Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τελικά "iPhone killer";

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το να γράφεις μια εξυπνάδα είναι το μόνο εύκολο. Αυτό που θέλει ικανότητα και ποιότητα λόγου είναι να μπορείς να μιλήσεις σοβαρά.

Οπως ειπε και ο Manuel,δεν νομιζω πως προκειται απλα για μια εξυπναδα εντυπωσιασμου το post του,αλλα σχολιαζει καυστικα το ποσο πρωτοποριακο ηταν το iphone για την εποχη του.Τουλαχιστον αυτο μου εδωσε να καταλαβω.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Το να γράφεις μια εξυπνάδα είναι το μόνο εύκολο. Αυτό που θέλει ικανότητα και ποιότητα λόγου είναι να μπορείς να μιλήσεις σοβαρά.

Οπως ειπε και ο Manuel,δεν νομιζω πως προκειται απλα για μια εξυπναδα εντυπωσιασμου το post του,αλλα σχολιαζει καυστικα το ποσο πρωτοποριακο ηταν το iphone για την εποχη του.Τουλαχιστον αυτο μου εδωσε να καταλαβω.

Δημοσ.

Εντάξει... αν διαφωνείς με τον Punky μπορεί να στραβώσεις με τον τρόπο που γράφει 1 στις 1000... αλλά γενικά τα λέει ωραία

Δημοσ.

Εντάξει... αν διαφωνείς με τον Punky μπορεί να στραβώσεις με τον τρόπο που γράφει 1 στις 1000... αλλά γενικά τα λέει ωραία

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόση επιθετικότητα.

Έχεις δίκιο. Το να χαρακτηρίζεις το ποστ κάποιου ως μαλακία, δεν δικαιολογεί τον άλλο να σε ξεχέσει.

Αν ο προσβλητικός χαρακτηρισμός σου σε κάτι που δεν κατάλαβες, δεν είναι εμπάθεια, τότε τι είναι;

Είναι προφανές ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, όσον αφορά το "που είσαι" και για την υπέροχη δομή του γραπτού σου ποιοτικού λόγου. Άσε να το κρίνει αυτό όποιος σε διαβάζει και με διαβάζει.

Δεν ξέρω ρε φίλε πως μπορεί να με ψαρώσει ένας φοιτητής 21 ετών. Μην γίνεσαι και αστείος από πάνω, με τέτοιες μπαρούφες.

Αυτό που λέω, όντας χρήστης τεχνολογίας από τότε που ήσουν αγέννητος (αφού θέλεις να τις μετρήσουμε), είναι ότι η Apple (με τα χίλια στραβά της) επαναπροσδιόρισε την έννοια smartphone (αν και η ίδια αρνείται να χαρακτηρίσει το iPhone ως τέτοιο), με γενναίες αποφάσεις.

Πιθανόν να μην μπορείς να το αντιληφθείς λόγω απειρίας, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να ξιφομαχώ με το stylus εδώ και 10 χρόνια.

Η Apple το είδε και έκοψε τον γόρδιο δεσμό.

Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκεύης και τη στιβαρότητα ενός προϊόντος που το κουβαλάς κάθε μέρα μαζί σου.

Μην αυτοπαραμυθιάζεσαι λοιπόν για την ικανότητα σου στην σκέψη και στο γραπτό λόγο.

Ούτε να μας τσαμπουνάς για το πως μονοπωλείς στη σοβαρότητα της κουβέντας.

Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για ένα προϊόν, και για το αν είναι επιτυχημένο ή όχι, θα πρέπει να το εξετάσουμε όπως ακριβώς το εξέτασε η ομάδα που το ανέπτυξε:

- Σε ποιους απευθύνεται (target market)

- Ποιος είναι ο ανταγωνισμός

- Σε ποια τιμή θα βγει στην αγορά

- Ποια κενά έχει ο ανταγωνισμός, τα οποία θα καλύψεις με έξυπνες λύσεις

- Πως αυτό το προϊόν θα συνδεθεί με το σύνολο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας

- Ποιο είναι το roadmap του ανταγωνισμού, ώστε στο χρόνο που θα είσαι έτοιμος να βγεις στην αγορά με τελειωμένο προϊόν, να μην είσαι ήδη απαρχαιωμένος.

- Πως θα ψήσεις το BoD να συναινέσει στη διάθεση των κονδυλίων για την ανάπτυξη του προϊόντος.

