tixero Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Προκειται να αγορασω κινητο με καμερα 8m αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω αν το sony ericsson παιζει αρχεια divx avi ενω το samsung απ'οτι ειδα παιζει τετοιου ειδους αρχεια επισης εχω ακουσει οτι το sony παρουσιαζει προβληματα στο πληκτρολογιο του ισχυει;εχω μια κλιση προς το σονυ γιατι εχει εχει αρκετα περισσοτερη μπαταρια,αρκει αυτο?το θεμα ειναι οτι και τα δυο κινητα κοστιζουν πολυ περισσοτερο απο τον μεσο ορο και δεν χερω αν αξιζει να το ψαχνω προς το παρων,ποια ειναι η γνωμη σας;
tixero Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Προκειται να αγορασω κινητο με καμερα 8m αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω αν το sony ericsson παιζει αρχεια divx avi ενω το samsung απ'οτι ειδα παιζει τετοιου ειδους αρχεια επισης εχω ακουσει οτι το sony παρουσιαζει προβληματα στο πληκτρολογιο του ισχυει;εχω μια κλιση προς το σονυ γιατι εχει εχει αρκετα περισσοτερη μπαταρια,αρκει αυτο?το θεμα ειναι οτι και τα δυο κινητα κοστιζουν πολυ περισσοτερο απο τον μεσο ορο και δεν χερω αν αξιζει να το ψαχνω προς το παρων,ποια ειναι η γνωμη σας;
griniaris81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν ζητάς καθαρά φωτόκινητό πάρε το Σονυ.το είχα κ αξίζει.κανένα πρόβλημα δε μου παρουσίασε...πάντως divx αρχεία δε παίζει...κ έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία...
mihalakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Θα διαφωνήσω όσον αφορά τη μεταπωλητική αξία...Η sony ericsson φημίζεται για τις γενναίες μειώσεις που κάνει στα κινητά της ανα τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε η κατρακύλα στην τιμη ειναι εγγυημένη (όπως και στα περισσότερα τεχνολογικά προϊόντα). Κατα τα άλλα οι φωτογραφίες του είναι άψογες για κινητό (αρκεί να έχεις τον ήλιο πίσω σου, ενώ καμιά φορά σε συνθήκες χαμηλόυ φωτισμού το φλας δεν φωτιζει σωστά), και ίσως από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά (μετά το πανάκριβο innov8). Το gps του ειναι δύσχρηστο και αργεί τρομερά να κλειδώσει,και ο browser του λίγο δύσχρηστος. Του αδερφού μου έβγαλε πρόβλημα βέβαια στους 2 μήνες και έτσι το έχουμε ακόμα στην αντιπροσωπεία για επισκευή (αθάνατη ericsson)
griniaris81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να έτυχε.κ μιλάω για φωτοκίνητό κ όχι για το gps που είχε άβολο..όσο για μεταπωλητική αξία εννοώ ότι πολύ πιο εύκολα πουλάς αυτό παρά το samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.