Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-FW21E

Greg7vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωπικα η καλυτερη:

-αψογη ποιοτητα κατασκευης

-απλα τελεια οθονη για multimedia

-αρκετα δυνατο

-σκληρος πιο γρηγορος απο οτι μας συνηθιζει η sony

-υπαρξη blue ray reader - hdmi

-πλεον και επισημα 2 χρονια εγγυηση απο την sony η οποια εχει εξαιρετικο service on site

ομως, πληρωνεις αρκετα παραπανω, καθως μπορεις να παρεις πχ το lenovo r61 με πανω κατω τα ιδια πραγματα 500 ευρω πιο φθηνα...

πραγματικα το θεωρω εξαιρετικο λαπτοπ με εξαιρεση τα γραφικα του (δεν κανει για παιχνιδια) αλλα δεν ξερω αν αξιζει τελικα τοσο πολυ εν ετη 2009

εγω σαν βασιλης παντως σονυ ή τοσιμπα θα ξαναπαιρνα

Δημοσ.

προσωπικα η καλυτερη:

-αψογη ποιοτητα κατασκευης

-απλα τελεια οθονη για multimedia

-αρκετα δυνατο

-σκληρος πιο γρηγορος απο οτι μας συνηθιζει η sony

-υπαρξη blue ray reader - hdmi

-πλεον και επισημα 2 χρονια εγγυηση απο την sony η οποια εχει εξαιρετικο service on site

ομως, πληρωνεις αρκετα παραπανω, καθως μπορεις να παρεις πχ το lenovo r61 με πανω κατω τα ιδια πραγματα 500 ευρω πιο φθηνα...

πραγματικα το θεωρω εξαιρετικο λαπτοπ με εξαιρεση τα γραφικα του (δεν κανει για παιχνιδια) αλλα δεν ξερω αν αξιζει τελικα τοσο πολυ εν ετη 2009

εγω σαν βασιλης παντως σονυ ή τοσιμπα θα ξαναπαιρνα

Δημοσ.
η 3470 δεν κανει για παιχνιδια??? δηλαδη??? μιλαμε για hi end??

ε δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνδια αυτο το τσιπ, ειναι αρκετα δυναμο

συγχρονα παιχνδια σε medium-low ισως τα χει μερικα

Δημοσ.
η 3470 δεν κανει για παιχνιδια??? δηλαδη??? μιλαμε για hi end??

ε δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνδια αυτο το τσιπ, ειναι αρκετα δυναμο

συγχρονα παιχνδια σε medium-low ισως τα χει μερικα

Δημοσ.

εχει τα συγχρονα σε high απλα οχι στη βελτιστη αναλυση της οθονης. Δεν θα το λεγα οτι ειναι εντελως κουβας οσο αφορα τα παιχνιδια, ειναι πανω απ το μεσο ορο των φορητων. Εχει ομως αλλη αισθηση απο ποιοτητα και εργονομια. Ισως μονο η ελλειψη subwoofer να με χαλαει αλλα πιστευω οτι δεν γινεται να μετανιωσεις την αγορα τετοιου λαπτοπ. Εγω τουλαχ δεν το χω μετανιωσει

Δημοσ.

εχει τα συγχρονα σε high απλα οχι στη βελτιστη αναλυση της οθονης. Δεν θα το λεγα οτι ειναι εντελως κουβας οσο αφορα τα παιχνιδια, ειναι πανω απ το μεσο ορο των φορητων. Εχει ομως αλλη αισθηση απο ποιοτητα και εργονομια. Ισως μονο η ελλειψη subwoofer να με χαλαει αλλα πιστευω οτι δεν γινεται να μετανιωσεις την αγορα τετοιου λαπτοπ. Εγω τουλαχ δεν το χω μετανιωσει

Δημοσ.

οχι και τα συγχρονα σε high εξαρταται το καθε παιχνιδι, π.χ. το colin mcrae dirt ενος χρονου αν του βαλεις high δεν παιζει ουτε σε 640X480

Δημοσ.

οχι και τα συγχρονα σε high εξαρταται το καθε παιχνιδι, π.χ. το colin mcrae dirt ενος χρονου αν του βαλεις high δεν παιζει ουτε σε 640X480

Δημοσ.

Μπορω να το παρω με 750 ευρω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η χαμηλη φωτεινοτητα που διαβασα οτι εχει.

Απο καρτα γραφικων δε τρελαινομαι γιατι ουτως η αλλως γενικα στα λαπτοπ το πολυ να κρατησει ενα εξαμηνο στα hi-end παιχνιδια

Μπορω να βαλω 64bit vista μονος μου μετα η χανω εγγυησεις κλπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...