poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 usr δεν ξερω αλλα δεν θα επερνα με τιποτα.δεν μου εχοθν καθισει καλα σε πολλα πραγματα.απο να μην ξανασηκωνουν ppp ιδιαιτερα 9105 06 07 08 να μπουκωνουν να κανουν disconects.
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 usr δεν ξερω αλλα δεν θα επερνα με τιποτα.δεν μου εχοθν καθισει καλα σε πολλα πραγματα.απο να μην ξανασηκωνουν ppp ιδιαιτερα 9105 06 07 08 να μπουκωνουν να κανουν disconects. μονο προβλημα ειναι η επανασυνδεση.πρεπει να κανεις restart η να βγαζεις την μπριζα .κατα τα αλλα ειναι βαρεων-βαρων ,ειδικα στις μεγιστες συνδεσεις των τορεντ.ετσι πιστευω εγω,δεν ειμαι και O ειδικος!
guardianx71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κορυφαιο wireless έχουν απότι θυμάμε τα 3com πχ. το 3CRWDR200A με 108 mbps wireless και κεραία 16 db αλλά δεν έχω ιδέα πως πάνε με 4νετ. κανένας που να έχει εμπειρία? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Γιατί και εγώ σκέφτομαι αλλάξω το διαολεμένο g624t d-link και το 3com μπορω να το πάρω σε καλή τιμή
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κορυφαιο wireless έχουν απότι θυμάμε τα 3com πχ. το 3CRWDR200A με 108 mbps wireless και κεραία 16 db αλλά δεν έχω ιδέα πως πάνε με 4νετ. κανένας που να έχει εμπειρία?***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Γιατί και εγώ σκέφτομαι αλλάξω το διαολεμένο g624t d-link και το 3com μπορω να το πάρω σε καλή τιμή 3com ,ακουσα πριν πολυ καιρο οτι ηταν πολυ σταθερο .μην σε παρω και στο λαιμο μου!
guardianx71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ αυτό είχα ακούσει και ότι για να παίζει καλά ήθελε firmware (κλασικά). Αλλά δεν έχω ακούσει από κανέναν με 4νετ προσωπική εμπειρία. γιατί αν είναι οκ 108 wlan και 16 db είναι κορυφαία
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ αυτό είχα ακούσει και ότι για να παίζει καλά ήθελε firmware (κλασικά). Αλλά δεν έχω ακούσει από κανέναν με 4νετ προσωπική εμπειρία. γιατί αν είναι οκ 108 wlan και 16 db είναι κορυφαία μια δοκιμη θα σου λυσει τις απορειες.αλωστε ολοι αυτο κανουμε.ετσι αποχτας και καποια εμπειρια ,αλλα με αρνητικες επιπτωσεις στην τσεπη σου.
guardianx71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότιδεν το εχω διαθέσιμο για δοκιμή αλλιώς... αν το πάρω το πλήρωσα και μετά...κλαύτα Χαράλαμπε. Πάντως είμαι από τους κωλ... εεε τυχερους που η γραμμή μου δουλεύει κυριολεκτικά τέλεια και μου την σπάει το d-link γιατί όλο μου κλείνει τα ports κολλάει κτλ
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότιδεν το εχω διαθέσιμο για δοκιμή αλλιώς... αν το πάρω το πλήρωσα και μετά...κλαύτα Χαράλαμπε. Πάντως είμαι από τους κωλ... εεε τυχερους που η γραμμή μου δουλεύει κυριολεκτικά τέλεια και μου την σπάει το d-link γιατί όλο μου κλείνει τα ports κολλάει κτλ αν εχεις τετοια γραμμη και ενα wag200 σε καλυπτει,εχει και ευκολο μενου.για κανα 585v6 δεν το συζηταμε,θα εισαι αρχοντας.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κορυφαιο wireless έχουν απότι θυμάμε τα 3com πχ. το 3CRWDR200A με 108 mbps wireless και κεραία 16 db αλλά δεν έχω ιδέα πως πάνε με 4νετ. κανένας που να έχει εμπειρία?***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Γιατί και εγώ σκέφτομαι αλλάξω το διαολεμένο g624t d-link και το 3com μπορω να το πάρω σε καλή τιμή οσους εχω δει με 3com δεν εχω δει προβλημα.δηλαδη καλα λογια εχουν πει.ενας ειχε προβλημα να μην περνει ip αλλα με ενα firmware update ετρωσε απευθειας.για forthnet ολοι αυτι(4-5 ατομα) μονο προβλημα ειναι η επανασυνδεση.πρεπει να κανεις restart η να βγαζεις την μπριζα .κατα τα αλλα ειναι βαρεων-βαρων ,ειδικα στις μεγιστες συνδεσεις των τορεντ.ετσι πιστευω εγω,δεν ειμαι και O ειδικος! η αφασια ειναι οτι μερικοι λενε οτι αντεχει πολλα connectios ενω αλοι οτι δεν αντεχει καθολου.αυτο με το automatic reconect ειναι κοροιδια διοτι με ενα firmware φτιαχνεται .καιτο προβλημα ειναι και το παραξενο οτι στο 9112 δεν υπαρχει αυτο το θεμα και κανει αυτοματα reconect.τοσος κοπος δηλαδη να το κανουν και τα αλλα.ι εγγυηση νμετα ειναι speedtouch.λινκσυς wag200 πολυ καλο σε καλες γραμμες.
