mindcrime Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα LINKSYS AG241 (δεν είναι ασύρματο) και μιας και πήρα laptop θέλω να έχω και ασύρματο δίκτυο, internet, κτλ. Μιας και δεν ξέρω τίποτα από τέτοιες δουλείες υποθέτω ότι από το να πάρω καινούριο ρούτερ με wireless συμφέρει να πάρω ένα access point και να το συνδέσω στο ρούτερ, σωστά; Τα access points απλά τα συνδέεις στο ρούτερ μέσω ethernet ή usb και έχεις ασύρματο; Είναι εύκολα στις ρυθμίσεις, δίνουν IP, μπορείς να τους βάλεις κωδικό; Ρωτάω γιατί αν είναι να παιδευτώ πάρα πολύ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω καινούριο ρούτερ (δεν μου περισσεύουν..). Μιας και δεν ξέρω από αυτά θέλω και βοήθεια στο να διαλέξω ένα AP. Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο αλλά το σπίτι δεν είναι μεγάλο και το ασύρματο μπορεί να μην περνάει καν τοίχο, άρα δεν θέλω κάτι τούμπανο. Με ενδιαφέρει κλασσικά να είναι σταθερό. Η σύνδεση είναι 24άρα Forthnet. ευχαριστώ
mindcrime Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα LINKSYS AG241 (δεν είναι ασύρματο) και μιας και πήρα laptop θέλω να έχω και ασύρματο δίκτυο, internet, κτλ. Μιας και δεν ξέρω τίποτα από τέτοιες δουλείες υποθέτω ότι από το να πάρω καινούριο ρούτερ με wireless συμφέρει να πάρω ένα access point και να το συνδέσω στο ρούτερ, σωστά; Τα access points απλά τα συνδέεις στο ρούτερ μέσω ethernet ή usb και έχεις ασύρματο; Είναι εύκολα στις ρυθμίσεις, δίνουν IP, μπορείς να τους βάλεις κωδικό; Ρωτάω γιατί αν είναι να παιδευτώ πάρα πολύ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω καινούριο ρούτερ (δεν μου περισσεύουν..). Μιας και δεν ξέρω από αυτά θέλω και βοήθεια στο να διαλέξω ένα AP. Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο αλλά το σπίτι δεν είναι μεγάλο και το ασύρματο μπορεί να μην περνάει καν τοίχο, άρα δεν θέλω κάτι τούμπανο. Με ενδιαφέρει κλασσικά να είναι σταθερό. Η σύνδεση είναι 24άρα Forthnet. ευχαριστώ
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αναγκαστικά πας για νέο wireless modem/router.Πάρε ένα linksys WAG200G με 50-70Ε και είσαι κομπλέ.
gherudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αναγκαστικά πας για νέο wireless modem/router.Πάρε ένα linksys WAG200G με 50-70Ε και είσαι κομπλέ.
aGka8l Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 γτ αναγκαστηκα?μπορει στο λινκσυς ν κουμπώσει ενα acces point ,
aGka8l Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 γτ αναγκαστηκα?μπορει στο λινκσυς ν κουμπώσει ενα acces point ,
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ειτε παρεις ενα AP ειτε παρεις ενα νεο ρουτερ ασυρματο, η διαφορα στην τιμη δεν ειναι και πολυ μεγαλη, σε αρκετες περιπτωσεις κατω των 10ε. Η γνωμη μου αφου η αγορα θα γινει, ας γινει μια και καλη σε ρουτερ και οχι σε απλο AP, ωστε να τα εχεις ολα σε ενα (νοικοκυρεμενα ). Τωρα οσον αφορα τις ρυθμισεις πανω κατω ιδιες ειναι οτι κι αν αποφασισεις τελικα.
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ειτε παρεις ενα AP ειτε παρεις ενα νεο ρουτερ ασυρματο, η διαφορα στην τιμη δεν ειναι και πολυ μεγαλη, σε αρκετες περιπτωσεις κατω των 10ε. Η γνωμη μου αφου η αγορα θα γινει, ας γινει μια και καλη σε ρουτερ και οχι σε απλο AP, ωστε να τα εχεις ολα σε ενα (νοικοκυρεμενα ). Τωρα οσον αφορα τις ρυθμισεις πανω κατω ιδιες ειναι οτι κι αν αποφασισεις τελικα.
tsigkas_jimmy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ακριβοσ ιδια περιπτωση φιλε ειχα τελικα πηρα ενα BELKIN ACCESS POINT. καλο και δυνατο οπουδηποτε μεσα στο σπιτι, ομως νομιζω οτι τελικα τωρα θα προτιμουσα νοικοκυρεμενα πραγματα δηλαδη αγορα router wifi περιπου στα ιδια χρηματα θα σου βγει ... ας πουμε ενα speedtouch και καθαρισες.
tsigkas_jimmy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 ακριβοσ ιδια περιπτωση φιλε ειχα τελικα πηρα ενα BELKIN ACCESS POINT. καλο και δυνατο οπουδηποτε μεσα στο σπιτι, ομως νομιζω οτι τελικα τωρα θα προτιμουσα νοικοκυρεμενα πραγματα δηλαδη αγορα router wifi περιπου στα ιδια χρηματα θα σου βγει ... ας πουμε ενα speedtouch και καθαρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.