Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 όχι μόνο την σύνδεση με το εξωτερικό, τα πάντα θέλουν αναβάθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 όχι μόνο την σύνδεση με το εξωτερικό, τα πάντα θέλουν αναβάθμιση... Μονο απο αυτο που λεει ο Thresh φτανει για να καταλαβουμε επιτελους εμεις στην Ελλαδα οτι δεν φταινε μονο τα dslams αλλα πολλα πραγματα κ αυτα πρεπει επιτελους καποια στιγμη να αναβαθμιστουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οι περισσότεροι μιλούν για το bandwidth και βλέπω ελάχιστους να μιλάνε για το κάκιστο routing που έχουμε στις περισσότερες περιπτώσεις. Το internet δεν είναι μόνο για τόρρεντς και ραπιντ, υπάρχουν και άλλα πράγματα για διασκέδαση και δουλιά τα οποία δεν θέλουν μεγάλο bandwidth, αλλά μικρού latency δίκτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 καλά το routing είναι πονεμένη ιστορία για αυτό δεν το αναφέρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Α καλα σιγουρα...οχι πονεμενη...αλλα δ ξερω κ εγω τι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ότι και να κάνουν στα κεντρικά αν δείτε τι κατάσταση επικρατεί στα καφάο του ΟΤΕ και στους κατανεμητές των πολυκατοικιών θα φρίξετε.Πρέπει να ξηλωθούν ΟΛΑ και να ξαναμπούν καινούρια και οι εγκαταστάσεις στις πολυκατοικίες και κτιριακά συγκροτήματα να γίνονται με αυστηρές προδιαγραφές.Περιττό να σας πώ οτι μπορεί να χάνετε ταχύτητα ακόμα και από μία βίδα ή ένα χαλαρωμένο έλασμα στον κατανεμητή ή σε κάποια πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν βαλεις το χερι σου μεσα σε σημερινο καφαο, μπορει να πεταχτει κανενας κροκοδηλος να στο δαγκωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 σιγά μην βγει και ο Godzilla είπαμε είναι σε άθλια κατάσταση αλλά όχι και έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ότι και να κάνουν στα κεντρικά αν δείτε τι κατάσταση επικρατεί στα καφάο του ΟΤΕ και στους κατανεμητές των πολυκατοικιών θα φρίξετε.Πρέπει να ξηλωθούν ΟΛΑ και να ξαναμπούν καινούρια και οι εγκαταστάσεις στις πολυκατοικίες και κτιριακά συγκροτήματα να γίνονται με αυστηρές προδιαγραφές.Περιττό να σας πώ οτι μπορεί να χάνετε ταχύτητα ακόμα και από μία βίδα ή ένα χαλαρωμένο έλασμα στον κατανεμητή ή σε κάποια πρίζα. Αν υπάρχει πρόβλημα παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και είναι υποχρεωμένος να σου φτιάξει τη γραμμή μέχρι την πρίζα σου. Από 'κει και μετά υπεύθυνος είσαι εσύ. Αν ο εργολάβος που φτιαξε το σπίτι χρησιμοποιησει καλώδια εσωτερικού χώρου, για τον εξωτερικό και ούτε καν τα κάλυψε δεν φταίει ο ΟΤΕ. Εμένα που χα πρόβλημα (με otenet), ήρθαν σε 2 μέρες και μου το φτιάξανε. Οταν έβρεχε ή είχε αέρα έπεφτε η γραμμή. Σε πολυκατοικία φίλου μου (ζήτημα να απέχει 100 μέτρα), είχα δει τα καλώδια και ήταν άψογα. Ε είχα δει και της δικής μου και ήταν για το πέος. Αρα δεν φταίει ο ΟΤΕ, αλλά οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων? Και ναι το internet είναι μόνο για torrents και για wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Και ναι το internet είναι μόνο για torrents και για wow. Υπαρχει μια διαφορα ομως φιλε μου..οταν παιζεις wow δε σε ενδιαφερει τοσο το latency γτ πολυ απλα δ παιζει ρολο.Στο wow και με 150 latensy παιζεις ανετα...για πανε ομως παιξε cs ή καποιο αλλο fps και θα δεις αμα μπορεις να παιξεις...