Προς το περιεχόμενο

Αγορα mb για i7

thrassivoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tagan μακρια. πολυ μακρια. Παρε κανα Corsair η PC P&C και ας ειναι λιγοτερα Watt. Με το 750W Silencer η το TX750 μια χαρα θα εισαι εκτoς και αν κανεις τρελο OC με 3way SLI. Για ψηκτρα περιμενε να βγει στην ελληνικη αγορα kit για Thermaltake Ultra Extreme η οι socket 1366 ψηκτρες της XIgmatek

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ένα βήμα πριν την αγορά κάποιος μου είπε οτι όλα τα mb με X58 έχουν πρόβλημα στο boot λόγω bios και χρειάζονται τον i7 extreme (αγορά 999 € :cry:) για να μπουτάρουν ώστε να γίνει update το bios για να μπορέσει το pc να κανει boot και με τους φτηνότερους i7.

Οχι. Και εγω i7 εχω. Απλα πρεπει να γειωσεις το τροφοδοτικο.

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 06 : 27 : 22-----

Tagan μακρια. πολυ μακρια. Παρε κανα Corsair η PC P&C και ας ειναι λιγοτερα Watt. Με το 750W Silencer η το TX750 μια χαρα θα εισαι εκτoς και αν κανεις τρελο OC με 3way SLI. Για ψηκτρα περιμενε να βγει στην ελληνικη αγορα kit για Thermaltake Ultra Extreme η οι socket 1366 ψηκτρες της XIgmatek

Γιατι μακρυα απο TAGAN? Λογω των προβληματων που κυκλοφορουν για καποια παλια PSU στο internet? Αυτο αφορουσε συγκεκριμενη ελαττωματικη παρτιδα που δε ξερω αν ηρθε ποτε στην Ελλαδα.

Εγω ειχα TAGAN για 3 χρονια και παλι TAGAN εχω και ολα πανε φινα. Ειναι απολυτα αθορυβο και ισχυρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω tagan εχω με core i7 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης (Το ιδιο 700w). Στο παρελθον παλι tagan ειχα και ποτε δεν ειχα προβλημα. Aν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που λετε μακρια απο tagan θα ηθελα να τον μαθω προς αποφυγη στο μελλον :)

Δημοσ.

TAGAN.

Πολύ δυνατά τροφοδοτικά.Και ρωτώ.Η μερσεντές ανακάλεσε κάποτε την σειρά c-class γιατί είχαν ψηλά το κέντρο βάρους και στις στροφές, που με μεγάλη ταχύτητα τις έπαιρναν τα αυτοκίνητα, έκαναν τούμπα.Ποιός όμως δεν θα έλεγε όχι σε ένα αυτοκίνητο μερσεντές?Μην ακούω λοιπόν ότι είναι κακά τροφοδοτικά έτσι χωρίς λόγο.Ακούστηκε λένε κάποιοι ότι μιά σειρά πριν πολλά χρόνια είχε πρόβλημα.Αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.Όλες οι εταιρείες διορθώνουν τα λάθη τους.Και η συγκεκριμένη έχει φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο ωριμότητας.Μόνο που είναι ακριβά στην τιμή.Το μόνο ...ελάττωμα.

Αγοράστε άφοβα και εγγυώμαι εγώ.Αν σας πάθουν κάτι μην πάτε στο μαγαζί.Πληρώνω εγώ να σας τα αλλάξουν.Δεν κάνω πλάκα.Αν κάπου κάποτε έσκασε κάποιος ελαττωματικός πυκνωτής, δεν σημαίνει και τίποτα.Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε μάρκα.

Θα σας επισημάνω όμως κάτΙ.Μην θεωρήσετε περιττή την εξτρα γείωση που συνοδεύει τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά.Συνδέστε την κάπου στο σασί του κουτιού.Είναι απαραίτητη γιά την διοχέτευση των επιρευμάτων ώστε να προστατευτεί η μητρική σας τέλεια από βραχυκύκλωμα.Δεν είναι διακοσμητική.

• Super Moderators
Δημοσ.
και εγω tagan εχω με core i7 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης (Το ιδιο 700w). Στο παρελθον παλι tagan ειχα και ποτε δεν ειχα προβλημα. Aν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που λετε μακρια απο tagan θα ηθελα να τον μαθω προς αποφυγη στο μελλον :)

τώρα δεν έχουν τπτ, παλιότερα είχαν και όποιος έπαθε έμαθε...

απλά υπάρχουν καλύτερα τροφοδοτικά και για αυτό προτείνουμε άλλα...

Δημοσ.

Ναι,δεν εννοώ σε σύγκριση με τα tagan,αλλά γενικά.Έχω μείνει λίγο πίσω σε αυτά,αλλά όταν ασχολιόμουν τα enermax ήταν τα καλύτερα και τα πιο παραδοσιακά τροφοδοτικά.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...