Όλα τα παραπάνω (και πολλά άλλα) είναι οι συνιστώσες που κρίνουν την επιτυχία ή μη ενός προϊόντος.

Κι όσοι καλούμαστε καθημερινά να πάρουμε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις, ξέρουμε πως όταν προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, στο τέλος δεν ευχαριστείς κανέναν.

Οπότε εξ ορισμού γνωρίζουμε ότι πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι.

Για αυτό και τα κείμενά σου δεν ακούγονται παρά μόνο ως την αναμενόμενη γκρίνια αυτής της κατηγορίας ανθρώπων.

Κι αυτό που είναι βέβαιο πως θα συμβεί, είναι και βαρετό βλέπεις.

Η Ακρόπολη είναι κτίσμα.

Η γκαρσονιέρα είναι κτίσμα.

Το να μπλέκεις το τι θα έπρεπε να έχει το ένα και τι το άλλο, δεν είναι κτίσμα.

Είναι για τα μπάζα.

Μάθε να αντιλαμβάνεσαι την μεγάλη εικόνα στα πράγματα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόση επιθετικότητα.

Έχεις δίκιο. Το να χαρακτηρίζεις το ποστ κάποιου ως μαλακία, δεν δικαιολογεί τον άλλο να σε ξεχέσει.

Αν ο προσβλητικός χαρακτηρισμός σου σε κάτι που δεν κατάλαβες, δεν είναι εμπάθεια, τότε τι είναι;

Είναι προφανές ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, όσον αφορά το "που είσαι" και για την υπέροχη δομή του γραπτού σου ποιοτικού λόγου. Άσε να το κρίνει αυτό όποιος σε διαβάζει και με διαβάζει.

Δεν ξέρω ρε φίλε πως μπορεί να με ψαρώσει ένας φοιτητής 21 ετών. Μην γίνεσαι και αστείος από πάνω, με τέτοιες μπαρούφες.

Αυτό που λέω, όντας χρήστης τεχνολογίας από τότε που ήσουν αγέννητος (αφού θέλεις να τις μετρήσουμε), είναι ότι η Apple (με τα χίλια στραβά της) επαναπροσδιόρισε την έννοια smartphone (αν και η ίδια αρνείται να χαρακτηρίσει το iPhone ως τέτοιο), με γενναίες αποφάσεις.

Πιθανόν να μην μπορείς να το αντιληφθείς λόγω απειρίας, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να ξιφομαχώ με το stylus εδώ και 10 χρόνια.

Η Apple το είδε και έκοψε τον γόρδιο δεσμό.

Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκεύης και τη στιβαρότητα ενός προϊόντος που το κουβαλάς κάθε μέρα μαζί σου.

Μην αυτοπαραμυθιάζεσαι λοιπόν για την ικανότητα σου στην σκέψη και στο γραπτό λόγο.

Ούτε να μας τσαμπουνάς για το πως μονοπωλείς στη σοβαρότητα της κουβέντας.

Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για ένα προϊόν, και για το αν είναι επιτυχημένο ή όχι, θα πρέπει να το εξετάσουμε όπως ακριβώς το εξέτασε η ομάδα που το ανέπτυξε:

- Σε ποιους απευθύνεται (target market)

- Ποιος είναι ο ανταγωνισμός

- Σε ποια τιμή θα βγει στην αγορά

- Ποια κενά έχει ο ανταγωνισμός, τα οποία θα καλύψεις με έξυπνες λύσεις

- Πως αυτό το προϊόν θα συνδεθεί με το σύνολο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας

- Ποιο είναι το roadmap του ανταγωνισμού, ώστε στο χρόνο που θα είσαι έτοιμος να βγεις στην αγορά με τελειωμένο προϊόν, να μην είσαι ήδη απαρχαιωμένος.

- Πως θα ψήσεις το BoD να συναινέσει στη διάθεση των κονδυλίων για την ανάπτυξη του προϊόντος.

Όλα τα παραπάνω (και πολλά άλλα) είναι οι συνιστώσες που κρίνουν την επιτυχία ή μη ενός προϊόντος.

Κι όσοι καλούμαστε καθημερινά να πάρουμε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις, ξέρουμε πως όταν προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, στο τέλος δεν ευχαριστείς κανέναν.

Οπότε εξ ορισμού γνωρίζουμε ότι πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι.

Για αυτό και τα κείμενά σου δεν ακούγονται παρά μόνο ως την αναμενόμενη γκρίνια αυτής της κατηγορίας ανθρώπων.

