velerephon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αντί να ασχολούνται με το πως θα ανοίξει πιο γρήγορα μια ιστοσελίδα, γιατί δεν ασχολούνται με το πώς θα μας φέρουν συνδέσεις 100ΜΒps Up/Down που έχουν αρκετές άλλες χώρες χρόνια τώρα...Έχουμε κολλήσει στα 24MBps/1MBpsUp και τα 24 στην πράξη τα πιάνουν ελάχιστοι (οι περισσότεροι είναι στα 15 με 16). Προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει αν βάλω το insomnia και αντί να μου ανοίξει σε 3 δευτερόλεπτα, μου ανοίξει σε 2 ή σε 1...Σιγά το πράγμα..Πολύ φασαρία για το τίποτα... συμφωνώ.επίσης σημειώστε πως όλη η χώρα θα περνάει μέσα από ένα κόμβο. μου φαίνεται πως ήρθε ο μεγάλος αδελφός?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 επίσης σημειώστε πως όλη η χώρα θα περνάει μέσα από ένα κόμβο. αυτό γίνεται και τώρα...(εδώ και πολλά χρόνια tbh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνώ.επίσης σημειώστε πως όλη η χώρα θα περνάει μέσα από ένα κόμβο. μου φαίνεται πως ήρθε ο μεγάλος αδελφός?? δηλαδή...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα