Προς το περιεχόμενο

Αγορα mb για i7

thrassivoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στήσω καινούριο pc πάνω σε MSi Eclipse mb (s1366) και με τον Core I7-920. Επειδή εδώ που μένω (Κρήτη Χανιά) δεν βρίσκω άκρη με τα περιφερειακά που 8έλω αποφάσισα να παραγγείλω όλα από το πλαίσιο εκτός το κουτί που δεν το έχει, και να στήσω το pc μόνος μου. Ένα βήμα πριν την αγορά κάποιος μου είπε οτι όλα τα mb με X58 έχουν πρόβλημα στο boot λόγω bios και χρειάζονται τον i7 extreme (αγορά 999 € :cry:) για να μπουτάρουν ώστε να γίνει update το bios για να μπορέσει το pc να κανει boot και με τους φτηνότερους i7. Παίζει κατι τετοιο? :mad:

Το pc μου 8έλω να είναι το παρακάτω και δεν σηκώνω αντιρήσεις :P

ΚΟΥΤΙ Akasa Infiniti Zor Case

PSU TAGAN TG900-U88 BZ PIPEROCK SERIES 900W

M/B MSI X58 ECLIPSE SLI

CPU Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MB)

CPU Cooler Nexus FLC-3000 Cpu Cooler (1366, 775, AM2)

GPU Asus GTX 285 SVGA (PCI-Express, 1 GB)

RAM Corsair 3GB DDR3-1600 Ram Kit (3 x 1GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TR3X3G1600C9)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να στήσω καινούριο pc πάνω σε MSi Eclipse mb (s1366) και με τον Core I7-920. Επειδή εδώ που μένω (Κρήτη Χανιά) δεν βρίσκω άκρη με τα περιφερειακά που 8έλω αποφάσισα να παραγγείλω όλα από το πλαίσιο εκτός το κουτί που δεν το έχει, και να στήσω το pc μόνος μου. Ένα βήμα πριν την αγορά κάποιος μου είπε οτι όλα τα mb με X58 έχουν πρόβλημα στο boot λόγω bios και χρειάζονται τον i7 extreme (αγορά 999 € :cry:) για να μπουτάρουν ώστε να γίνει update το bios για να μπορέσει το pc να κανει boot και με τους φτηνότερους i7. Παίζει κατι τετοιο? :mad:

ΚΟΥΤΙ Akasa Infiniti Zor Case

PSU TAGAN TG900-U88 BZ PIPEROCK SERIES 900W

M/B MSI X58 ECLIPSE SLI

CPU Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MB)

CPU Cooler Nexus FLC-3000 Cpu Cooler (1366, 775, AM2)

GPU Asus GTX 285 SVGA (PCI-Express, 1 GB)

RAM Corsair 3GB DDR3-1600 Ram Kit (3 x 1GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TR3X3G1600C9)

Δημοσ.

Αυτα που σου λενε ειναι *********** ......... Εχω 2 i7 και δουλευουν τελεια..... Και τα 2 μηχανηματα εγω τα εστησα.

Κουτι, Τροφοδοτικο και Ψυκτρα θα εβαζα αλλα.

Δημοσ.

Αυτα που σου λενε ειναι *********** ......... Εχω 2 i7 και δουλευουν τελεια..... Και τα 2 μηχανηματα εγω τα εστησα.

Δημοσ.
Ένα βήμα πριν την αγορά κάποιος μου είπε οτι όλα τα mb με X58 έχουν πρόβλημα στο boot λόγω bios και χρειάζονται τον i7 extreme (αγορά 999 € :cry:) για να μπουτάρουν ώστε να γίνει update το bios για να μπορέσει το pc να κανει boot και με τους φτηνότερους i7.

Αυτό είναι μούφα . & -

Δημοσ.
Ένα βήμα πριν την αγορά κάποιος μου είπε οτι όλα τα mb με X58 έχουν πρόβλημα στο boot λόγω bios και χρειάζονται τον i7 extreme (αγορά 999 € :cry:) για να μπουτάρουν ώστε να γίνει update το bios για να μπορέσει το pc να κανει boot και με τους φτηνότερους i7.

Αυτό είναι μούφα . & -

Δημοσ.

Aφου λεει οτι δεν σηκωνει αντιρησεις :lol:

Δημοσ.

Aφου λεει οτι δεν σηκωνει αντιρησεις :lol:

Δημοσ.

Tagan μακρια. πολυ μακρια. Παρε κανα Corsair η PC P&C και ας ειναι λιγοτερα Watt. Με το 750W Silencer η το TX750 μια χαρα θα εισαι εκτoς και αν κανεις τρελο OC με 3way SLI. Για ψηκτρα περιμενε να βγει στην ελληνικη αγορα kit για Thermaltake Ultra Extreme η οι socket 1366 ψηκτρες της XIgmatek

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...