Προς το περιεχόμενο

Τι ρούτερ να πάρω;

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτηκα οτι και αλλαγη firmware να κανω ακρη δεν θα βγει αφου φαινεται οτι ο μοναδικος τροπος να λειτουργησει σωστα το NAT του 585 στο XBOX 360 ειναι με "assign public IP". Οριζω και το XBOX σε αυτοματο IP ( γιατι με manual δεν γινεται να δουλεψει το public) και περνει τα ακολουθα:

IP: 94.68.100.29

Subnet: 255.0.0.0

Gateway: 80.106.108.8 (πολυ με μπερδευει αυτο...)

Primary DNS: 192.168.1.254 (IP του 585)

Secondary DNS: 195.170.0.1 (της OTENET)

τι IP και μασκα υποδικτυου πρεπει να βαλω στο pc ωστε να ανηκουν στο ιδιο δικτυο??

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σκεφτηκα οτι και αλλαγη firmware να κανω ακρη δεν θα βγει αφου φαινεται οτι ο μοναδικος τροπος να λειτουργησει σωστα το NAT του 585 στο XBOX 360 ειναι με "assign public IP". Οριζω και το XBOX σε αυτοματο IP ( γιατι με manual δεν γινεται να δουλεψει το public) και περνει τα ακολουθα:

IP: 94.68.100.29

Subnet: 255.0.0.0

Gateway: 80.106.108.8 (πολυ με μπερδευει αυτο...)

Primary DNS: 192.168.1.254 (IP του 585)

Secondary DNS: 195.170.0.1 (της OTENET)

τι IP και μασκα υποδικτυου πρεπει να βαλω στο pc ωστε να ανηκουν στο ιδιο δικτυο??

to 80.106 ... μιπως ειναι κανας bbras toy οτε?β.στο pc πρεπει να βαλεις ip 192.168.1.x και subnet 255.255.255.0.τωρα να αλλαξεις τοn router σε δικτυο 94.68.100.χ οποτε στο pc να μπει κατι παρομοιο δεν ξερω αν θα πετυχει .

τι να πω με αυτο το xbox .ξεφτιλα να μην πεζει απευθειας.και βριζω το xbox και οχι το router διοτι το ρουτερ κανει τα παντα τωρα το xbox με καρφωτα Ip θα πρεπε να πεζει αλλλα...μαμακιζονται της microsoft.

Δημοσ.

ιδεα δεν εχω τι ειναι το 80.106... παντως παραμενει σταθερο ενω αντιθετα το IP του XBOX αλλαζει, και περνει πανω του το IP που μου δινει η OTENET, δειγμα οτι ειναι σε Public IP...

Αυτες οι ρυθμισεις στο PC υπηρχαν αλλα δικτυο δεν γινεται... αφου πρεπει το subnet να ρυθμιστει ωστε να φιλτραρει το IP για να ανηκουν οι συσκευες στο ιδιο υποδικτυο...

Δοκιμασα με IP 94.68.100.30 και subnet 255.0.0.0 κανοντας test το XBOX βρηκε το PC αλλα στην πραξη δουλεια δεν εγινε γιατι οταν πηγε να παιξει τα multimedia του PC δεν εβρισκε τιποτα... τωρα λογικα αυτο ειναι λαθος γιατι δινω στο PC εξωτερικο IP... (σταματησε το PC να εχει και internet!)

Μονο κατι σε VPN βλεπω να γινεται αλλα τρεχα γυρευε... δεν εχω κανει ποτε...παντως το router δεν το αλλαζω γιατι βλεπω πολυ σκυλι! το πολυ πολυ να μην δουλεψει το δικτυο...

Δημοσ.

na ειναι ο bbras το 80?στο ripe.net μπορεις να δεις που ανηκει αυτη η ip.ναι με διαφορετικες ip δεν θα δει δικτυο.αμα αλλαξεις την ip του ρουτερ σε οτι θες θα παιξει σαν ιντερνετ αλλα δεν ξερω και παλι αν θα δει το ενα το αλλο εφοσον το ενα θα ειναι πραγματικη ip πχ 94.68 ενω το αλλο θα ειναι fake Πισω απο ενα νατ.στον ρουτερ εφοσον υπαρχει νατ μπορεις να δωσεις οτι ip θες ακομα και καποια που ειναι πραγματικη στον εξω κοσμο.ακομα και την public Μπορεις να του δωσεις απλα επειδη ειναι πισω απο nat την θεωρει ψευτικη.ναι το ρουτερ αξιζει.εγω δεν εχω να προτεινω κατι αλλο.

