Προς το περιεχόμενο

Τι ρούτερ να πάρω;

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να παρει και να βαλει N θα πρεπει να παρει και αντοιστοιχες καρτες και παλι δεν σημαινει οτι θα παιξει 2 οροφους πιο πανω.repeater εχει η belkin exei h linksys to linksys expander εχει και η level one.λογικα με ενα ενδιαμεσα θα πρεπει να το καλυψει.τωρα αν υπαρχει καλωδιο εκει ακομα καλυτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα!!! Ρε παιδια, θελω εδω και καιρο να παρω ενα νεο μοντεμ/ router με 4 θυρες ethernet που να με καλυπτει και για το on line gaming αλλα και οταν κατεβαζω μεσω torrents να μην μπουκωνει και να μη με ριχνει!!!(Εχω συνδεση conn-x 8αρα). Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
καλησπερα!!! Ρε παιδια, θελω εδω και καιρο να παρω ενα νεο μοντεμ/ router με 4 θυρες ethernet που να με καλυπτει και για το on line gaming αλλα και οταν κατεβαζω μεσω torrents να μην μπουκωνει και να μη με ριχνει!!!(Εχω συνδεση conn-x 8αρα). Ευχαριστω προκαταβολικα

Το πιθανότερο είναι να μη φταίει το router σου για τυχόν προβλήματα.

Ιδαίτερα σταθερό είναι το speedtouch που δίνει η 4rthnet, τσέκαρέ το, μπορεί να το πετύχεις και σε καμμία αγγελία.

Δημοσ.

speedtouch 585.εχω το 780 και παιζω παρα πολυ καλα για παρα πολυ καιρο.τωρα περιμενω το 787 να το δω και αυτο πως θα τα παει.και το 585 παρα πολυ καλο.οτι ειναι speedtpuch ειναι πολυ καλο.το εχουν http://www.axd.gr forthnet shops otenet shops

Δημοσ.

Θα εχει προβλημα εαν κατεβαζω ταυτοχρονα και torrent? (με limiter). Βασικα ειχα προβλημα με ενα US Robotics, μετα απο λιγο κολλουσε οταν το χρησιμοποιουσα σε torrent.Τωρα εχω το Baudtec της CONN-X αλλα θελω κατι καλυτερο με περισσοτερα Ethernet(συνδεση και με XBOX για online). Λυση με switch προτεινεται? για τα D-link τι γνωμη εχετε?

Δημοσ.

και τα d-link εχουν βγει καλα.και το switch ειναι μια φτηνη λυση.το speedtouch το εχω σκισει και ολα οκ.εχω το780 με voip πανω.απλα περιοριζεις και λιγο το upload me limiter.

Δημοσ.

Φιλοι,εγω με ενα speedtouch 585v5 για pstn συγχρονιζω σχετικα με κατι αλλα ρουτερ που εχω δοκιμασει πιο χαμηλα και μονιμως απο πανω ψιλοκαιει.Το εχω βεβαια και 5 χρονια.Αφηστε που μου βγαζει και κατι λαθη.Π.Χ.Error Seconds (Local/Remote): 52 / 0

FEC Errors (Up/Down): 13 / 39.263

CRC Errors (Up/Down): 0 / 864

HEC Errors (Up/Down): 32 / 53.Tι στο καλο ειναι αυτα.Εν ολιγεις ειμαι και εγω στο ψαξιμο.

Δημοσ.

τα thomson ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην αγορα...

οι τεχνικοι του ΟΤΕ αν δεν κανω λαθος τα χρησιμοποιουν οταν πανε για ελεγχο στα σπιτια

και συνηθως παντα συγχρονιζουν....μετα βεβαια παλεβουν οι αλλοι με τα δικα τους και τραβανε τα...

μαλλια τους... αν κανω λαθος διορθωστε με...

εχω ακουσει τρελα uptime με 585 v6/7 ..... +1

αλλο θεμα η ζεστη, ολα καινε ειδικα αμα ειναι με τορρεντ που κανουν καποιες δεκαδες συνδεσεις...

καποια στιγμη θα προσπαθησω να ψησω κανενα αυγο στο δικο μου... ειναι ενα σκυλι sagem που εδινε

γνωστος παροχος παλαιοτερα εχει απιστευτη λαμαρινα απο κατω...τσιγκο κανονικο ιδανικο και για ψυξεις / ημικρανιες !!! περα απο την πλακα ζουμε μαζι 4 χρονια και εχει αντεξει 3 παροχους με τελευταιο ιδιοκτητο δικτυο 24 μουμπου....αντεχει και τον λοξιγκα της εν λογω εταιριας...σε αντιθεση με ενα usr που ειχα παρει λογω εγκομιων που επισης ακουω το οποιο δεν την παλευει με τις αποσυνδεσεις...

switchaki θα δουλευε κανονικα πανω σε router με 1 ethernet, το εχω κανει πολλες φορες...

ειναι η πιο οικονομικη λυση και γουσταρουν ολοι, τους αφηνω να διαλεξουν και εταιρια και

σχεδιακι !

αυτα - σορρυ για το ποστ εχω ορεξη!

