seskou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Ας ελπισουμε οτι δεν ειμαι εκτος θεματος και προχωραω στο κυριως θεμα. Σε λιγες μερες φευγω φανταρος καθ οτι με καλει η μαμα πατριδα και θα ειναι ωρες δυσκολες χωρις κινητο.εχω μια συνδεση αλλα για ευνοητους λογους και "ατυχη" περιστατικα δε θελω να παρω μαζι μου τη συνδεση.σκεφτομαι λοιπον να αγορασω μια καρτα και εδω ειναι το δηλλειμα.θελω να ειμαι σε επαφη με τα mail μου και ισως ελεγχο στο προφιλ μου στο φατσαμπουκ αντε και λιγο msn.το ερωτημα ειναι:wind plus ή cosmote my view?(για vodafone live δε το σκεφτομαι καθολου) τι παιζει με αυτες τις 2 επιλογες και πιο συγκεκριμενα οι χρεωσεις τους σε περιπτωση που θελω να δω μια σελιδα που δεν ειναι στο μενου τους?να προσθεσω οτι παλαιοτερα χρησιμοποιουσα για λιγο διαστημα το wind plus αλλα μεσω υπολογιστη και ετσι εβλεπα οποια σελιδα ηθελα και γενικα το καθημερινο μου σερφινγκ(δηλαδη το κινητο ως μοντεμ----δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο) Υ.Γ εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου την εφαρμογη opera mini και εχω καβατζα μια καρτα της wind(δωρο συσκευασιας κινητου)δωρεαν υπηρεσιες ιντερνετ για 3 μηνες απλα τα αναφερω χωρις αυτα να επηρεασουν την οποια συμβουλη σας. ευχαριστω εκ τον πρωτερων για τις αποψεις σας
seskou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Ας ελπισουμε οτι δεν ειμαι εκτος θεματος και προχωραω στο κυριως θεμα. Σε λιγες μερες φευγω φανταρος καθ οτι με καλει η μαμα πατριδα και θα ειναι ωρες δυσκολες χωρις κινητο.εχω μια συνδεση αλλα για ευνοητους λογους και "ατυχη" περιστατικα δε θελω να παρω μαζι μου τη συνδεση.σκεφτομαι λοιπον να αγορασω μια καρτα και εδω ειναι το δηλλειμα.θελω να ειμαι σε επαφη με τα mail μου και ισως ελεγχο στο προφιλ μου στο φατσαμπουκ αντε και λιγο msn.το ερωτημα ειναι:wind plus ή cosmote my view?(για vodafone live δε το σκεφτομαι καθολου) τι παιζει με αυτες τις 2 επιλογες και πιο συγκεκριμενα οι χρεωσεις τους σε περιπτωση που θελω να δω μια σελιδα που δεν ειναι στο μενου τους?να προσθεσω οτι παλαιοτερα χρησιμοποιουσα για λιγο διαστημα το wind plus αλλα μεσω υπολογιστη και ετσι εβλεπα οποια σελιδα ηθελα και γενικα το καθημερινο μου σερφινγκ(δηλαδη το κινητο ως μοντεμ----δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο) Υ.Γ εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου την εφαρμογη opera mini και εχω καβατζα μια καρτα της wind(δωρο συσκευασιας κινητου)δωρεαν υπηρεσιες ιντερνετ για 3 μηνες απλα τα αναφερω χωρις αυτα να επηρεασουν την οποια συμβουλη σας. ευχαριστω εκ τον πρωτερων για τις αποψεις σας
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το θέμα! Θα καταργήσω το συμβόλαιο για να επιστρέψω στην καρτοκινητή.. (τρελές προσφορές όμως!). Οπότε όποιος ξέρει ας μας πει.
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το θέμα! Θα καταργήσω το συμβόλαιο για να επιστρέψω στην καρτοκινητή.. (τρελές προσφορές όμως!). Οπότε όποιος ξέρει ας μας πει.
glitsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 αχ ναι ρε παιδια πειτε κατι για ιντερνετ στα κινητα αν οχι προσφορες τουλαχιστον τι τιμες ισχυουν.
glitsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 αχ ναι ρε παιδια πειτε κατι για ιντερνετ στα κινητα αν οχι προσφορες τουλαχιστον τι τιμες ισχυουν.
azio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 στην κοσμοτε καλεις στο 1313 σου λεει κατι οδηγιες που δεν θυμαμαι ακριβως (στελνεις το μηνυμα wapa στο 1333 αλλα δεν παιρνω κ ορκο οποτε καλεστε καλυτερα), σου ερχονται κατι ρυθμισεις και μετα μπαινεις απο τον explorer του κινητου στο my view..απο εκει κανεις ενεργοποιηση μηνιαιου πασο που κανει 4 ευρω και εχεις 40 mb για σερφαρισμα (einai arketa)+0,5 ευρω που χρεωνεται η εισοδος στο my view.. επισης υπαρχει και msn για κινητο με 2μιση ευρω το μηνα,αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι πολλες φορες στελνεις σε καποιον και μπορει να μην το λαβει η το αναποδο.. αντιστοιχη προσφορα εχει και η wind με το wind plus στην ιδια τιμη..νομιζω ομως πως συμφερει η vodafone που δινει με την ανανεωση δωρεαν χρονο στο ιντερνετ..δεν ξερω ομως λεπτομεριες.. για προγραμμα προτινω το opera mini να κατεβασετε.. http://www.opera.com/mini/
azio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 στην κοσμοτε καλεις στο 1313 σου λεει κατι οδηγιες που δεν θυμαμαι ακριβως (στελνεις το μηνυμα wapa στο 1333 αλλα δεν παιρνω κ ορκο οποτε καλεστε καλυτερα), σου ερχονται κατι ρυθμισεις και μετα μπαινεις απο τον explorer του κινητου στο my view..απο εκει κανεις ενεργοποιηση μηνιαιου πασο που κανει 4 ευρω και εχεις 40 mb για σερφαρισμα (einai arketa)+0,5 ευρω που χρεωνεται η εισοδος στο my view.. επισης υπαρχει και msn για κινητο με 2μιση ευρω το μηνα,αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι πολλες φορες στελνεις σε καποιον και μπορει να μην το λαβει η το αναποδο.. αντιστοιχη προσφορα εχει και η wind με το wind plus στην ιδια τιμη..νομιζω ομως πως συμφερει η vodafone που δινει με την ανανεωση δωρεαν χρονο στο ιντερνετ..δεν ξερω ομως λεπτομεριες.. για προγραμμα προτινω το opera mini να κατεβασετε.. http://www.opera.com/mini/
seskou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε azio σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου αλλα βασικα ρωταω για τιμες και χρεωσεις.η διαδικασια συνδεσης δε με ενδιαφερει και τοσο γιατι ολες οι καρτοκινητες εχουν ενα βιβλιαρακι μεσα που λεει τα βηματα αναλυτικα για το τι θες να κανεις , ποια υπηρεσια πχ θες να χρησιμοποιησεις και πως. οταν λες οτι εχεις 40 mb για σερφαρισμα τι εννοεις?σε σελιδες εκτος του μενου του my view?επισης πληρωνεις το μηνιαιο ποσο των 4 ευρω και ξεχωριστα την καθε εισοδο? και ενα τελευταιο.το msn ειναι ξεχωριστο προγραμμα που καθεται στην συσκευη και το πλωρωνεις χωρια? Συγνωμη αν σας κουραζω και το ξερω οτι θα μπορουσα να παρω αυτες τις πληροφοριες με μια μου επισκεψη στο καταστημα της καθε εταιριας αλλα ρωταω εσας μηπως μπορειτε να μου πειτε κατι το οποιο δεν το λενε στα καταστηματα και θα επρεπε να το προσεξω!!!
