Nikosgiann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πηρα τον επεξεργαστη:AMD PHENOM II x4 920 και την μητρικη του τιτλου. Ο επεξεργαστης για να δουλεψει ,θελει το BIOS v1.8 Ενω μπαινω στο site:MSI K9A2 NEO-F-CPU SUPPORT μου εμφανιζει τους επεξεργαστες και τα bios του καθενος,αλλα οταν μπαινω στο bios να το κατεβασω,μου εμφανιζει απο v1.7 και παλαιοτερα.... Τι να κανω???:cry:
Nikosgiann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πηρα τον επεξεργαστη:AMD PHENOM II x4 920 και την μητρικη του τιτλου. Ο επεξεργαστης για να δουλεψει ,θελει το BIOS v1.8 Ενω μπαινω στο site:MSI K9A2 NEO-F-CPU SUPPORT μου εμφανιζει τους επεξεργαστες και τα bios του καθενος,αλλα οταν μπαινω στο bios να το κατεβασω,μου εμφανιζει απο v1.7 και παλαιοτερα.... Τι να κανω???:cry:
ahristos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τον έχεις βάλει και δουλεύει; Αν ναι, περίμενε να ανανεώσει τη σελίδα της η MSI. Προς το παρόν έχει βάλει το 7388v18 σε αυτή τη μητρική που είναι η ίδια ακριβώς, μόνο που έχει 2 πλήρεις θύρες PCI Eχpress για Crossfire. Από το όνομα του BIOS μάλλον το ίδιο θα είναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Live Update δοκίμασες; Δες και αυτό το topic στο επίσημο forum της MSI.
ahristos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Τον έχεις βάλει και δουλεύει; Αν ναι, περίμενε να ανανεώσει τη σελίδα της η MSI. Προς το παρόν έχει βάλει το 7388v18 σε αυτή τη μητρική που είναι η ίδια ακριβώς, μόνο που έχει 2 πλήρεις θύρες PCI Eχpress για Crossfire. Από το όνομα του BIOS μάλλον το ίδιο θα είναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Live Update δοκίμασες; Δες και αυτό το topic στο επίσημο forum της MSI.
talos_2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 http://download1.msi.com.tw/files/downloads/bos_exe/7388v18.zip 1. This is AMI BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Update CPU module. - Update PXE ROM. - Improve memory compatibility.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.