outlaw star Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 μάγκες καλησπέρα..έχοντας 2 gb μνήμη αποφάσισα να πάρω άλλα 2 ακριβώς τις ίδιες...τις 800άρες corsair με τα 4άρια timings...τις εγκαθιστώ πάνω σε μια evga 650 i ultra και πάω να μπω windows...μπλε οθόνη κατευθείαν ή και κόλλημα στην αρχική σελίδα του bios ότι του κατέβει...βγάζω τη μια απο τις νέες μνήμες και όλα δουλεύουν ρολόι αν και στο system information μου δείχνει 2,75gb (υποθέτω ότι αυτό έχει να κάνει με xp μιας και είναι 32 bit αφού το cpu-z μου δείχνει κανονικά 3 gb)...λέω η μνήμη που έβγαλα ή το slot της mobo....ξαναβάζω τη μνήμη που έβγαλα απο το slot στο ιδιο slot και βγάζω το άλλο νέο module...πάλι δουλεύει κανονικά!!!κοινώς δουλεύει κανονικά το pc μόνο με 3 απο τα 4 slots με μνήμες όπου και να μπουν!!!!τι στα @@@@@ γίνεται???σε μια μπλε οθόνη κάτι έλεγε για το page file νομίζω..και για το αν έχω βάλει νέο hardware αν το εγκατέστησα σωστά κτλ....για βοηθήστε ρε παιδιά...
outlaw star Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 μάγκες καλησπέρα..έχοντας 2 gb μνήμη αποφάσισα να πάρω άλλα 2 ακριβώς τις ίδιες...τις 800άρες corsair με τα 4άρια timings...τις εγκαθιστώ πάνω σε μια evga 650 i ultra και πάω να μπω windows...μπλε οθόνη κατευθείαν ή και κόλλημα στην αρχική σελίδα του bios ότι του κατέβει...βγάζω τη μια απο τις νέες μνήμες και όλα δουλεύουν ρολόι αν και στο system information μου δείχνει 2,75gb (υποθέτω ότι αυτό έχει να κάνει με xp μιας και είναι 32 bit αφού το cpu-z μου δείχνει κανονικά 3 gb)...λέω η μνήμη που έβγαλα ή το slot της mobo....ξαναβάζω τη μνήμη που έβγαλα απο το slot στο ιδιο slot και βγάζω το άλλο νέο module...πάλι δουλεύει κανονικά!!!κοινώς δουλεύει κανονικά το pc μόνο με 3 απο τα 4 slots με μνήμες όπου και να μπουν!!!!τι στα @@@@@ γίνεται???σε μια μπλε οθόνη κάτι έλεγε για το page file νομίζω..και για το αν έχω βάλει νέο hardware αν το εγκατέστησα σωστά κτλ....για βοηθήστε ρε παιδιά...
metal exists Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 κοίτα βγάλε όλες τισ μνήμες και βάζε μια από τις παλιές που δούλευουν μια χαρά σε κάθε slot εαν δεν δουλεύει το pc σε κάποιο αυτό σημαίνει οτι φταίει το slot εαν ειναι εντος εγγύησης τότε πήγενε την να στην αλλάξουν
metal exists Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 κοίτα βγάλε όλες τισ μνήμες και βάζε μια από τις παλιές που δούλευουν μια χαρά σε κάθε slot εαν δεν δουλεύει το pc σε κάποιο αυτό σημαίνει οτι φταίει το slot εαν ειναι εντος εγγύησης τότε πήγενε την να στην αλλάξουν
outlaw star Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κοίτα βγάλε όλες τισ μνήμες και βάζε μια από τις παλιές που δούλευουν μια χαρά σε κάθε slot εαν δεν δουλεύει το pc σε κάποιο αυτό σημαίνει οτι φταίει το slot εαν ειναι εντος εγγύησης τότε πήγενε την να στην αλλάξουν το έκανα και μια χαρά δουλεύουν...τι στο διάολο γίνεται??
outlaw star Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κοίτα βγάλε όλες τισ μνήμες και βάζε μια από τις παλιές που δούλευουν μια χαρά σε κάθε slot εαν δεν δουλεύει το pc σε κάποιο αυτό σημαίνει οτι φταίει το slot εαν ειναι εντος εγγύησης τότε πήγενε την να στην αλλάξουν το έκανα και μια χαρά δουλεύουν...τι στο διάολο γίνεται??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moνο οι καινουριες δουλευουν? Μαλλον το ενα dimmακι ειναι προβληματικο απο τις καινουριες αν καταλαβαινω απο τη περιγραφη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moνο οι καινουριες δουλευουν? Μαλλον το ενα dimmακι ειναι προβληματικο απο τις καινουριες αν καταλαβαινω απο τη περιγραφη.
gandalf_the_white Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Aγόρι γιατί δεν κάνεις κανά memtest για πιό σίγουρα συμπεράσματα?
gandalf_the_white Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Aγόρι γιατί δεν κάνεις κανά memtest για πιό σίγουρα συμπεράσματα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Οντως, χωσε μονο τις 2 καινουριες, και κανε memtest (bootable cd version).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Οντως, χωσε μονο τις 2 καινουριες, και κανε memtest (bootable cd version).
EliasKir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν ολα τα slots ειναι οκ και ολες οι μνημες επισης τοτε δοκιμασε να δωσεις ενα κλικ παραπανω ρευμα στο ΝΒ.
EliasKir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν ολα τα slots ειναι οκ και ολες οι μνημες επισης τοτε δοκιμασε να δωσεις ενα κλικ παραπανω ρευμα στο ΝΒ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω οτι δεν δοκιμασε ολες τις μνημες. Απο τα ποστ 2 και 3 συμπεραινω οτι απλα δοκιμασε τις παλιες σε ολα τα σλοτ. Ας δουμε πρωτα τι γινεται με τις νεες και αν ειναι οκ βλεπουμε και για ρευματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.