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 εχει ασχοληθει ενα παιδι με προσθηκη εντολων στον πηγαιο κωδικα και εχει φτιαξει ενα firmware image που ειναι διαθεσιμο στο adsl.gr.αυτο λυνει τα automatic reconect.για usr μιλαω παντα.σε ολα αυτα που εγραψες παραπανω συμφωνω απολυτα.
guardianx71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Για τα μενού και τέτοια δεν υπάρχει θέμα τα έχω φάει στη μάπα που τα ξέρω όλα σχεδόν απέξω. Για speedtouch το πήγαινα αρχικά αλλά εδώ που μένω μόνο ο οτε το έχει και οταν πήγα τις προάλλες είχαν μόνο annex b και στην ερώτηση αν θα φέρουν...η απάντηση ήταν "ίσως ....κάποια στιγμή ...μπορεί" ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Επείσης θέλω γερό wireless για να δίνω και εγώ στην ξαδέρφη μου που μένει 2 ορόφους πιο κάτω και να μην με πρίζει
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 εχει ασχοληθει ενα παιδι με προσθηκη εντολων στον πηγαιο κωδικα και εχει φτιαξει ενα firmware image που ειναι διαθεσιμο στο adsl.gr.αυτο λυνει τα automatic reconect.για usr μιλαω παντα.σε ολα αυτα που εγραψες παραπανω συμφωνω απολυτα. φαντασου το εκανε ενα ατομο και δεν μπορουσε να το κανει ολη η εταιρεια ενω το εχουν κανει για αλλο μοντελο.δεν το καταλαβα ποτε αυτο Για τα μενού και τέτοια δεν υπάρχει θέμα τα έχω φάει στη μάπα που τα ξέρω όλα σχεδόν απέξω. Για speedtouch το πήγαινα αρχικά αλλά εδώ που μένω μόνο ο οτε το έχει και οταν πήγα τις προάλλες είχαν μόνο annex b και στην ερώτηση αν θα φέρουν...η απάντηση ήταν "ίσως ....κάποια στιγμή ...μπορεί"Επείσης θέλω γερό wireless για να δίνω και εγώ στην ξαδέρφη μου που μένει 2 ορόφους πιο κάτω και να μην με πρίζει το speedtouch το φερνει και η forthnet σε annex a.εχουν και annex b βεβεα οπως το φερνει και το site http://www.axd.gr τωρα για το ασυρματο ισως να πιασει δυο οροφους κατω ισως οχι.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.εξαρτατε απο τοιχους υλικα δομησης.μπορει το ρουτερ σου να φτανει κατω αλλα να μην φτανει η καρτα της ξαδερφης σου μεχρι πανω και να θες αλλες κερεες η expander η πρωτοκολλο n και παει λεγοντας.annex b που εχει ο οτε ειναι λογικο.ελαχιστοι εχουν isdn. ειδικα σε σπιτια.
guardianx71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το πέρνω μέσω 4νετ για διάφορους λόγους (εγγύηση πχ) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Με το 3com θα έχω διαφορετική εγγύηση αν με καταλαβένεις
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δεν θα εχεις προβλημα με εγγγυση αλλα οκ δες και στο site που σου ειπα αν το εχει.δενξερω που βρισκονται αλλα το ειχαν μεχρι προσφατα.τωρα αν παθει κατι εκει μπορεις να το πας και στην official αντιπροσωπεια ελλαδα για αλλαγη η να μιλησεις και με εξωτερικο.αν και ελαχιστα παθαινουν κατι
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 tι εννοεις διαφορετικη?δεν ξερω ποσα χρονια δινει η μια ποσα η αλλη αλλα λογικα πρεπει να εχουν 2 και τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.