disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ρωταω για 64μπιτο γιατι απο οσο ξερω σε 32bit καταλαβαινει μεχρι 3gb ram Ακομα και τα δυο θα σου ειναι υπεραρκετα εφ οσον δεν σχεδιασεις σε 3D ενω ταυτοχρονα κανεις video editting
disqualified Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ρωταω για 64μπιτο γιατι απο οσο ξερω σε 32bit καταλαβαινει μεχρι 3gb ram Ακομα και τα δυο θα σου ειναι υπεραρκετα εφ οσον δεν σχεδιασεις σε 3D ενω ταυτοχρονα κανεις video editting
tade_efi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα. Δυστυχως η ευτυχως ειμαι κατοχος του εν λογω φορητου υπολογιστη εδω και 2 εβδομαδες περιπου.Ολα καλα για τις απαιτησεις μου (ακομη και στη φωτεινοτητα της οθονης) σε δημιουργια,αναπαραγωγη και λοιπες εφαρμογες που σκοπο εχουν τη διασκεδαση.Μιας και μιλαμε για διασκεδαση,ε!!.....δεν θα παιξεις και κανα παιχνιδακι? Βαζω λοιπον το Brothers In Arms Highway To Hell και ενω παιζει αρκετα καλα στην αρχη απο ενα σημειο και μετα τραβαει κατι κολληματα με το δαχτυλο στη σκανδαλη!!!!!!! Δυστυχως δεν πιανουν τα alt+ctrl+del κλπ...κατευθειαν κουμπακι απο το πλαι και φτου και απο την αρχη.Δοκιμασα και ενα παλαιοτερο παιχνιδι (Empire Earth) το οποιο ενω εγκατασταθηκε κανονικα δε λεει να ανοιξει με τιποτα.Ακομη και οταν στις ρυθμισεις επελεξα να το βλεπει σαν Windows Xp.Εχει κανεις να προτεινει καποια ρυθμιση ή αναβαθμιση (το πεταμα απο το παραθυρο δεν μετραει) ωστε να παιζει συγχρονα σοβαρα παιχνιδια και οχι τυπου game house που παιζει η γυναικα μου? Ευχαριστω εκ των προτερων
ribo7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι και γω κάτοχός του. Σχεδιαστικά τα σπάει! Μου αρέσει επίσης που έχει και ξεχωριστά πλήκτρα αν και δεν έχω ξαναδουλέψει σε laptop. Όπως επίσης δε μπορώ να κρίνω αν είναι σοβαρός ένας ψιλοθόρυβος που κάνει.. Επίσης για την φωτεινότητα περίμενα πολλά περισσότερα, μου φαίνεται σα ξεπλυμένη.. Και δε μπορούσα να συνηθίσω τα πολύ μικρά γράμματα λόγω της 16.4" οθόνης.. Αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά προς το παρόν.. Και αν το πάρεις βγάλε το sony bloatware, θα πάει πιο γρήγορα..
telegamesvg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και δε μπορούσα να συνηθίσω τα πολύ μικρά γράμματα λόγω της 16.4" οθόνης... Μπορεις να αλλαξεις το dpi μεγεθος των γραμματοσειρων σε 120dpi και δεν θα εχεις κανενα προβλημα .
ribo7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το άλλαξα ναι και όντως βολεύει.. Και γενικά παίζω με το Ctr+ + που μεγενθύνει τις σελίδες.
Nomikaria Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Sorry παιδιά για το offtopic,αλλά μιας και λέτε για γράμματα,έχω αυτό το Sony Vaio λαπτοπ με 15,4" οθόνη.Δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων απλά θα'θελα να δω πώς γίνονται και μεγαλύτερα.Μήπως ξέρετε πού ρυθμίζονται? Ευχαριστώ!
tade_efi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα, Τελικα παιδια (για να μην κουρασω αλλο) υπαρχει κανα γιατρικο που να κανει αυτον τον φορητο να παιζει παιχνιδια με απαιτησεις? Με πιο απλα λογια θα ρωτησω το εξης και ας ειναι βλακοειδες.Μπορει να αλλαξει κανεις καρτα γραφικων σε αυτον τον υπολογιστη και αν ναι με τι κοστος και τι αλλο ενδεχομενως που θα επηρεαστει πρεπει να αλλαχτει/αναβαθμιστει? Ευχαριστω εκ των προτερων
gtok Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Sorry παιδιά για το offtopic,αλλά μιας και λέτε για γράμματα,έχω αυτό το Sony Vaio λαπτοπ με 15,4" οθόνη.Δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων απλά θα'θελα να δω πώς γίνονται και μεγαλύτερα.Μήπως ξέρετε πού ρυθμίζονται? Ευχαριστώ! Μια που είσαι νομικάρια , την απάντηση δίνει η lawfirmsoftware: http://www.lawfirmsoftware.com/support/change_dpi_settings_vista.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.