Προς το περιεχόμενο

Netbooks που αναμένονται

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι δεν νομιζω να αξιζει τα λεφτά του..Βασικά πες λιγο τα ποσα διαθέτεις να σου προτείνω

400 το πολύ, για παραπάνω δεν είναι...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το kohjinsha είναι το παλιό vye... Καλό και συμφέρον για την προ-netbook εποχή, όταν είχε να ανταγωνιστεί μόνο κάτι HTC Swift. Τώρα είναι μάλλον πίσω. Απ' ότι φαίνεται, η εταιρία σχεδιάζει τώρα να χτυπήσει στα touch-screen netbooks, και να διεκδικήσει μερίδιο απ' την αγορά, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος. Τα νέα μοντέλα της φαινονται ωραία, αλλά θα αξίζουν τα λεφτά τους;

Δημοσ.

Αυτό το kohjinsha είναι το παλιό vye... Καλό και συμφέρον για την προ-netbook εποχή, όταν είχε να ανταγωνιστεί μόνο κάτι HTC Swift. Τώρα είναι μάλλον πίσω. Απ' ότι φαίνεται, η εταιρία σχεδιάζει τώρα να χτυπήσει στα touch-screen netbooks, και να διεκδικήσει μερίδιο απ' την αγορά, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος. Τα νέα μοντέλα της φαινονται ωραία, αλλά θα αξίζουν τα λεφτά τους;

Δημοσ.

Βασικά τα vye είναι rebranded kohjinsha για την ευρωπαική αγορά με κάποιες μικροδιαφορές. Όλα είναι θέμα τιμής. Για 1000Ε που παίζει το vye s37 στην Ελλάδα δεν το συζητάω. Για 350Ε εγώ όπως είπα κάνω καταπληκτικά την δουλειά μου.

Δημοσ.

Βασικά τα vye είναι rebranded kohjinsha για την ευρωπαική αγορά με κάποιες μικροδιαφορές. Όλα είναι θέμα τιμής. Για 1000Ε που παίζει το vye s37 στην Ελλάδα δεν το συζητάω. Για 350Ε εγώ όπως είπα κάνω καταπληκτικά την δουλειά μου.

Δημοσ.

Παίδες για το acer as150x που το έχει το carrefour 299 , τι λέτε(σε αυτά τα λεφτά);

To σκέφτομαι για δώρο σε γυναίκα(αυτό που παίζει ρόλο στις γυναίκες είναι το μέγεθος και το βάρος, υποθέτω...)... ή λέτε κάτι άλλο;

Για πέστε...μέχρι αύριο είναι η προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

Καλυτερα το Advent (ιδιο αλλα με 10" οθονη).

Νομιζω παιζει στα 289 στο Electroworld/Κοτσοβολος.

Δημοσ.
Παίδες για το acer as150x που το έχει το carrefour 299 , τι λέτε(σε αυτά τα λεφτά);

To σκέφτομαι για δώρο σε γυναίκα(αυτό που παίζει ρόλο στις γυναίκες είναι το μέγεθος και το βάρος, υποθέτω...)... ή λέτε κάτι άλλο;

Για πέστε...μέχρι αύριο είναι η προσφορά.

Για γυναίκα :shock:

βασικά εγω θα της έκανα τίποτα άλλο για δώρο απο ένα netbook άλλα αμα της ειναι ανάγκη αγόρασε το μια χαρά ειναι για απλη καθημερινή χρίση ;)

Δημοσ.
Καλυτερα το Advent (ιδιο αλλα με 10" οθονη).

Νομιζω παιζει στα 289 στο Electroworld/Κοτσοβολος.

Και στα δύο είναι στα 349.

Για να συνδεθεί σε LCD TV παίζει μόνο η hdmi; την οποία δεν έχουν τα netbook, σωστά; υπάρχει άλλος τρόπος για ταινίες μέσω netbook(δεν πρόσεξα αν έχουν svideo...);

Αν βάλω μέσα στις επιλογές κι αυτό ; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0363755&catid=010200

Δημοσ.

εγω περιμενω να ερθει αυτο για να το παρω

Asus T91 λεγεται. Το 10αρι μοντελο ειναι τι asus T101

Αλλα δε μου αρεσει καθολου που δεν εχει ενσωματωμενο 3G και παλι θα πρεπει να κουβαλαω μαζι το μοντεμ της vodafon.

Οποτε προσανατολιζομαι και λιγο προς αυτο εδω λογω κυριως ενσωματωμενου 3g modem.

http://jkkmobile.blogspot.com/2009/01/10-more-pictures-of-viliv-s7.html εχει ομως μικρη οθονη 7αρα και παλι δε μου αρεσει.

Οι τιμες θα κυμαινονται στα 500 δολλαρια πανω κατω

Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε το νεο φορητο της AMD Athlon neo που κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερα χαρακτηριστικά...

Δημοσ.

εχεις καποιο λινκ να μας δωσεις για το AMD Athlon neo που λες?

Το μονο που βρηκα ειναι αυτο http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9484_15916,00.html και ειναι απλα ο επεξεργαστης. Τιποτα στον οριζοντα για καποιο συγκεκριμενο προιον. Δηλαδη μιλαμε για καλο 2010 και ΑΝ

Οταν λες μεγαλυτερη οθονη τι ενωεις, πανω απο 10 ιντζες εχουμε ξεφυγει απο την κατηγορια, για αλλη κατηγορια μιλας?

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε το νεο φορητο της AMD Athlon neo που κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερα χαρακτηριστικά...

ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει τρελό TDP σε σχέση με τον Intel Atom...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...