Δημοσ.

την εβαλα στο ripe.net και μου βγαζει οτι ανηκει στον OTE και ανηκει σε ενα ευρος απο IP, οποτε λογικα ενα απο τα bbras θα ειναι...

Τεσπα, poulinos ευχαριστω για την βοηθεια! θα το αφησω το θεμα προς το παρον αφου το μονο που δεν δουλευει σωστα ειναι το δικτυο. θα ασχολουμαι που και που μπας και καταφερω κατι....

Δημοσ.

Προτείνω split γιατί νοιώθω τύψεις που θα επαναφέρω το θρεντ στο αρχικό ερώτημα: προτείνετε ασύρματο μπλιμπλίκι για 24άρα φορθνετ μέχρι 70-80 ευρώ και θα σας αγαπάω.

Δημοσ.
την εβαλα στο ripe.net και μου βγαζει οτι ανηκει στον OTE και ανηκει σε ενα ευρος απο IP, οποτε λογικα ενα απο τα bbras θα ειναι...

Τεσπα, poulinos ευχαριστω για την βοηθεια! θα το αφησω το θεμα προς το παρον αφου το μονο που δεν δουλευει σωστα ειναι το δικτυο. θα ασχολουμαι που και που μπας και καταφερω κατι....

np

Προτείνω split γιατί νοιώθω τύψεις που θα επαναφέρω το θρεντ στο αρχικό ερώτημα: προτείνετε ασύρματο μπλιμπλίκι για 24άρα φορθνετ μέχρι 70-80 ευρώ και θα σας αγαπάω.

ωχου και εσυ παραπονιαρη.:P :Pεγω θα περνα speedtouch 585.αλλοι θα σου πουν και λινκσυς wag200 η zyxel 660

Δημοσ.

εχω σεταρει καμποσα vigor και μπορω να πω οτι τα περισσοτερα ειναι θετικα σχολια.

α.backup εχει πανω για οσους θελουν.β

β.το πιο γρηγορο ρουτερ σε boot.

γ.πολλα firmwares

δ.το μονο μειονεκτημα που εψανχα να βρω πως γινετει ειναι πως να κλεισεις το nat αν εχεις πραγματικο δικτυο που σχεδον σε κανεναν δεν χριαζεται.

Δημοσ.
εχω σεταρει καμποσα vigor και μπορω να πω οτι τα περισσοτερα ειναι θετικα σχολια.

α.backup εχει πανω για οσους θελουν.β

β.το πιο γρηγορο ρουτερ σε boot.

γ.πολλα firmwares

δ.το μονο μειονεκτημα που εψανχα να βρω πως γινετει ειναι πως να κλεισεις το nat αν εχεις πραγματικο δικτυο που σχεδον σε κανεναν δεν χριαζεται.

και αν εχει προβλημα κραταει και με χαμηλο snr χωρις αποσυνδεσεις και με την καλυτερη ταχυτητα και με διαφορα.:-)

Δημοσ.

δεν το εχω πολυτεσταρει για να δω σταθεροτητα αλλα γενικως ακουω καλα λογια.αν και μαλον αυτο το ρουτερακι πουλαει ναι μεν λιγα κοματια αλλα συνηθως ταπερνουν οι ψαγμενοι επειδη α.ειναι ακριβα.β.κανουν πολλα πραγματα που για τον απλο κοσμος ισως δεν χρειαζονται.

Δημοσ.
δεν το εχω πολυτεσταρει για να δω σταθεροτητα αλλα γενικως ακουω καλα λογια.αν και μαλον αυτο το ρουτερακι πουλαει ναι μεν λιγα κοματια αλλα συνηθως ταπερνουν οι ψαγμενοι επειδη α.ειναι ακριβα.β.κανουν πολλα πραγματα που για τον απλο κοσμος ισως δεν χρειαζονται.

εχεις απολυτο δικιο +οτι καποιες παρτιδες που ηρθαν ελλαδα ειχαν προβλημα στην εκπομπη του σηματος(χανοταν-επανερχοταν)με αποτελεσμα να νομιζεις οτι κανει αποσυγχρονισμους(η κατασκευαστρια εταιρια υποστηριζε οτι θα λυνοταν με το καινουργιο firmware).δουλεψα ενα για λιγο ,το εδωσα και πηρα ενα usr9113.κι αυτο μετραει αλλα δυστυχως χαθηκε γρηγορα και ανεξηγητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...