Προς το περιεχόμενο

Netbooks που αναμένονται

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...

Λέω να χτυπήσω και εγώ ένα netbook και κάνω μια έρευνα αγοράς την τελευταία βδομάδα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν περιμένουμε προσεχώς κάποιο νέο μοντέλο με βελτιωμένα specs...

Παίζει τπτ?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα...

Λέω να χτυπήσω και εγώ ένα netbook και κάνω μια έρευνα αγοράς την τελευταία βδομάδα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν περιμένουμε προσεχώς κάποιο νέο μοντέλο με βελτιωμένα specs...

Παίζει τπτ?

Δημοσ.

Δες αυτο

Αν και θα εχει κοντα στα 600 αλλα για μενα δεν χριαζετε να περιμενεις κατι πιο νεο αφου η χρηση τον netbooks ειναι συγκεκριμενη εκτος και αν θες να περιμενεις για video-games κλπ τοτε ναι καλο ειναι να περιμενεις.

Δημοσ.

Δες αυτο

Αν και θα εχει κοντα στα 600 αλλα για μενα δεν χριαζετε να περιμενεις κατι πιο νεο αφου η χρηση τον netbooks ειναι συγκεκριμενη εκτος και αν θες να περιμενεις για video-games κλπ τοτε ναι καλο ειναι να περιμενεις.

Δημοσ.

Το είδα αυτό το σόνυ στην Σιγκαπούρη που πήγα ταξίδι. Πολύ μακρόστενο και πολύ υψηλή ανάλυση στην οθονη.

Εμένα πάντως όλα μου φαίνονται ίδια εκτός απο αυτό http://www.kohjinsha.com.sg/products/outline-sh.htm

το οποίο και τσίμπησα στην εκπληκτική τιμή των 350Ε.

Δημοσ.

Το είδα αυτό το σόνυ στην Σιγκαπούρη που πήγα ταξίδι. Πολύ μακρόστενο και πολύ υψηλή ανάλυση στην οθονη.

Εμένα πάντως όλα μου φαίνονται ίδια εκτός απο αυτό http://www.kohjinsha.com.sg/products/outline-sh.htm

Δημοσ.

Και τι το καλύτερο έχει αυτό για να αξίζει αυτά τα λεφτά;Χειρότερο επεξεργαστή έχει,μικρότερη οθόνη έχει...μάρκα πρώτη φορά την ακούω....μα καλά που πάτε και τα βρίσκεται αυτά;;;κινέζικο είναι;;Το Advent είναι πάρα πολύ καλύτερο στα ίδια λεφτά πάντως.

Δημοσ.

Και τι το καλύτερο έχει αυτό για να αξίζει αυτά τα λεφτά;Χειρότερο επεξεργαστή έχει,μικρότερη οθόνη έχει...μάρκα πρώτη φορά την ακούω....μα καλά που πάτε και τα βρίσκεται αυτά;;;κινέζικο είναι;;Το Advent είναι πάρα πολύ καλύτερο στα ίδια λεφτά πάντως.

Δημοσ.

+100 που το βρήκε οεο

Δημοσ.

+100 που το βρήκε οεο

Δημοσ.

πολυ κοντα τωρα βγαζει η ασερ το 10ρι της που ειναι βασικα πανω κατω ιδιο με το 8.9 αλλα σε 10.1 οθονη

aa10cpng-image.jpg

aa10apng-image.jpg

3205388337_0a3ffa1ba5_o.jpg

γενικα δεν αλλαζει τπτ παντως, ολοι atom 1.6 εχουν, ολοι 1 γιγα μνημη, και διαφοροποιουνται στην μπαταρια (3-4-6 cells), μπλε δοντι και wireless draft n

τελος, τοσο η asus οσο και η msi θα βγαλουν συντομα στην αγορα μοντελα με οθονες αφης, 3g κλπ ηδη εχουν παρουσιασει.

το θεμα ειναι ποτε θα ρθουν και αν θα ερθουν ελλαδα

επισης συντομα θα βγαλει και η dell το mini 10

Δημοσ.

πολυ κοντα τωρα βγαζει η ασερ το 10ρι της που ειναι βασικα πανω κατω ιδιο με το 8.9 αλλα σε 10.1 οθονη

aa10cpng-image.jpg

aa10apng-image.jpg

3205388337_0a3ffa1ba5_o.jpg

γενικα δεν αλλαζει τπτ παντως, ολοι atom 1.6 εχουν, ολοι 1 γιγα μνημη, και διαφοροποιουνται στην μπαταρια (3-4-6 cells), μπλε δοντι και wireless draft n

τελος, τοσο η asus οσο και η msi θα βγαλουν συντομα στην αγορα μοντελα με οθονες αφης, 3g κλπ ηδη εχουν παρουσιασει.

το θεμα ειναι ποτε θα ρθουν και αν θα ερθουν ελλαδα

επισης συντομα θα βγαλει και η dell το mini 10

Δημοσ.

Είναι γιαπωνέζικο, έχει την καλυτερη ποιότητα κατασκευής από όλα τα μηχανάκια που κυκλοφορούν.

Επίσης ο επεξεργαστής πάει σφαίρα σε όλες τιςεφαρμογές γραφείου, divx, ιντερνετ, office κλπ, παιχνίδια στο συγκεκριμένο δεν με ενδιαφέρουν. τα xp φορτώνουν σφαίρα.

Η οθόνη εκτός του ότι έχει υψηλή ανάλυση, καμία σχέση με το πρώτο 7άρι eee και είναι κρύσταλλο διαβάζεται πολύ καλά σε απευθείας ηλιακό φώς μέρα μεσημέρι. Φυσικά έχει φωτισμό Led.

Φυσικά έχει οθόνη αφής που διπλώνει πάνω στο πληκτρολόγιο και Hardware κουμπιά πάνω στο πλαίσιο της οθόνης για άμεση περιστροφή της, καθώς και για την φωτεινότητα και για κέρσορα και Page up down. Είναι αυτή την στιγμή η πιο οικονομική και άνετη λύση για διάβασμα κομικς. Φυσικά εκτός απο την οθόνη αφής έχει και trackpad και stick pointer στο πλαίσιο της οθόνης για να είναι πλήρως λειτουργικό όταν το λειτουργείς σαν τάμπλετ.

Και φυσικά 120γιγα σκληρό 2,5" , η μνήμη είναι 1 γίγα και αναβαθμίζεται πάρα πολύ εύκολα μόνο με μια βίδα, μπλουτουθ, wifi και όλα αυτά σε 980γρ μαζί με την μπαταρία.

Γενικώς είναι το πιο προσεκτικά κατασκευασμένο και προσιτό tablet παγκοσμίως.

Δεν μιλάω για τα παραπάνω μοντέλα που εχουν ακόμα και dvdrw στο ίδιο μέγεθος (που δεν υπάρχει σε άλλο μηχάνημα ακόμα)και οθόνη 9" αφής πάντα και tablet φυσικά.

Πάντως ο χειρισμός αφής σε αυτά τα μεγέθη που η οθόνη είναι τόσο κοντά με το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ βολικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...