Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τελικά "iPhone killer";

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά το επέστρεψα....

Άσχετο αλλά όσο το κράτησα το iphone έχω τις καλύτερες εντυπώσεις...

Αλλα αυτη η οθονη του βρε παιδι μου...με το παραμικρο σπαει... :P :p :P :p

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό συνεπάγετε και στα....

...Θέλω να πάρω τηλέφωνο την ώρα που κάνω και κάτι άλλο. (π.χ Οδηγώ)

Πιά ειναι η καλύτερη Touch based λύση... iPhone

Εχμ, όχι ακριβώς.

Όχι μόνο το iPhone, αλλά όλα τα κινητά χωρίς πλήκτρα αλλά μόνο οθόνη αφής απαιτούν να κοιτάμε την οθόνη τους για να τα χειριστούμε. Συνεπώς ΔΕΝ είναι ό,τι καλύτερο στο χειρισμό ενώ οδηγούμε.

(φυσικά μιλάω για τους σωστούς οδηγούς κι όχι τους Ελληνάρες που οδηγούν με το κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο) ;)

Δημοσ.
Εχμ, όχι ακριβώς.

Όχι μόνο το iPhone, αλλά όλα τα κινητά χωρίς πλήκτρα αλλά μόνο οθόνη αφής απαιτούν να κοιτάμε την οθόνη τους για να τα χειριστούμε. Συνεπώς ΔΕΝ είναι ό,τι καλύτερο στο χειρισμό ενώ οδηγούμε.

(φυσικά μιλάω για τους σωστούς οδηγούς κι όχι τους Ελληνάρες που οδηγούν με το κινητό στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο) ;)

Μα και να θες να το κάνεις είναι δύσκολο... εγώ όταν τηλεφωνώ μέσα στο αμάξι μόνο τα αγαπημένα μου καλώ χωρίς να κάνω λάθος... για τηλ μέσα από τις επαφές κάνω σχεδόν πάντα λάθος.

Δημοσ.
Εχμ, όχι ακριβώς.

Αν και θα συμφωνησω μαζι σου, ο φιλος απλα ηθελε να πει οτι το iPhone ειναι η καλυτερη λυση απο τις touch based συσκευες οσον αφορα την κληση ενω οδηγουμε..

Ειναι δυσκολο με το iPhone, αλλα με τις υπολοιπες touch συσκευες ειναι σχεδον αδυνατο. .

Δημοσ.
Σωστά, γιατί πρέπει να κρατάς με το ένα χέρι το τηλέφωνο και με το άλλο το stylus... ;-)

Kαι μεχρι να εξελιχθουν αυτα τα κινητα και να μην χρειαζονται πια stylus , θα εχουν εξελιχθει οι αυτοκινητοβιομηχανιες και δεν θα χρειαζεται να κραταμε το τιμονι.

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τώρα που πήρε την πατέντα για καμιά 20αριά χρόνια η Apple μάλλον τα εγγόνια μας θα χρησιμοποιούν multi-touch στους υπολογιστες, αν δεν έχουν mac. Αυτό είναι ακόμα μία ένδειξη του πόσο Microsoft έχει γίνει η Apple.

Ως προς τη συσκευή οι πωλήσεις και μόνο δείχνουν ότι είναι κορυφαία.

Οι λόγοι για τους οποίους εγώ δεν θα την αγόραζα πάντως δεν είναι τόσο οικονομικοί, όσο ψυχολογικοί. Γιατί ρε Steve η έκδοση των 16gb είναι 70 euro ακριβότερη από την έκδοση των 8gb?? Από τη μύγα ξύγκι θέλουν να βγάλουν. Λες και αμα έβαζε ένα sd card slot για να βάλεις όση μνήμη θέλεις θα χαλούσε η ποιότητα κατασκευής. Και γιατί ρε Steve ενώ θα δώσω τόσα λεφτά για κινητό δεν βάζεις 2-3 καλά παιδιά να βάλουν ελληνικά; Ένα κινέζικο των 70 euro να πάρεις (jc777s) είναι τα πάντα ελληνικά(έστω και με systran)...Αυτό δίχνει έλλειψη σεβασμού. Τέλος οι λόγοι που η κάμερα δεν τραβάει βίντεο και δεν έχει bt και γενικά έχει οποιαδήποτε έλλειψη συνοψίζονται στο εξής: Σε 2 χρόνια θα μας πουλήσει το ίδιο κινητό με τη διπλάσια μνήμη και με 1-2 features παραπάνω και θα πρέπει να τρέξουμε να το αγορασουμε να για 600 euro. Εν τω μεταξύ θα έχουμε δώσει άλλα τοσα λεφτά για εφαρμογές.

Τα κινητά με Android θα έιναι τα iphone killers γιατί απλά θα σέβονται τον καταναλωτή δίνοντας του το μέγιστο των δυνατοτήτων του hardware με open source εφαρμογές.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη

Δημοσ.
Αλλα αυτη η οθονη του βρε παιδι μου...με το παραμικρο σπαει... :P :p :P :p

Δε λες τίποτα....άσε είχα και γκαντεμιά.Βέβαια αν το καλοσκεφτείς όλο μια οθόνη είναι οπότε αμα πέσει εκεί θα ακουμπήσει.Γι'αυτό δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής τέτοια κινητα,λίγο το μηχανάκι,λίγο το ότι είμαι ατσούμπαλος,λίγο το ότι έχω χοντρά δάχτυλα(αν και κατάφερα και έγραψα σχετικά εύκολα ένα μήνυμα-ελληνικά δεν έχει;) με κάνουν να φοβάμαι να αποχωριστώ το αθάνατο sony ericsson w200 μου.

Απο την άλλη αν σκεφτώ τα 600 ευρώ για κινητό με πιάνει ίλιγγος(γιατί όλα τα καλά κινητά έχουν τόσο ακριβά;;τόσο ακριβή είναι η touch screen ή απλά μας έχουν για μαλ...ς και μας πασάρουν τα πάντα όσο γουστάρουν αφου πάμε και τα αγοράζουμε ούτως ή αλλως)...Σε σχέση όμως με το ΝΟΚΙΑ Ν96 που έχει 700 θα προτιμούσα το "μήλο".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...