Κι αυτό που είναι βέβαιο πως θα συμβεί, είναι και βαρετό βλέπεις.

Η Ακρόπολη είναι κτίσμα.

Η γκαρσονιέρα είναι κτίσμα.

Το να μπλέκεις το τι θα έπρεπε να έχει το ένα και τι το άλλο, δεν είναι κτίσμα.

Είναι για τα μπάζα.

Μάθε να αντιλαμβάνεσαι την μεγάλη εικόνα στα πράγματα.

Δημοσ.

Ρε συ θα με τρελάνεις? Δεν είπα το επιχείρημά σου μαλακία, τον τρόπο που το έθεσες χαρακτήρισα έτσι. Ούτε είπα ότι έχω τον υπερμαμάτο γραπτό λόγο, είπα ότι έχει ΔΟΜΗ, ότι βγάζει νόημα, ότι δεν είναι λογοπαίγνιο για γκαρσονιέρες και Ακρόπολη. Άλλα ποστς διαβάζεις? Όσον αφορά το τι ιδέα έχω για τον εαυτό μου, σίγουρα δεν με θεωρώ ηλίθιο, είναι απλά το λογικό συμπέρασμα που βγάζω από το πώς έχω πορευτεί μέχρι τώρα στη (σύντομη μέχρι σήμερα) ζωή μου.

Πώς διάολο γίνεται να μου λες ότι θέλω να τις μετρήσουμε όταν εσύ, και ΜΟΝΟ εσύ, κάθεσαι και λες ότι είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε, ότι το να διαφέρεις δεν είναι πάντα καλό (υπαινισσόμενος ότι είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ) και όταν εσύ πουλάς εμπειρία ζωής??? Σου είπα εγώ ποτέ ότι είμαι ο guru των smartphones??? Τη γνώμη μου έγραψα και μου φάνηκε χονδροειδής ο τρόπος που χρησιμοποίησες για να δείξεις τι είναι το iPhone για τα κινητά.

Όσο για το αν πήγα να ψαρώσω τον οποιονδήποτε, πρέπει να έχεις τρελά κόμπλεξ ή προκαταλήψεις για να πιστεύεις ότι η απάντηση σε ένα άτομο που με υποβάθμισε αυτόματα σε ανίδεο, γράφοντας για φίλους και συναδέλφους, πιστεύοντας σαφώς πως μια τεχνολογία όπως το Bluetooth χρησιμοποιείται μόνο από 15χρονα για ανταλλαγή ήχων και εικόνων, είχε σκοπό την αυτοπροβολή. Νισάφι πια με τους κομπλεξικούς. Στην τελική υπέθεσε ότι θέλεις και ΝΑΙ είμαι ΨΩΝΑΡΑ του κερατά. Στα @@ μου που θα κάτσω να εξηγώ μια ώρα λες και έγραψα τίποτα μεμπτό.

Όσο για το iPhone, αν θεωρείς ότι σε καλύπτει και ότι είναι τίμια αγορά, με γειά σου με χαρά σου. Εγώ διαφωνώ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Επειδή βλέπω τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα, αλλά όχι από τη δική σου σκοπιά, θεωρώ ότι παρόλες τις καινοτομίες του, δεν είναι τόσο ριζοσπαστικό. Καλή, χρυσή η touch&motion sensitive οθόνη του, μεγάλη υπόθεση η έλλειψη γραφίδας (για σένα, γιατί εγώ δεν μπορώ τις δακτυλιές στην οθόνη και προτιμώ τη γραφίδα), αλλά δυσανάλογα ΑΚΡΙΒΟ.

Κι επειδή όπως κι εσύ λες, είμαι ένα 21χρονο φοιτητούδι που δεν βγάζει λεφτά, δεν εργάζεται, τα πονάω γιατί είναι του πατέρα μου και της μάνας μου. Κι όταν θα παώ να αγοράσω κάτι, θα με νοιάξει το κόστος σε σχέση με τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ρε συ θα με τρελάνεις? Δεν είπα το επιχείρημά σου μαλακία, τον τρόπο που το έθεσες χαρακτήρισα έτσι. Ούτε είπα ότι έχω τον υπερμαμάτο γραπτό λόγο, είπα ότι έχει ΔΟΜΗ, ότι βγάζει νόημα, ότι δεν είναι λογοπαίγνιο για γκαρσονιέρες και Ακρόπολη. Άλλα ποστς διαβάζεις? Όσον αφορά το τι ιδέα έχω για τον εαυτό μου, σίγουρα δεν με θεωρώ ηλίθιο, είναι απλά το λογικό συμπέρασμα που βγάζω από το πώς έχω πορευτεί μέχρι τώρα στη (σύντομη μέχρι σήμερα) ζωή μου.

Πώς διάολο γίνεται να μου λες ότι θέλω να τις μετρήσουμε όταν εσύ, και ΜΟΝΟ εσύ, κάθεσαι και λες ότι είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε, ότι το να διαφέρεις δεν είναι πάντα καλό (υπαινισσόμενος ότι είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ) και όταν εσύ πουλάς εμπειρία ζωής??? Σου είπα εγώ ποτέ ότι είμαι ο guru των smartphones??? Τη γνώμη μου έγραψα και μου φάνηκε χονδροειδής ο τρόπος που χρησιμοποίησες για να δείξεις τι είναι το iPhone για τα κινητά.

Όσο για το αν πήγα να ψαρώσω τον οποιονδήποτε, πρέπει να έχεις τρελά κόμπλεξ ή προκαταλήψεις για να πιστεύεις ότι η απάντηση σε ένα άτομο που με υποβάθμισε αυτόματα σε ανίδεο, γράφοντας για φίλους και συναδέλφους, πιστεύοντας σαφώς πως μια τεχνολογία όπως το Bluetooth χρησιμοποιείται μόνο από 15χρονα για ανταλλαγή ήχων και εικόνων, είχε σκοπό την αυτοπροβολή. Νισάφι πια με τους κομπλεξικούς. Στην τελική υπέθεσε ότι θέλεις και ΝΑΙ είμαι ΨΩΝΑΡΑ του κερατά. Στα @@ μου που θα κάτσω να εξηγώ μια ώρα λες και έγραψα τίποτα μεμπτό.

Όσο για το iPhone, αν θεωρείς ότι σε καλύπτει και ότι είναι τίμια αγορά, με γειά σου με χαρά σου. Εγώ διαφωνώ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Επειδή βλέπω τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα, αλλά όχι από τη δική σου σκοπιά, θεωρώ ότι παρόλες τις καινοτομίες του, δεν είναι τόσο ριζοσπαστικό. Καλή, χρυσή η touch&motion sensitive οθόνη του, μεγάλη υπόθεση η έλλειψη γραφίδας (για σένα, γιατί εγώ δεν μπορώ τις δακτυλιές στην οθόνη και προτιμώ τη γραφίδα), αλλά δυσανάλογα ΑΚΡΙΒΟ.

Κι επειδή όπως κι εσύ λες, είμαι ένα 21χρονο φοιτητούδι που δεν βγάζει λεφτά, δεν εργάζεται, τα πονάω γιατί είναι του πατέρα μου και της μάνας μου. Κι όταν θα παώ να αγοράσω κάτι, θα με νοιάξει το κόστος σε σχέση με τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Για μενα φιλε,και θα το δεις αυτο σε λιγα χρονια,το γεγονος και ευτυχες μαλιστα γεγονος ειναι οτι η apple με το iphone εκανε κομματι της καθημερινοτητας μας το multitouch.Το εδωσε στον λαο και το εδωσε οχι σε ενα pc των 5000ευρω αλλα σε ενα κινητο των 500.

Αυτο πιστευω ηταν το μεγαλυτερο καλο με την κυκλοφορια του iphone.Εφερε μια επανασταση (γιατι επανασταση ειναι και θα το δεις σε 2 3 4 χρονια που ετσι θα χειριζεσαι τον υπλογιστη σου) στην τεχνολογια και ειχε την μαγκια να την βαλει στην τσεπη μας.

Ας ειχε "ανακαλυψει" η microsoft πρωτη το multitouch και ας το ειχε πασαρει πρωτη σε συσκευη.Εκει να εβλεπες δυσαναλογες τιμες και @@.

Δες την μεγαλυτερη εικονα.Δες οτι η τεχνολογια παει εκει που εδειξε η apple.

Εγω δηλωνω οτι μετα απο 3 μηνες με το iphone και ενω ημουν τρελος fan της nokia πανω απο 10 χρονια δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλο τηλεφωνο.Iphone 4g 5g 6g...100g και τα μυαλα στα καγκελα.ΕΚΤΟΣ και καποια αλλη εταιρια κανει παλι καποιο μαγικο.(...)

Δημοσ.