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί δεν μπαίνεις στο site της cosmote και της wind για να δείς μόνος σου τις χρεώσεις,να συγκρίνεις και να κρίνεις σε ποιό θα καταλήξεις;
seskou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 το εχω ηδη κοιταξει αυτο και εχω ψιλοαποφασισει για το τι θα διαλεξω.απλα ρωταω αυτο που ειπα και πιο πανω.μηπως ξερει κανεις κατι που δεν σου το λενε εκει και το καταλαβαινεις μετα μονος σου που πλεον θα ειναι αργα.εννοειται πως οταν παω θα ρωτησω κιολας απλα εκανα αυτο το post εδω για να ξερω περιπου τι παιζει και να μην παω στο χαμο. στην τελικη ενταξει καρτοκινητη ειναι και σιγα τα λεφτα για ενα πακετο,απλα πλησιαζουν οι μερες που μπαινω μεσα και δεν ειμαι σε φαση να αλλαζω πακετα. ευχαριστω παντως....
ge0rge007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά αν θέλεις για mail και internet πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι blackberry. Απλά μπορείς να πάρεις ένα κινητό με καμιά 50 αριά ευρώ μεταχειρησμένο και να βάλεις την υπηρεσία internet για blackberry(BIS) της vodafone (λέω της vodafone γιατί μονο για αυτήν ξέρω).Εγώ ας πούμε πληρώνω 10ε το μήνα και έχω 150 mb για κανονικό internet και όχι vodafone live και τέτοια...Επίσης τα mail μου έρχονται στο κινητό σαν μυνήματα. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω πληροφορίες! Ξέχασα να πώ όμως ότι πρέπει να έχεις σύνδεση vodafone...
seskou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κατ αρχην να πω οτι δεν θελω να παρω συνδεση μαζι μου.προτιμω καρτα.οσο για blackberry που λες το σκεφτομαι αλλα για μετα τον στρατο.οσο θα ειμαι μεσα θα ηθελα εναν απλο ελεγχο των mail μου και λιγο msn(επαφη με φιλους) γι αυτο ραταω κατι απλο που να μπορει να γινει και με ενα απλο σχετικα κινητο.εχω αγορασει ενα πακετο σημερα και θα δω αν με καλυπτει και πως παει το θεμα σερφινγκ.θα ενημερωσω με νεοτερα για να ξερουν και τα παιδια(freakster,glitsa) που ενδιαφερονται επι του θεματος.
Critter Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Η VF δίνει με το CU 30MB το μηνα ιντερνετ που ειναι μια χαρα για msn και mail χωρις πολλα attachments μεσω 3G. Ακουγεται καλή προσφορά. Τι συσκευή θα έχεις? Γενικα στο στρατό η ακριβές συσκευές ειναι λίγο επίφοβες.
seskou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Οντως τα ακριβα κινητα ειναι λιγο επιφοβα γι αυτο κι εγω για αρχη θα παρω μαζι μου ενα πολυ φθηνο οτι να ναι δηλαδη.να φανταστεις ουτε καμερα δεν εχει γιατι και καλα δεν αφηνουν στην αρχη.ασχετα μετα αν μπεις μεσα και εχεις μαζι σου καμια dslr.απλα στην αρχη τα κοιτανε αυτα(ετσι λενε) οταν με το καλο ομως παρω την πρωτη μεταθεση και παω σε μοναδα λεω να παρω μαζι μου το παλιο μου κινητο.ενα Κ800.με αυτο δουλευα το wind plus στις αρχες.το σερφινγκ μου δηλαδη και ολα τα παρεμφερη.τελικα κατεληξα στο what's up λογο των φιλων μου που εχουν και αυτοι what's up για να εχουμε φθηνες χρεωσεις μεταξυ μας. μηπως ξερει ομως κανεις αν υπαρχει σαν ξεχωριστη εφαρμογη το msn να βαλω στο κινητο οπως πχ που χρησιμοποιω την opera mini σαν browser?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.