sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά προσέξτε πάρα πολύ οσοί από σας έχουν πάρει vodaphone adsl+vodaphone για το σπίτι.Ξέρετε ποια πρόσφορα λέω αυτή που με 22,90 +φπα έχει απερίοριστο διαδίκτυο και 1200 λέπτα όμιλιας σε σταθέρο. Πολύ καλή προσφόρα αλλά έχει γίνει ένα λάθος όσοι την πρώτοπήραν δεν πλήρωνουν 22,90 τον μήνα και τα 2 αλλά μόνο 22 για το τηλέφωνο από ένα λάθος του τμήματος καταχώρισης και έτσι τους έρχεται διπλός λόγαριασμος κάθε μήνα ,ένας για το διαδίκτυο και ο κανονικός 22,90 το μήνα για το τηλέφωνο δηλάδη δεν έχουν τη σώστη έκπτωση στο adsl .Για αυτό όσοι από έσας έχετε πάρει την ενλόγω πρόσφορα να έισαστε πολύ προσεκτικοί μην τυχόν σας χρέωνουν και έσας διπλά όπως εμένα ,μιας και η κοπέλα που μου μίλησε είπε πως έγινε σε πολλούς το λάθος και πως θα αρχίσουν μαζικές πιστώσεις στους λογαριασμούς... Ελπίζω πάντως να μην το έκαναν επίτηδες για να πιάσουν κορόιδα όποιον δεν το πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν να πλήρωνουν και μέτα διπλούς λογαριασμούς.....
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά προσέξτε πάρα πολύ οσοί από σας έχουν πάρει vodaphone adsl+vodaphone για το σπίτι.Ξέρετε ποια πρόσφορα λέω αυτή που με 22,90 +φπα έχει απερίοριστο διαδίκτυο και 1200 λέπτα όμιλιας σε σταθέρο. Πολύ καλή προσφόρα αλλά έχει γίνει ένα λάθος όσοι την πρώτοπήραν δεν πλήρωνουν 22,90 τον μήνα και τα 2 αλλά μόνο 22 για το τηλέφωνο από ένα λάθος του τμήματος καταχώρισης και έτσι τους έρχεται διπλός λόγαριασμος κάθε μήνα ,ένας για το διαδίκτυο και ο κανονικός 22,90 το μήνα για το τηλέφωνο δηλάδη δεν έχουν τη σώστη έκπτωση στο adsl .Για αυτό όσοι από έσας έχετε πάρει την ενλόγω πρόσφορα να έισαστε πολύ προσεκτικοί μην τυχόν σας χρέωνουν και έσας διπλά όπως εμένα ,μιας και η κοπέλα που μου μίλησε είπε πως έγινε σε πολλούς το λάθος και πως θα αρχίσουν μαζικές πιστώσεις στους λογαριασμούς... Ελπίζω πάντως να μην το έκαναν επίτηδες για να πιάσουν κορόιδα όποιον δεν το πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν να πλήρωνουν και μέτα διπλούς λογαριασμούς.....
xatzis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κλεισιμο θελουν αυτοι H vodaphone είναι σκέτη κλεψιά άλλωστε.. Πάντα μα πάντα όλα τα λάθη είναι προς το συμφέρον των εταιριών! Ξύλο που θέλουνε..
xatzis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Κλεισιμο θελουν αυτοι H vodaphone είναι σκέτη κλεψιά άλλωστε.. Πάντα μα πάντα όλα τα λάθη είναι προς το συμφέρον των εταιριών! Ξύλο που θέλουνε..
jimmyx1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 H vodaphone είναι σκέτη κλεψιά άλλωστε..Πάντα μα πάντα όλα τα λάθη είναι προς το συμφέρον των εταιριών! Ξύλο που θέλουνε.. +1 αλλά πάντα έτσι θα είναι..
jimmyx1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 H vodaphone είναι σκέτη κλεψιά άλλωστε..Πάντα μα πάντα όλα τα λάθη είναι προς το συμφέρον των εταιριών! Ξύλο που θέλουνε.. +1 αλλά πάντα έτσι θα είναι..
pp6210 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Παρ' όλο που τοθέμα είναι λίγο παλιό, επειδή μου τη σπάει να μηδενίζουμε τα πάντα, ιδίως όταν δεν έχουμε άμεση εμπειρία, να διευκρινίσω οτι όσοι έκαναν την σύνδεση vodaFone την περίοδο με την προσφορά (όπως και ο αδελφός μου) ενημερώθηκαν προκαταβολικά οτι η έκτπωση αφορά το πάγιο του adsl και μέχρι να ενεργοποιηθεί το adsl (1-2 μήνες) το πάγιο θα φαινόταν ως η κανονική χρέωση σταθερής. με την ενεργοποίηση του adsl πιστώνεται αναδρομικά η διαφορά με την έκπτωση των πρώτων μηνών. Άρα όσοι έχετε τέτοιες συνδέσεις και δεν σας το εξήγησαν σωστά όταν συνδεθήκατε, τσεκάρετε και τα σχετικά φόρουμ τηλεφωνίας για πιό έγκυρη ενημέρωση, γιατί τα πιό πάνω δεν νομίζω να σας βοηθάνε....
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 H cosmote έχει καλύτερο 3G δίκτυο ούτως ή άλλως
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και όταν επιλέγουμε μία προσφορά πρέπει να κοιτάμε τα ψιλά γράμματα γιατί μετά θα έχουμε άδικο αν παραπονιόμαστε! Δεν ήξερες δεν ρώταγες ένα πράγμα :
ergidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 λαθος η οχι,, εκ του νομου θα πληρωσεις οτι συμφωνηθηκε. Αν δεν τους αρεσει τοτε υπαρχουν και δικαστηρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.