Για μενα φιλε,και θα το δεις αυτο σε λιγα χρονια,το γεγονος και ευτυχες μαλιστα γεγονος ειναι οτι η apple με το iphone εκανε κομματι της καθημερινοτητας μας το multitouch.Το εδωσε στον λαο και το εδωσε οχι σε ενα pc των 5000ευρω αλλα σε ενα κινητο των 500.

Αυτο πιστευω ηταν το μεγαλυτερο καλο με την κυκλοφορια του iphone.Εφερε μια επανασταση (γιατι επανασταση ειναι και θα το δεις σε 2 3 4 χρονια που ετσι θα χειριζεσαι τον υπλογιστη σου) στην τεχνολογια και ειχε την μαγκια να την βαλει στην τσεπη μας.

Ας ειχε "ανακαλυψει" η microsoft πρωτη το multitouch και ας το ειχε πασαρει πρωτη σε συσκευη.Εκει να εβλεπες δυσαναλογες τιμες και @@.

Δες την μεγαλυτερη εικονα.Δες οτι η τεχνολογια παει εκει που εδειξε η apple.

Εγω δηλωνω οτι μετα απο 3 μηνες με το iphone και ενω ημουν τρελος fan της nokia πανω απο 10 χρονια δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλο τηλεφωνο.Iphone 4g 5g 6g...100g και τα μυαλα στα καγκελα.ΕΚΤΟΣ και καποια αλλη εταιρια κανει παλι καποιο μαγικο.(...)

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να δω το iphone ως "σοβαρό", "επαγγελματικό" κινητό αλλά σαν το κινητό του 23+ ο οποίος μεγάλωσε στην χρυσή εποχή της πληροφορικής;;;

Οι σοβαρές εφαρμογές είναι ελάχιστες, τα παιχνίδια και οι σαχλαμάρες (από τις οποίες δεν μου ξεφεύγει καμιά σημειωτέων) πάμπολες...

Οι περισσότεροι δημιουργούμε ανάγκες γιατί μπορεί να τις καλύψει το iphone.

(το ποστ μου δεν δείχνει κάποιο άλλο κινητό... τα smartphones δεν ήταν ποτέ "ο φόρτες" μου... )

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να δω το iphone ως "σοβαρό", "επαγγελματικό" κινητό αλλά σαν το κινητό του 23+ ο οποίος μεγάλωσε στην χρυσή εποχή της πληροφορικής;;;

Οι σοβαρές εφαρμογές είναι ελάχιστες, τα παιχνίδια και οι σαχλαμάρες (από τις οποίες δεν μου ξεφεύγει καμιά σημειωτέων) πάμπολες...

Οι περισσότεροι δημιουργούμε ανάγκες γιατί μπορεί να τις καλύψει το iphone.

(το ποστ μου δεν δείχνει κάποιο άλλο κινητό... τα smartphones δεν ήταν ποτέ "ο φόρτες" μου... )

Δημοσ.

Οσοι έχουν ασχοληθει και ασχολουνται με Touch συσκευές παραδέχονται οτι καλύτερο Touch interface δέν υπάρχει. Είναι το πιο Γρήγορο το πιο Αμεσο.

Αυτό δέν εμπιπτει στην κατηγορία του υποκειμενικου - Τελος.

Οταν λοιπόν έχεις να κάνεις με μια Touch συσκευή που κουβαλάει το παραπάνω Interface

αυτόματα έχεις να κάνεις με την καλύτερη συσκευή σε θέματα χειρισμού.

Αυτό συνεπάγετε και στα....

...Θέλω να πάρω τηλέφωνο την ώρα που κάνω και κάτι άλλο. (π.χ Οδηγώ)

Πιά ειναι η καλύτερη Touch based λύση... iPhone

...Θέλω να χειριστώ το Internet απο το κινητό μου.

...Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στο κινητό μου.

...Οπως και...

...Θέλω το κινητό μου να είναι γρήγορο χωρις κολλήματα

...Θέλω το κινητό μου να έχει χιλιάδες εφαρμογες που μπορώ να εγκαταστήσω άμεσα (Ελληνικά included).

...Θέλω το κινητό μου να έχει την καλύτερη δυνατή κατασκευή

Ομως...

Θέλω να πάρω μια ΚΑΛΗ φωτογραφία/Video απο το κινητό μου...

Θέλω να στήλω ένα αρχείο μέσω bluetooth...

Θέλω να έχω OFFLINE GPS για την Ελλάδα... (Για άλλες χώρες υπάρχει).

Θέλω να βγαίνει η μπαταρία μου έτσι απλά για σπάσιμο...

Χμμμμ σίγουρα εδώ έχουμε καλύτερους παίχτες...

Οπότε λογικό είναι καποιος να λέει, Ξέρεις κάτι

το iPhone δέν έχει καλή Camera, δέν έχει Bluetooth, δέν έχει Offline Ελληνικό GPS.

Είναι παράλογο όμως να λέει οτιδήποτε άλλο - Τέλος

Δημοσ.

:X Λοιπον τυχαινει πλεον να εχω Touch pro κ Omnia το ενα θα πουληθει βεβαια αλλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω πιο,το θεμα ειναι το εξης το iphone 2G ημουν απο τους πρωτους τυχερους που το ειχα διοτι μου το φερανε απο Αμερικη .

Μου εκανε εντυπωση τοτε οπως κ ακομα η οθονη αφης του που δεν νομιζω να υπαρχει σε αλλο κινητο ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ καμια σχεση με OMNIA(λιγο καλυτερο μου φαινεται στην αφη το Ομνια απο το touch pro) K TOUCH PRO (με απογοητευσαν σε σχεση με το iphone διοτι ειχα ενα p3600 πιο παλια ακομα την ιδια αφη εχουν περιπου),βεβαια το βαρεθηκα γρηγορα διοτι τοτε δεν ειχα ιντερνετ ωστε να το συνδεω ασυρματα σπιτι μου κ δευτερον δεν ακουω κ τραγουδακια κ τριτον απογοητευτηκα στο να ψαξω για προγραμματα διοτι μου ειπαν τα πιο πολλα ειναι επιπληρωμης κ τεταρτον τουλαχιστον δεν ειχε gps ωστε να μην χρειαζεται να πληρωνεις .

Συμπαιρενω πως καποιος που θελει απλα να μπαινει στο Ιντερνετ κ να ακουει τραγουδακια ειναι απλα κορυφαιο ,ομως καποιος που θελει να το εχει σαν σοβαρο εργαλειο για πολλα πραγματα μαζι ειναι ελλειπης .

Εγω π.χ. θελω ιντερνετ ,φωτο,bluetooth κ gps απεριοριστες εφαρμογες χωρις να πληρωνω μπορω να εχω ενα windows mobile το οποιο δεν θα μου πρσφερει ομως αυτην την ευχαριστηση στο ιντερνετ οσο το iphone ( βεβαια εδω κρατω ομως κ μια πισινη διοτι το touch hd εχει μεγαλη οθονη κ δεν ξερω τι παζει με αυτη την συσκευη).Οποτε τι κανω ? Παιρνω κ σαν δευτερη συσκευη το iphone ομως γιατι πιο πολυ ? Για το Ιντερνετ .Ναι αλλα το Touch hd με την τοσο μεγαλη οθονη φυσιολογικα δεν πρεπει να ειναι κ εκει απολαυση να μπαινεις στο ιντερνετ ? φυσιολογικα ναι ,οποτε ποια η διαφορα κ γιατι να παρω Iphone μονο για την αφη του ? Τι να πω ξερω εγω :X ...

Για απαντηστε μου το εξης ρε παιδια αυτο με μια καμερα καλυτερη ,βιντεο,ανοιχτο το bluetooth κ gps τοσο δυσκολο ειναι να το ταιριαξουν να δουλευει σωστα με το λειτουργικο της Aplle ? τοτε απλα θα ηταν κορυφαιο αποκλειεται να μην μπορουν απλα χτυπανε μονο στην αφης .εμ πιος φταιει? Αυτα πο μενα .

Δημοσ.

Τελικά το επέστρεψα στην κοπέλα,της είπα να της το πλήρώσω αλλα δεν δέχτηκε...Είπε στον πατέρα της ότι το έσπασε εκεινή και μου λέει ότι θα της πάρει άλλο κινητό και να μην στεναχωριέται...Παιδιά πρέπει να της βρώ τώρα έναν ωραίο γαμπρό να της πασάρω για το ευχαριστώ...

Άσχετο αλλά όσο το κράτησα το iphone έχω τις καλύτερες εντυπώσεις κι ας έχει αρκετές βασικές ελλείψεις αλλά ρε παιδάκι μου πανάκριβο...Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το σφαιράτο μενου του.Μάλλον θα καταλήξω στην αντιγραφή του (οπτικά μόνο) το ΝΟΚΙΑ 5800.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...