caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Χωρίς να θέλω να γίνει flame ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ DLINK!!! Έχω φοβερές ιστορίες να σου πω, με δράκους και DLINK, και πάντα το DLINK καιγόταν
Anubis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Speedtouch 585v6/7 η ακομα και v5 που μπορουμε να βρουμε? Ειναι καλυτερα απο τα 7χχ(790)?
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το Linksys ειναι καλο σε καλες γραμμες.speedtouch στο 780 to μονο που θα κερδισεις ειναι το voip κατα τα αλλα ιδια μενου με 585.εχω το 780 επειδη εχω voip πανω αλλιως θα ειχα το 585 v7.
MaXmaD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 πηρα το thomson 585 v7 ! σε xbox live παιζει? εχω κανει οτι μπορουσα και μου βγαζει NAT configuration strict... εχω ανοιξει τις ports και εχω static ip στο xbox... δωστε κανα tip... πολυ δυστροπο router!
MaXmaD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 μπα... εκανα αυτα που λεει εννοειται... συνεχιζω και εχω NAT strict... βρηκα αυτο: http://www.xboxlivetheguide.co.uk/XBoxLiveTheGuide3.php?title=My%20NAT%20Setting%20is%20Strict/Moderate%20what%20can%20I%20do προς το τελος δειχνει ρυθμισεις για 576 που ειναι ιδεες υποθετω... λεει να ενεργοποιησω "Assign the public IP address of a connection to a device" αλλα αμα το κανω αυτο και παρει το XBOX κατευθειαν την εξωτερικη IP τοτε δεν εχω δικτυο μεταξυ PC και XBOX γιατι το XBOX περνει οτι ναναι Subnet mask και IP. αμα προσαρμοσω το PC στο XBOX δεν εχω Internet στο PC!
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξερω αν το assign the public ip κτλ δινει την wan ip η αμα κανει απλα ενα dmz.και δεν ξερω αν εχει dmz το speedtouch να εκανες dmz το xbox.εχεις δωσει καρφωτα ip στο xbox?αν εχεις οτενετ εχεις καταργησει την αυξημενη ασφαλεια απο το site της otenet?
MaXmaD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασα και με automatic και με manual IP... OTENET εχω... αυτη η αυξημενη ασφαλεια που λες τι ειναι??
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
MaXmaD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 AAAAAAAAAA! Εγω χρειαζομαι TCP 53,80 ! μολις το επενεργοποιησα... Thanks man... Κανω τις δοκιμες μου και επανερχομαι...
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 kana dyο connect disconnects θα κανεις πρωτα για να εισαι σιγουρος οτι το εχει παρει.
MaXmaD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ωχ!!! Δεν δουλευει τιποτα απο ολα αυτα!!! Καθομαστε τοσες ωρες προσπαθωντας και εχουμε χαζεψει!!! Το προβλημα ειναι οτι με αυτοματα IP μπαινει, αλλα παιρνει οτι να ναι subnet mask kai IP address και δεν υπαρχει δικτυο με το PC!!! Τζαμπα τα εσκασα τα 65 ευρω??? Lol!!! Μηπως φταιει και το firmware??? Εχω το 8.2.1.5 και καπου ειδα πως οι περισσοτεροι που εχουν αυτο το ρουτερ εχουν περασμενο το TG585v7 7.4.3.2 International.bin. Και δεν εχω την παραμικρη ιδεα το πως μπορω να το περασω!!! Για να γινει πληρως αντιληπτο το τι θελω να καταφερω, θελω να κανω ενα δικτυο με το PC μου, το XBOX360 και το σπαστικο νεο μου modem router το THOMSON TG585 v7. Ελεος!!! Αν και εφοσον υπαρχει καποια εγκυρη λυση παρακαλω να μου την πειτε και εμενα γιατι αρχιζω να εχω εφιαλτες!!!
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να κανεις downgrade.απλα κατεβαζεις το firmware και το upgrade wizard διοτι το firmware δεν γινετε μεσα απο το interface alla me programma.λογικα θα το εχει και το cd μεσα.κατι αλλο δεν ξερω.
MaXmaD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη το προβλημα με το spedtouch εν τελει δεν λυνεται, οι μονες μου επιλογες (σε περιπτωση που μπορεσω να το αλλαξω απο το oteshop) ειναι τα PHILIPS CGA5722 και το BAUDTEC TW263R4-A0. Μπορειτε να μου πειτε ποιο απο αυτα τα 2 ειναι πιο σταθερο και ειναι ικανο για σκυλισιο κατεβασμα απο torrents???Οπως επισης αν εχετε ακουσει για το ΝΑΤ τους (αν ειναι open,strict ή moderate) για να κανω επιτελους *το δικτυο που εχω στο νου μου??? Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 kai ta 2 χαλια τα θεωρω..β.γιατι δεν μπορεις να κανεις firmware downgrade'/?το δοκιμασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.