όταν δεν χρησιμοποιούνται να ελαττώνουν τις στροφές τους.

Ο σκληρός που είναι υπεραρκετός για HD δεν έχει βγει ακόμα... Γεμίζεις 1 ΤΒ το μήνα άνετα.

sorry αλλά @@ 7200rpm είναι...όταν η WD δίνει 90mb/sec avg read & 80mb/sec avg write...κάνει μπαμ για 5400rpm...

δεν δικαιολογούνται τέτοιες ταχύτητες με 500αρια platters!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
epic fail :X πράσινες τηγανιτές τομάτες

γιατί μωρέ? έτσι και αλλιώς για storage πάνε οι δίσκοι...δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα 7200rpm

• Super Moderators
Δημοσ.
epic fail :X πράσινες τηγανιτές τομάτες

γιατί μωρέ? έτσι και αλλιώς για storage πάνε οι δίσκοι...δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα 7200rpm

Δημοσ.

ε, τότε αγορασέ τον εσύ! :lol: :lol: :lol:

κι αν βγαλουν αυριο εναν ακομα πιο "πράσινο" στις 4.200 ή στις 1000 στροφές ακόμα καλύτερα...

επικ φέηλ, ειναι γιατι σε ελάχιστο χρόνο καποιοι θα βγάλουν ιδια χωρητικότητα, στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή, και στις 7.200. (ακόμα και η ίδια η wd)

Δημοσ.

κι αν βγαλουν αυριο εναν ακομα πιο "πράσινο" στις 4.200 ή στις 1000 στροφές ακόμα καλύτερα...

επικ φέηλ, ειναι γιατι σε ελάχιστο χρόνο καποιοι θα βγάλουν ιδια χωρητικότητα, στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή, και στις 7.200. (ακόμα και η ίδια η wd)

Δημοσ.

Τετοιοι σκληροι πανε για αποθηκευση HD υλικου γιατι πολυ απλα τπτ αλλο δεν ειναι τοσο μεγαλο για να θελει 2TB. Οποτε για αυτη την χρηση και 3600RPM ειναι ΥΠΕΡ αρκετα.

Δημοσ.

Τετοιοι σκληροι πανε για αποθηκευση HD υλικου γιατι πολυ απλα τπτ αλλο δεν ειναι τοσο μεγαλο για να θελει 2TB. Οποτε για αυτη την χρηση και 3600RPM ειναι ΥΠΕΡ αρκετα.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να μην τον αγοράσω? έχω server και εξυπηρετώ λαό ώστε να με νοιάζει η ταχύτητα τόσο πολύ?

έτσι και αλλιώς για windows/programs/games έχω Velociraptor...

οι συγκεκριμένοι δίσκοι απλά θα "κάθονται" με anime, tv series & mp3s

ναι το ξέρω ότι θα βγουν οι Black Series 2TB αργά ή γρήγορα...

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να μην τον αγοράσω? έχω server και εξυπηρετώ λαό ώστε να με νοιάζει η ταχύτητα τόσο πολύ?

έτσι και αλλιώς για windows/programs/games έχω Velociraptor...

οι συγκεκριμένοι δίσκοι απλά θα "κάθονται" με anime, tv series & mp3s

ναι το ξέρω ότι θα βγουν οι Black Series 2TB αργά ή γρήγορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...