Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία How to : batteries

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κοίτα, έτσι είναι όπως τα λες αλλά αν πρόκειται κάποιος να χρησιμοποιήσει το laptop χωρίς μπαταρία, καρφωτά μόνο στο ρεύμα, εγώ θα πρότεινα ένα UPS χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν διαφωνούμε, απλά προτιμάμε διαφορετική λύση:

1) Χρήση στο ρεύμα με μπαταρία χωρίς ups

2) Χρήση στο ρεύμα χωρίς μπαταρία με ups.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μπαταρία, απλά στην πρώτη είναι μέσα στον φορητό ενώ στην δεύτερη περίπτωση είναι έξω από το φορητό

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα ο φορητός όπως τα desktop με το ρεύμα.Το τροφοδοτικό του είναι Power switching σταθεροποιημένο.Δηλ. και 400V κορυφή να στείλει το δίκτυο, στο βύσμα του φορητού θα έρθει η τάση και το ρεύμα που δείχνει στις προδιαγραφές.Με λίγα λόγια οτι χαλάει από κακή ποιότητα ρεύματος στο φορητό είναι το εξωτερικό τροφοδοτικό.(που δεν έχω δεί ποτέ να χαλάνε εκτός αν έχουν πέσει κάτω πολλές φορές ενώ είναι ζεστά κτλ.Κακή χρήση δηλαδή )

Δημοσ.

πείρα το ομνια

μου ειπαν να το φορτησω για τρεις συνεχωμενες φορές 10 ωρο

μολις τελειωνω πρώτα την μπαταρία αληθεύει η το αποχωριζομαι αδικα ?

Δημοσ.
πείρα το ομνια

μου ειπαν να το φορτησω για τρεις συνεχωμενες φορές 10 ωρο

μολις τελειωνω πρώτα την μπαταρία αληθεύει η το αποχωριζομαι αδικα ?

το γεμιζεις μεχρι να δειξει οτι εχει γεμισει.δεν ισχυει το δεκαωρο.διαβασε τα προηγοθμενα.οσο για το λαπτοπ ποθ λενε η λυση ειναι μια και ακουει στο ονομα lenovo.ειναι οι μονοι μαγκες και μαλον εχουν παρει την πατεντα και βαζουν προγραμμα που σου λεει ποτε θες να γεμισει η μπαταρια και οχι οταν την βαλεις στο ρευμα να γεμισει.εσυ οριζεις το ποσοστο.

43638014.th.jpg

και εδω κοιταξτε ποσο καλα τα παει η μπαταρια meta σχεδον απο 3 χρονια.θα ηταν σε καλυτερη κατασταση ακομα απλα τωρα το γεμιζω οποτε να νε διοτι το λαπτοπ θα παει για πεταμα.αντεξε η μπαταρια αλλα λογω χρησης τα παιξε το λαπτοπ με ανεπανορθωτες ζημιες.

49534240.th.jpg

Δημοσ.
το γεμιζεις μεχρι να δειξει οτι εχει γεμισει.δεν ισχυει το δεκαωρο.διαβασε τα προηγοθμενα.οσο για το λαπτοπ ποθ λενε η λυση ειναι μια και ακουει στο ονομα lenovo.ειναι οι μονοι μαγκες και μαλον εχουν παρει την πατεντα και βαζουν προγραμμα που σου λεει ποτε θες να γεμισει η μπαταρια και οχι οταν την βαλεις στο ρευμα να γεμισει.εσυ οριζεις το ποσοστο.

43638014.th.jpg

και εδω κοιταξτε ποσο καλα τα παει η μπαταρια meta σχεδον απο 3 χρονια.θα ηταν σε καλυτερη κατασταση ακομα απλα τωρα το γεμιζω οποτε να νε διοτι το λαπτοπ θα παει για πεταμα.αντεξε η μπαταρια αλλα λογω χρησης τα παιξε το λαπτοπ με ανεπανορθωτες ζημιες.

49534240.th.jpg

Έχω ένα Lenovo X61 Tablet, όπως κι ένα Fujitsu Τ4220 Tablet που μόλις πήρα.

Πάιζει να βρεθεί πρόγραμμα αντίστοιχο ρε pouline και για το άλλο ή μπα (και γενικότερα για Notebooks)?

Δημοσ.

δεν εχω δει κατι αναλογο οπως με παραξενευει που δεν εχουν βγαλει κατι οι αλλεσ ετερειες.λες και εχει παρει τα δικαιωματα η lenovo και δεν αφηνει καμια αλλη ετερεια να βγαλει τετοιο προγραμμα.δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως ν αμην εχει καμια ετερεια παρομοιο προγραμμα.δηλαδη οι αλλες ετερειες θελουν να χαλαει η μπαταρια γρηγορα για να βγαζουν λεφτα?τι να πω....δνε εχω δει παντως κατι και δεν ξερω αν αυτο το προγραμμα μπορει απο το cd η απο το internet ννα περαστει σε αλλο laptopνα δουμε πεζει η εχουν βαλει καποιο ειδικο chip που το κανει αυτο.αν ες κατεβασε το απο το νετ και περνα το σε στο αλλο pc να δουμε θα παιξει?αν και ισως το προγραμμα αυτο να υπαρχει στο ibm στον δισκο c:\drivers .τωρα ποιο απο ολα ειναι δεν ξερω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ειναι οι μονοι μαγκες και μαλον εχουν παρει την πατεντα και βαζουν προγραμμα που σου λεει ποτε θες να γεμισει η μπαταρια και οχι οταν την βαλεις στο ρευμα να γεμισει.εσυ οριζεις το ποσοστο.

Εγω βρηκα ενα προγραμματακι που πρεπει να κανει δουλεια.Δεν το εχω χρησιμοποιησει γιατι δε εχω φορητο,αλλα απο αυτα που διαβασα κατι πρεπει να κανει.Λεγεται BatteryBar

Δημοσ.

διαβασα αυτα πουθ κανει και οχι δεν το κανει αυτο που κανει το προγραμμα της Ibm.αυτο εδω το προγραμμα ειναι απλα Monitoring.δεν κανει κατι για φορτιση η για reset Της μπαταριας.

Δημοσ.
διαβασα αυτα πουθ κανει και οχι δεν το κανει αυτο που κανει το προγραμμα της Ibm.αυτο εδω το προγραμμα ειναι απλα Monitoring.δεν κανει κατι για φορτιση η για reset Της μπαταριας.

Καταλαβα, ευχαριστω.

Δημοσ.

μακαρι να βρεθει παντως κατι αλλα απο την αλλη αμα βρεθει τοτε θα πωλουνται λιγοτερες μπαταριες.για την ωρα που εχω ενα μικρο λαπτοπ βαζω την μπαταρια πανω μονο οταν χριαζεται.οταν γυρναω σπιτι την βγαζω και μονο στο ρευμα χωρις μπαταρια πανω.αντικαθιστω χειροκινιτα το προγραμμα δηλαδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...