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 12 : 59 : 07-----

επισης για να μην υπαρχει προβλημα με το download εννοειτε οτι δεν το αφηνεις το upload στο μεγιστο της συνδεσης σου...εκει κολλαει το συμπαν....

τα usr λενε οτι εχουν την μεγαλυτερη μνημη....αν και οκ αμα δεν σε πειραζει κλεινεις το ρουτερακι

το ξανανοιγεις και ειναι οκ....ετσι αδειαζει η μνημη...

Δημοσ.
Φιλοι,εγω με ενα speedtouch 585v5 για pstn συγχρονιζω σχετικα με κατι αλλα ρουτερ που εχω δοκιμασει πιο χαμηλα και μονιμως απο πανω ψιλοκαιει.Το εχω βεβαια και 5 χρονια.Αφηστε που μου βγαζει και κατι λαθη.Π.Χ.Error Seconds (Local/Remote): 52 / 0

FEC Errors (Up/Down): 13 / 39.263

CRC Errors (Up/Down): 0 / 864

HEC Errors (Up/Down): 32 / 53.Tι στο καλο ειναι αυτα.Εν ολιγεις ειμαι και εγω στο ψαξιμο.

οτι καιει δεν σημαινει οτι θα καει και speedtouch εχω δει απειροελαχιστα χαλασμενα.τα error seconds κτλ ειναι απολυτως φυσιολογικα και ειναι errors της γραμμης σου.δεν υπαρχει γραμμη χωρις errors.μια χαρα εισαι δηλαδη

τα thomson ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην αγορα...

οι τεχνικοι του ΟΤΕ αν δεν κανω λαθος τα χρησιμοποιουν οταν πανε για ελεγχο στα σπιτια

και συνηθως παντα συγχρονιζουν....μετα βεβαια παλεβουν οι αλλοι με τα δικα τους και τραβανε τα...

μαλλια τους... αν κανω λαθος διορθωστε με...

εχω ακουσει τρελα uptime με 585 v6/7 ..... +1

αλλο θεμα η ζεστη, ολα καινε ειδικα αμα ειναι με τορρεντ που κανουν καποιες δεκαδες συνδεσεις...

καποια στιγμη θα προσπαθησω να ψησω κανενα αυγο στο δικο μου... ειναι ενα σκυλι sagem που εδινε

γνωστος παροχος παλαιοτερα εχει απιστευτη λαμαρινα απο κατω...τσιγκο κανονικο ιδανικο και για ψυξεις / ημικρανιες !!! περα απο την πλακα ζουμε μαζι 4 χρονια και εχει αντεξει 3 παροχους με τελευταιο ιδιοκτητο δικτυο 24 μουμπου....αντεχει και τον λοξιγκα της εν λογω εταιριας...σε αντιθεση με ενα usr που ειχα παρει λογω εγκομιων που επισης ακουω το οποιο δεν την παλευει με τις αποσυνδεσεις...

switchaki θα δουλευε κανονικα πανω σε router με 1 ethernet, το εχω κανει πολλες φορες...

ειναι η πιο οικονομικη λυση και γουσταρουν ολοι, τους αφηνω να διαλεξουν και εταιρια και

σχεδιακι !

επισης για να μην υπαρχει προβλημα με το download εννοειτε οτι δεν το αφηνεις το upload στο μεγιστο της συνδεσης σου...εκει κολλαει το συμπαν....

τα usr λενε οτι εχουν την μεγαλυτερη μνημη....αν και οκ αμα δεν σε πειραζει κλεινεις το ρουτερακι

το ξανανοιγεις και ειναι οκ....ετσι αδειαζει η μνημη...

ναι ο οτε τα ειχε παραμασχαλα.αμα επαιζε με αυτο τα εβρισκε ολα οκ κοινως σου λεγε παρε speedtouch>σε καποιες γραμμες λογω μεγαλης αποστασης επαιζε μονο speedtouch.πραγματι αν εχεις full to upload σου μαμαει το down και ειναι λογικο διοτι πρεπει να στελνεις πισω και πακετα επιβεβεωσης που αμα seedareis αργουν να πανε δεν ειναι θεμα μονο μνημης.με speedtouch εχω upload και 20 μερες.τωρα πχ εχω

Uptime: 8 days, 7:18:49

Δημοσ.

ακριβως poulinos....για αυτο και τα δινε και η vivodi....για τους ιδιους λογους....

και τωρα τα δινει και ο αλλος μεγαλος παροχος....εκτος ΟΤΕ....

Δημοσ.

δυο σταθερα ρουτερακια που εχω στην κατοχη μου σε φορτνετ.585v6 και usr9113 .το πρωτο συγχρονιζει λιγο παραπανω ,το δευτερο σηκωνει καλυτερα στα τορεντ.και τα δυο δουλευουν θαυμασια σε προβληματικες γραμμες .

Δημοσ.
to 9113 den to δωσε η forthnet.9112 εδινε :P.το speedtouch Καμια φορα μπορει να κλειδωσει λιγοτερο παο καποιο αλλο αλλα ειναι πιο stable.

το ξερω φιλε μου.η φορτνετ μου ειχε δωσει το wag200g (πριν 2 χρονια):-Dαλλα ειδα και αγανακτησα και πηρα μετα αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...