Δυστυχως ή ευτυχως δεν ειναι μονο το wow για online gaming οποτε καλυτερα οταν μιλαμε για games να μην αναφερουμε το wow ως παραδειγμα,γτ πολυ απλα δ αποτελει παραδειγμα οσον αφορα την ποιοτητα του latency στα games.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει μια διαφορα ομως φιλε μου..οταν παιζεις wow δε σε ενδιαφερει τοσο το latency γτ πολυ απλα δ παιζει ρολο.Στο wow και με 150 latensy παιζεις ανετα...για πανε ομως παιξε cs ή καποιο αλλο fps και θα δεις αμα μπορεις να παιξεις...Δυστυχως ή ευτυχως δεν ειναι μονο το wow για online gaming οποτε καλυτερα οταν μιλαμε για games να μην αναφερουμε το wow ως παραδειγμα,γτ πολυ απλα δ αποτελει παραδειγμα οσον αφορα την ποιοτητα του latency στα games.. Εγώ έπαιζα wow με 768/128 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φαντάσου τώρα δλδ. Τώρα για τα άλλα δν ξέρω. Θα 'χεις δίκιο, αλλά μήπως αποτελείς την μειοψηφία και όπως ξέρεις οι εταιρείες την γράφουν στα τέτοια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 όταν είχες 768/128 ήσουν σε Fastmode Path, τώρα όμως σε adsl2+ αρκετοί παίζουν σε interleaved path πράγμα που ξεσκίζει τα pings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divined Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τι να πω και εγώ ρε παιδιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει οι παρόχοι να αυξήσουν το bandwidth επικοινωνίας μεταξύ τους και με το εξωτερικό. Η σύνδεση των ISP στο νέο backbone είναι θετικότατο προς αυτή την κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις τοπικές μας συνδέσεις (μέχρι τα σπίτια μας) υπάρχει τεράστια ανισοκατανομή στη μέγιστη ταχύτητα που μπορούμε να πιάσουμε ακόμα και στο ίδιο τετράγωνο ή στην περίπτωση μου στην ίδια πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, εμένα ο γείτονας του επάνω ορόφου πιάνει άνετα 20Mbps/1Mbps με εναλλακτικό ISP (νομίζω Forthnet) και ερώ με δυσκολία τα 6Mbps/384kbps (σύνδεση 8Mbps conn-x). Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, είχα δηλώσει και βλάβη στον ΟΤΕ προς λίγον μηνών και το μόνο που μου είπαν είναι ότι έχω θόρυβο και δεν γίνεται τίποτα. Ας καταφέρουν οπότε οι ISP να μας προσφέρουν αξιόπιστη σύνδεση με ταχύτητες >= 10Mbps/1Mbps και μετά ας συζητήσουμε για υψηλότερες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 όταν είχες 768/128 ήσουν σε Fastmode Path, τώρα όμως σε adsl2+ αρκετοί παίζουν σε interleaved path πράγμα που ξεσκίζει τα pings Αααα... κ @divined, αφού ο από πάνω σου πιάνει 20Mbps τότε ο κατανεμητής της πολυκατοικίας σου δν έχει πρόβλημα. Αρα πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο, να ελέγξει τις εσωτερικές καλωδιώσεις της οικίας σου. Και αν και τότε, ο ηλεκτρολόγος δεν βρει πρόβλημα, τότε παίρνεις τηλ. τον ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έπαιζα wow με 768/128 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φαντάσου τώρα δλδ. Τώρα για τα άλλα δν ξέρω. Θα 'χεις δίκιο, αλλά μήπως αποτελείς την μειοψηφία και όπως ξέρεις οι εταιρείες την γράφουν στα τέτοια τους. Το latency δ εχει καμια σχεση με την ταχυτητα που εχεις.εγω ειχα 256 κ επαιζα cs με 20-30 Ping.Επισης δικιο εχει κ ο Thresh με το fastpath.Αν και εγω στου πατερα μου το σπιτι που εχει on telecoms αν κ το αλλαξα απο interleaved σε fastpath δ ειδα διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα