Προς το περιεχόμενο

Τι ρούτερ να πάρω;

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σε όλους! Μοιράζομαι το ίντερνετ μ'ενα παλικάρι στην πολυκατοικία και επειδή είναι 2 ορόφους πιο πάνω δεν πιάνει καλό σήμα. Έχω ενα linksys wag200g. Τι ρούτερ να πάρω ώστε να βελτιωθεί δραματικά το σήμα που στέλνω.. Τα λεφτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Προτείνετε άφοβα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεία σε όλους! Μοιράζομαι το ίντερνετ μ'ενα παλικάρι στην πολυκατοικία και επειδή είναι 2 ορόφους πιο πάνω δεν πιάνει καλό σήμα. Έχω ενα linksys wag200g. Τι ρούτερ να πάρω ώστε να βελτιωθεί δραματικά το σήμα που στέλνω.. Τα λεφτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Προτείνετε άφοβα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Mπορείς απλά να πάρεις ένα repeater και να το τοποθετήσεις στον ενδιάμεσο όροφο, αν αυτό είναι εφικτό.

Δημοσ.

Mπορείς απλά να πάρεις ένα repeater και να το τοποθετήσεις στον ενδιάμεσο όροφο, αν αυτό είναι εφικτό.

Δημοσ.
Ράουτερ το λένε μην τα σκοτώνετε τα αγγλικά!!!

RoFL, μου θύμισες ένα καθηγητή κάποτε στη σχολή, που είχε έρθει από το Αμέρικα και όποτε έλεγε την λέξη ράουτερ τον κοιτάγαμε όλοι κάπως έτσι

Suspicious_beagle.jpg

... :-D

Δημοσ.

RoFL, μου θύμισες ένα καθηγητή κάποτε στη σχολή, που είχε έρθει από το Αμέρικα και όποτε έλεγε την λέξη ράουτερ τον κοιτάγαμε όλοι κάπως έτσι

Suspicious_beagle.jpg

... :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

ράουτερ το λένε οι Αμερικάνοι, ρούτερ το λένε οι Άγγλοι...

Αγγλικά>Αμερικάνικα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ράουτερ το λένε οι Αμερικάνοι, ρούτερ το λένε οι Άγγλοι...

Αγγλικά>Αμερικάνικα :P

Δημοσ.

για να παρει και να βαλει N θα πρεπει να παρει και αντοιστοιχες καρτες και παλι δεν σημαινει οτι θα παιξει 2 οροφους πιο πανω.repeater εχει η belkin exei h linksys to linksys expander εχει και η level one.λογικα με ενα ενδιαμεσα θα πρεπει να το καλυψει.τωρα αν υπαρχει καλωδιο εκει ακομα καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...